Gecmis olsun canim nerede ameliyat oldunuz hangi doktor tedavi gordumu esin òncesiMrb arkadaşlar benim de eşimde azospermi dün ameliyat olduk ama hiç birşey çıkmadı biraz okudum yazdıklarınızı benim eşimin genetik olduğunu söyledi doktorlar babasından bi krmozomu alamamış ama abisinde 3 çocuk var eşi böyle olupta ameliyatta çıkan varmı.bi umutla gittik ama sonu iyi olmadi
Bulundu mu sizde melih hoca bizede murad basara gidin dedi ama biz gitmedikbenim eşimde melih beye tese oldu. sertoli cell only teşhisi konuldu. memorial murad bey karyotip analizi istedi ve 9. kromozomda sıkıntı çıktı. bizde bulundu. 3 ay arimidexs kullandı eşim. bende nohut kürü falan birşeyler yapmıştım o ara..
Cnm karyotip analizi bizde mevcut melih hoca yaptirmisti bize acaba murad hocaya gitsek tekrar istermubenim eşimde melih beye tese oldu. sertoli cell only teşhisi konuldu. memorial murad bey karyotip analizi istedi ve 9. kromozomda sıkıntı çıktı. bizde bulundu. 3 ay arimidexs kullandı eşim. bende nohut kürü falan birşeyler yapmıştım o ara..
Canim aynen merkez icin gittik genetik doktoru volkan baltaci icin istemistm ama mufit hoca iki saat gec geldi o sirada benim yumurta toplanacakti cok gerildik bize ugrasmayin olmaz dedi. Hayirlisi canim.Müfit günele giderken düşünün diyorsun yani.bence kendini düzeltmeli çok yoğun ve hastalarını hatırlamıyor ameliyatlara geç geliyor olmaz böyle.genart çok iyi merkez aysun hanım mükemmel bir doktor
Canim siz de çıkış var .. çıkış olsa da tüp olmjyor muCanim bize iyi davrandi varsa bulurum demisti ama ameliyat gunu aksilik oldu doktorla merkez iletisimi saglayamadi tabi stresliyiz bizde belki siz memnun kalirsiniz kullandgimiz igneler kaan beyin igneleriyle ayniydi tercih sizin bizde kaan beye mail aticaz hayirlisi
Yok canim bizde cikis tesede hucre bulunamadiCanim siz de çıkış var .. çıkış olsa da tüp olmjyor mu
??
Hayır tedavi görmedi bayadır testler filan gitmediğimiz doktor kalmadı sonunda karar aldık ameliyat için iğneleri kullandım dün gittik girdi eşim ama sonu hüsran oldu kaan beyi çok duydum azospermi ler için iğne tedavisini veriyor acaba herkes yazıyor ama olumlu sonuç alan varmı acabaGecmis olsun canim nerede ameliyat oldunuz hangi doktor tedavi gordumu esin òncesi
YaBen hacamat tan sonra çıkış oldu diye biliyorum da..Yok canim bizde cikis tesede hucre bulunamadi
Yok canim imkansiz dedi doktorY
YaBen hacamat tan sonra çıkış oldu diye biliyorum da..
Sıkma canını bizede drlar eşim kısır sperm yok dediler m tese ile bulundu ve sadece sağ tarafa kesi yapıldı oda yani tum testisde arama yapilmadi gerisini sen düşün ama tutmadı bizim sana diyeceğim bir dr çıkmaz olmaz vs desede inanma ve guvenme bizim konusmadigimiz dr kalmadıYok canim imkansiz dedi doktor
Canim oyle yapcaz simdi bi kac doktorada soralim diyoruz ama inan bir aydir cok zor gunler geciriyoruz. Allahdan su an dayanma gucu istiyorum cok zor.Sıkma canını bizede drlar eşim kısır sperm yok dediler m tese ile bulundu ve sadece sağ tarafa kesi yapıldı oda yani tum testisde arama yapilmadi gerisini sen düşün ama tutmadı bizim sana diyeceğim bir dr çıkmaz olmaz vs desede inanma ve guvenme bizim konusmadigimiz dr kalmadı
Bizede söyledikleri hiçbir sorun yok allahın işi tıpben birsorun yok ama tutunmuyor embriyoCanim oyle yapcaz simdi bi kac doktorada soralim diyoruz ama inan bir aydir cok zor gunler geciriyoruz. Allahdan su an dayanma gucu istiyorum cok zor.
Genetik inceleme yapildimi canimBizede söyledikleri hiçbir sorun yok allahın işi tıpben birsorun yok ama tutunmuyor embriyostres yapma özellikle esin yapmasın olmaz diye birşey yok bunuda aklından cikarma
Gecmis olsun canim. Ins dualarimiz kabul olur.eşim bugün tese oldu.sonuç ne yazık ki hüsranmoralimiz epey bozuldu ama pes etmeyeceğiz.ben rabbimin hepimize yardım edeceğine inanıyorum.dualara devam inşallah
Genetik inceleme yapildimi canim
teşekkür ediyorum.hakkımızda hayırlısı bakalım.yapacak bişey yok.elimizden geleni yapıyoruz biz.rabbim bize güç kuvvet versin.Gecmis olsun canim. Ins dualarimiz kabul olur.
Sizin Eşinizin neyden kaynaklaniyormus acabaeşim bugün tese oldu.sonuç ne yazık ki hüsranmoralimiz epey bozuldu ama pes etmeyeceğiz.ben rabbimin hepimize yardım edeceğine inanıyorum.dualara devam inşallah
Canim demekki zamanini bekliyor ama genetikde temiz cikmis cok guzel. sen stres yapma bence oda cok etkiliyormusEvet canim hattaen ilk yapılan testimiz o sonuç 46xy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?