Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gecmis olsun canim nerede ameliyat oldunuz hangi doktor tedavi gordumu esin òncesi

Cnm
Bulundu mu sizde melih hoca bizede murad basara gidin dedi ama biz gitmedik

Cnm karyotip analizi bizde mevcut melih hoca yaptirmisti bize acaba murad hocaya gitsek tekrar istermu

Canim aynen merkez icin gittik genetik doktoru volkan baltaci icin istemistm ama mufit hoca iki saat gec geldi o sirada benim yumurta toplanacakti cok gerildik bize ugrasmayin olmaz dedi. Hayirlisi canim.

Canim siz de çıkış var .. çıkış olsa da tüp olmjyor mu
??

Gecmis olsun canim nerede ameliyat oldunuz hangi doktor tedavi gordumu esin òncesi
Hayır tedavi görmedi bayadır testler filan gitmediğimiz doktor kalmadı sonunda karar aldık ameliyat için iğneleri kullandım dün gittik girdi eşim ama sonu hüsran oldu kaan beyi çok duydum azospermi ler için iğne tedavisini veriyor acaba herkes yazıyor ama olumlu sonuç alan varmı acaba

Yok canim imkansiz dedi doktor
Sıkma canını bizede drlar eşim kısır sperm yok dediler m tese ile bulundu ve sadece sağ tarafa kesi yapıldı oda yani tum testisde arama yapilmadi gerisini sen düşün ama tutmadı bizim sana diyeceğim bir dr çıkmaz olmaz vs desede inanma ve guvenme bizim konusmadigimiz dr kalmadı

Arkadaşlar ocak sonu gibi tedaviye başlamayı düşünüyorduk bugün gidip merkezle görüştük o tarihte eşimin doktoru yurt dışında olacağı için bu ay başlayacağız büyük ihtimalle yani 3-4 gün içinde adet olacağım bu çok az Zaman demek ya da şubat sonu başlayacak bilmiyorum napıcamı karar veremedik çok ani oluyor herşey

Canim oyle yapcaz simdi bi kac doktorada soralim diyoruz ama inan bir aydir cok zor gunler geciriyoruz. Allahdan su an dayanma gucu istiyorum cok zor.

Canim oyle yapcaz simdi bi kac doktorada soralim diyoruz ama inan bir aydir cok zor gunler geciriyoruz. Allahdan su an dayanma gucu istiyorum cok zor.
Bizede söyledikleri hiçbir sorun yok allahın işi tıpben birsorun yok ama tutunmuyor embriyo stres yapma özellikle esin yapmasın olmaz diye birşey yok bunuda aklından cikarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…