Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhaba bu dert beni öldürecek globozosperm sorunu var 13 yıldır uğraşıyorum netice alamadım 7 negatifim var bebek isteği beni bitirdi ne yapacağımı bilemiyorum
Aynen canim bizde 13 yildir ugrasiyorum Rabbim bize merhamet etsin ama cok zor bizi bizden baska kimse anlamaz insallah sabrimizin sonu selamet olur

Arkadaşlar merhaba bu dert beni öldürecek globozosperm sorunu var 13 yıldır uğraşıyorum netice alamadım 7 negatifim var bebek isteği beni bitirdi ne yapacağımı bilemiyorum
umudunu kaybetme sakın canım.Rabbim başka dert vermesin.globozısperm ne demekmiş.azospermden farklı mı?

Hangi drla tedaviyle başlayacaksınız eşinizin azospermi nedeni eydi

doktorların imkansız demesine inanamıyorum.nasıl bu kadar net konuşuyorlar anlayamıyorum.kaan hocanın sayfasına bakarsan çok örnek var olmaz denilen ama olan.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kendinden eminler iste canim bizde guveniyoruz elimizden bisi gelmiyo hakkimizda hayirlisi olsun canim

Canim sali sizin randevu mu vardi kaan beyde siz gitmicekmisiniz kimde karar kildiniz
Bizim için önemli olan iyi embriyolog eşim saat 2 de müfit beye gidecek saat 4;30 kaan beyle randevusu var eğer müfit beyle olumlu geçerse kaan aydosa gitmeyecek onun için randevumuzu size verelim

Allah yardimciniz olsun kuzum guzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar. Memorial şişli de eşi murad beye tese olan var mı. Aynı gün hastaneden taburcu ediyorlar mı yoksa bir gün yaptırıyor lar mı. Bilgisi olan varsa paylaşam larınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. Memorial şişli de eşi murad beye tese olan var mı. Aynı gün hastaneden taburcu ediyorlar mı yoksa bir gün yaptırıyor lar mı. Bilgisi olan varsa paylaşam larınızı bekliyorum
Henüz değil ama 2-3 güne kadar tedavi başlayacak ve yakında microtese olacak eşim murad beyde ben de merak ettim sorduklarını ama sanırım kişiden kişiye değişiyor

Henüz değil ama 2-3 güne kadar tedavi başlayacak ve yakında microtese olacak eşim murad beyde ben de merak ettim sorduklarını ama sanırım kişiden kişiye değişiyor
Herhangi bir komplikasyon ağrı enf.vs. olmazsa sabah ameliyat olunca gece yani yarım gün kadar tutuyorlar bildiğim kadarıyla canım. Hadi hayırlı olsun tedaviniz. Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah. Bizde 27 sinden sonra her an baslayabiliriz tedaviye büyük ihtimalle denk gelicez canım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu uğurda emek sarfeden herkesin yüzünü güldürsün evini senlendirsin Rabbim

Aminnnnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…