Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
9
Merhaba canim benim eşiminde nadir sayıda motil çıkıyor onlarada deniycez bizde eşim azoydu daha öncesinde bize bir ilaç vermediler size verdikleri peki keçiboynuzu filan yapıyoruz sağlıklı besleniyor uz filan peki ikinci denemeden önce tedavi seçebilirsiniz biz bir denemek istedik tüpü olmasa tedavi die doktor canim

Ayy sevindim iyi gecmesine canım. Darısı başımıza :) gorusmede ucret almıyorlar ama muayene edince ucret aldılar mı? Tedarikli mi gideyim?
Canım tahlilleri yanında götür ama amh yi ordan istiyor özellikle 110 TL amh için verdik çıkarken sorduk başka ücret yok ilk olduğu için dediler ama bazı arkadaşlar dan muayene ücreti alınmış
Bu arada microtese sonrası memorial de lim15 testi yapılıyor mu patoloji yapılıyordur herhalde

Kızlar cevap vericek olan yok mu murat başar biizm spermiyogeneze ölü sperm dedi ama bana hep mantıklı gelmedi sonuçta burda okuduğum kadarıyla ölü sperm olunca test sonucunca ölü sperm yazıyomuş direk dimi

merhaba kizlar dun esim hormon tahlili yaptirdi az once sonuclar cikti fsh dusmus diyer hormonlar da normalde. diyerlerini ilk defa yaptiriyorduk acikcasi belki onlarin da seviyyesi bozuktu. 2 ay bundan once fsh 27 olmustu simdi 19 a dusmus.Bir bucuk aydir aslanpencesi ve 2 bucuk aydir nohut kuru kullaniyoruz. bu gun bir hafta ara verip yeniden bir bucuk ay aslanpencesini uyguluycam. Allahim ne buyuksun cok sevincliyim cunku fsh kalkdikca kalkiyodu.

Anladim canım. Lim15 yapıyorlardır canım büyük ihtimalle. Amh mayısta orda yaptırdım canım. Murad hoca ile görüştünüz mü? Bize de haber ver canım neler diyecek merak ederiz

Canlarımmmmm bir haftaya kadar 3. Tüp bebek tedavimize başlıyoruz. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah. Çok heyecanlıyım mutluyum umutluyum korkuyorum düşünceliyim o kadar çok his var ki aynı anda yaşadığım. Rabbim hayır etsin tedavimizi inşAllah 15 yıllık evlat hasretimize evlat sevinci ile son versin insAllah. Bu uğurda hepimiz çabalıyoruz. Cabamızın sonunda mükafatımızı versin hepimize Rabbim. 4444 salat-ı tefriciye ye başladım canlarım. 3 gün içinde bitirmek için niyetlendim. Bana benim duam da destek olursanız çok mutlu olurum. Rabbim şimdiden hepinizden razı olsun kader arkadaşlarım

Ben yardım etmek isterim canim

200 alayim canim basarilar Rabbim yuzunuzu guldursun

Adım Sevda bilmeyenler için canlar. Duayı okurken adımla niyet ederseniz sevinirim. Çok sağolun

Anladim canım. Lim15 yapıyorlardır canım büyük ihtimalle. Amh mayısta orda yaptırdım canım. Murad hoca ile görüştünüz mü? Bize de haber ver canım neler diyecek merak ederiz
Canım görüşemedik çok yoğunmuş telefonla görüşeceğiz bakalım ona göre başlayacak tedavi ya da ertelenecek

100 alabilirim.Rabbim gönlünüze göre versin.inşallah takviye Meryem suresinide bol bol dinlemenizi tavsiye ederim...
Allah razı olsun sagolun. 41 meryem okudum. Bol bol dinleyecegim cok sagolun. Her seferinde dinlerken agliyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun hepimizin insallah

Allah razı olsun sagolun. 41 meryem okudum. Bol bol dinleyecegim cok sagolun. Her seferinde dinlerken agliyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun hepimizin insallah
bide canım evet kolay bi beklenti değil.dilimiz herşeyin hayırlısı diyor ama gönlümüz tam tersini diyor.olmadığında yıkılıyoruz.nolu sen öyle olma.tekrar diyorum kolay değil.Rabbimin bize nasip ettiği herşey bizim hakkımızda hayırlı olandır.Allahım ben elmden geleni yaptım gerisini sana havale ediyorum.benim nasibimse sen yaşat ver kucağıma dua etmesini bilmiyorum belkide ama Sare validemiz senden nasıl evlat istediyse bende öyle istiyorum diyerek teslim olalım inşallah...

Aminnnn canim. Oyle tabi ki. Dua ederken hep Rabbim sen hakkimizda en hayirlisini bilirsin. Senden gelene boynum kildan ince. Hayirli olacaksa omrume dahil et. Senden gelene raziyim derim

Ne güzel bir niyet dua teşekürler paylaşım için nefis bazen cokk zorluyor bugünumuze hamd olsun cok sukur siz ne asamadasin iz arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…