Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Adım Sevda bilmeyenler için canlar. Duayı okurken adımla niyet ederseniz sevinirim. Çok sağolun
canım ben yoğun çalışıyorum ara ara okuyabildiğim kadar okurum çok okuyamam belki ama çorbada tuzum olsun,,şimdiden 8 tane okudum hediye ettim Allahım kabul buyursun inşallah .okudukça yazarım..

Canim bende okuyabildigim kadar okumaya calisirim mesaj atarim sana

canım ben yoğun çalışıyorum ara ara okuyabildiğim kadar okurum çok okuyamam belki ama çorbada tuzum olsun,,şimdiden 8 tane okudum hediye ettim Allahım kabul buyursun inşallah .okudukça yazarım..
Cok tesekkur ederim hediyen icin :) en guzel hediye bana. Rabbim gonlunun ne muradı varsa versin canım

Bence yok canimm embriyo olustu mu sizde. Bizim kac milyon sperm var embriyo olusmadi onemli olan kalitedi bence

Canim okuncak dua hangisi buraya yazarsan bende okurum senin icin
Canim benim Allah razı olsun. Salavat okunusu soyle kuzum

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”

Sevda bende okudum canim suan lik 25 adet Rabbim kabul buyursun ins

Bence yok canimm embriyo olustu mu sizde. Bizim kac milyon sperm var embriyo olusmadi onemli olan kalitedi bence
15 yumurta toplanmıştı önce 8 i iyiydi 7 si döllendi ama 2. Gün öldüler 3. Gün 2 adet embriyo oluşmuştu ama tutmadı canım bizim ne bilim tutmama sebebi olabilir mi diye aklımı kurcalıyo

Sizin sorununuz globozospermi acaba
Yok canım onda kimyasal bi takım işlemlerle dölleme yapıolar baş anomalisi oluyo yuvarlak başlı bizde sayı 30-35 tane ,, 30 motil sperm görüldü yazıyo .. Şiddetli oligospermi galibaa amaaan bilmiom ki ya :)) bereket versin 30-35 tane bar işte onları çoğaltmaya uğraşıyoruz kendi yöntemlerimle :)

Ne güzel bir niyet dua teşekürler paylaşım için nefis bazen cokk zorluyor bugünumuze hamd olsun cok sukur siz ne asamadasin iz arkadaşım
Benim çok şükür bi oğlum var 4 yaşında.3 yıl sonra bi kızım oldu ve sadece 1 gün yaşadı.sapasağlam beklerken maalesef kalbinde sıkıntı varmış.aniden kaybettik onu.şimdi hamilelik var gibi bakalım perşembeden beri bhcg ölçtürüyorum kısmet canım.allah gönlünüzdekileri versin inşallah hepimizin

Allah bagislasin canim evladinizi. Kaybına cok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Saglikli bir hamilelik gecirirsin ve saglicakla kucagina alirsin inşAllah bebegini canim

Can'ım. 100 tane ilave edebilirsin hemen yolda okudum duanıda ettim Allah kabul etsin
Allah razı olsun canım benim cok duygu yüklüyüm. Iyi ki varsınız. Cok sagolun. Onceki yazdigin okudugun degil mi canim. Toplam 100 adet degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…