Biliyorum bu sorunu kalite sayı ve hareket bozuklu sizin sorununuzda bizim gibi zor vakasınız yani bizim gibi kaç defa tüpbebek denemeniz oldu kaç yılık evlisinizYok canım onda kimyasal bi takım işlemlerle dölleme yapıolar baş anomalisi oluyo yuvarlak başlı bizde sayı 30-35 tane ,, 30 motil sperm görüldü yazıyo .. Şiddetli oligospermi galibaa amaaan bilmiom ki ya :)) bereket versin 30-35 tane bar işte onları çoğaltmaya uğraşıyoruz kendi yöntemlerimle :)
Rabbim yüzünü güldürsün dile kolay 15 sene seni cok iyi anliyorum benimde 13 sene oldu bu hasret yakti bitirdi bizleri Rabbim bizlere merhamet etsin mucizelerimizi daha fazla bekletmesin insallah AminnnCanlarımmmmm bir haftaya kadar 3. Tüp bebek tedavimize başlıyoruz. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah. Çok heyecanlıyım mutluyum umutluyum korkuyorum düşünceliyim o kadar çok his var ki aynı anda yaşadığım. Rabbim hayır etsin tedavimizi inşAllah 15 yıllık evlat hasretimize evlat sevinci ile son versin insAllah. Bu uğurda hepimiz çabalıyoruz. Cabamızın sonunda mükafatımızı versin hepimize Rabbim. 4444 salat-ı tefriciye ye başladım canlarım. 3 gün içinde bitirmek için niyetlendim. Bana benim duam da destek olursanız çok mutlu olurum. Rabbim şimdiden hepinizden razı olsun kader arkadaşlarım
Valla sperm dna hasari istendi. Hareket az bizdeSizin sorununuz globozospermi acaba
YaSizin sorununuz globozospermi acaba
Ya boyle bir sey varsa. Nasil anlayacagiz onu. Normal spermiogram testinde belli olur mu kiSizin sorununuz globozospermi acaba
Aminnnn canım AminnnRabbim yüzünü güldürsün dile kolay 15 sene seni cok iyi anliyorum benimde 13 sene oldu bu hasret yakti bitirdi bizleri Rabbim bizlere merhamet etsin mucizelerimizi daha fazla bekletmesin insallah Aminnn
Yok canim esim azospermi benim. Eski uyesiyim topigin. Ucuncu tedavi 3. Tese olacak esim. Ilk ikisinde az sayida sperm bulundu fakat maalesef basarili olamadik. Insallah bu kez yuzumuz guler canım. Hepimizin evleri senlensin insAllah3 tüp bebek tedavinmis yani esinde sperm var hangi doktorda tedavi goruyorsunuz biraz anlatitmisin canim
Insallah kuzum dualarim seninle benimkide azospermi 3 basarisiz tesemiz var doktorun kimYok canim esim azospermi benim. Eski uyesiyim topigin. Ucuncu tedavi 3. Tese olacak esim. Ilk ikisinde az sayida bulundu fakat maalesef basarili olamadik. Insallah bu kez yuzumuz guler canım. Hepimizin evleri senlensin insAllah
Aminn canim senle beraber inşallah canım benimmmmmmmmKızlar hepinizin mevlit kandili mübarek olsun kainatın efendisi hz Muhammed (sav)hz dünyaya teşrif ettiği bu mübarek gece hürmetine Rabbim en kısa zamanda dualarınızi kabul etsin evlatlarinizi kucağınıza versin inşallah
canım biz henüz 1 buçuk yıllık evliyiz ,, ilk denememizdi olmadı Allahım tez vakitte göndersin inşallah meleklerimizi.Biliyorum bu sorunu kalite sayı ve hareket bozuklu sizin sorununuzda bizim gibi zor vakasınız yani bizim gibi kaç defa tüpbebek denemeniz oldu kaç yılık evlisiniz
bence ayrı yapmalısın canım ,,bu arada aslan pençesini niçin kullanıyorsunuz genelde kadın otudur diye biliriz merak ettim ??Kızlar bişey sorcam ben eşime ısırgan,çoban çökerten,aslan pençesi bunları teker teker kaynattığım zaman eşime zor geliyo içmek hepsii birlikte kaynatıyom böyle yapmam zarar verir mi yani ne bileyim bazı bitkiler birlikte olunca etkileşime girip zarar veriyo mu acaba?
fsh hormonunu düşürüyomuş burdan duydum yapıyorum canım :)bence ayrı yapmalısın canım ,,bu arada aslan pençesini niçin kullanıyorsunuz genelde kadın otudur diye biliriz merak ettim ??
Daha bu sorunla yeni tanışmışsınız sizi uzun ve yorucu bir süreç bekliyor ama umarım bizimki gibi zor olmaz sizin tedaviniz erkek faktörü çok zor oluyor helede şidetli erkek faktörü allah kolaylık versincanım biz henüz 1 buçuk yıllık evliyiz ,, ilk denememizdi olmadı Allahım tez vakitte göndersin inşallah meleklerimizi.
Biz 7ci denemede memorialde öğrendik bu sorunu androloji si olan merkezlerde net çıkıyor sperm sayısı kaç ileri hızlı hareketli varmıYa
Ya boyle bir sey varsa. Nasil anlayacagiz onu. Normal spermiogram testinde belli olur mu ki
Sağol canım benimAminn canim senle beraber inşallah canım benimmmmmmmm
aslında ben o kadar ümitsiz değilim belki de yolun başında olduğumuz içindir,,Allahın işi belli olmaz zor olduğunu biliyorum evet ama ben iyi düşünmek istiyorum ... sizin problem neydi canım tam olarak sperm sayınız falan kaçtı ?Daha bu sorunla yeni tanışmışsınız sizi uzun ve yorucu bir süreç bekliyor ama umarım bizimki gibi zor olmaz sizin tedaviniz erkek faktörü çok zor oluyor helede şidetli erkek faktörü allah kolaylık versin
Benim esimde aynen ama doktor öyle öyledir vakasiniz demedi yani arkadaşta da motil spermis motil hareketli normal spemr oluyoo bir tane yeter dedi tup bebek icin cok sukur arkadaşta zaten 35 tane varmış cagaltilabilir yeterki üretim olsun dedi doktor bizim onlardan az nadir miktarda çok şükür ki var var olanı güçlendirmeye çalışıcaz sizin tüp bebekte mi olmuyo çıkan spermler arkadaşım bildiğim kadarıyla sizinBiliyorum bu sorunu kalite sayı ve hareket bozuklu sizin sorununuzda bizim gibi zor vakasınız yani bizim gibi kaç defa tüpbebek denemeniz oldu kaç yılık evlisiniz
Rabbim yeterki istedin bence bir spemr lede hamile kalıniyor sizde çok şükür çıkış var bence olumsuz değil hep olumlu bakk canim bizimde çıkış oldu doktor olumlu konuşuyor Rabbim diğer arkadaşlarada çıkış versin sıfıra yapacak bişey yok yani tese yapılır ama çıkışta bir bile olsa yükselir tedavi olunur dedi canim sıfırla bir arasında çok fark var demişti doktor bilgin olsun canım hep umutlu olllaslında ben o kadar ümitsiz değilim belki de yolun başında olduğumuz içindir,,Allahın işi belli olmaz zor olduğunu biliyorum evet ama ben iyi düşünmek istiyorum ... sizin problem neydi canım tam olarak sperm sayınız falan kaçtı ?
çok teşekkür ederim böyle şeyler dduymak çok iyi geliyor,,,zaten çok ümitliyim belki bana güleceksiniz ama ben bu sperm sayısıyla normal gebelik elde ederimi düşünecek kadar ümitliyim belki mucize belki imkansız belki komik ama ümitliyim ,ümitsiz olmak bizi yaradana haksızlık olmaz mı,, o değil mi ki zekeriyanın olmazını olur yapan,,meryeme mucizesini gönderen ,,,belki onlar gibi yakaramıyoruz isteyemiyoruz belki çok doğru kullar da değiliz bilmiyorum ,,O öyle bir güç sahibi ki ümitsiz olmayı seçemiyorum hele ki iş Allah bilir kısmına gelmişse ben işi bitti kabul ediyorum...ÇOK MU ÜMİTLİYİM NE :)Benim esimde aynen ama doktor öyle öyledir vakasiniz demedi yani arkadaşta da motil spermis motil hareketli normal spemr oluyoo bir tane yeter dedi tup bebek icin cok sukur arkadaşta zaten 35 tane varmış cagaltilabilir yeterki üretim olsun dedi doktor bizim onlardan az nadir miktarda çok şükür ki var var olanı güçlendirmeye çalışıcaz sizin tüp bebekte mi olmuyo çıkan spermler arkadaşım bildiğim kadarıyla sizin
Rabbim yeterki istedin bence bir spemr lede hamile kalıniyor sizde çok şükür çıkış var bence olumsuz değil hep olumlu bakk canim bizimde çıkış oldu doktor olumlu konuşuyor Rabbim diğer arkadaşlarada çıkış versin sıfıra yapacak bişey yok yani tese yapılır ama çıkışta bir bile olsa yükselir tedavi olunur dedi canim sıfırla bir arasında çok fark var demişti doktor bilgin olsun canım hep umutlu olll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?