Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok ümitli ol ins Rabbim hayal ettirdiği şeyi yasatirmis ins bizde yaşarız ...şansımız in yüksek olduğunu doktor dedi canim ki bizde on tane filan cikio sperm sizde 35 üstü var bir hücre yeter Rabbim ol desin yeter ınsss tüm arkadaslara bizede nasip etsin ...❤

ben şuan eşime yine de yükselsin diye ,,,
arı sütü bal polen propolis
e vitamini
çoban çökerten
incir çekirdeği yağı
kullanıyorum tabi yanında yedirdiklerimi yazsam roman olur :)
1 haftada mutlaka
kereviz,,avakado,nohut,balık,ceviz,badem,fındık,incir,bitter çikolata,havuç,zencefil mutlaka tüketiyoruz :)
ben inanıyorum olacak Allah büyük ,,
ÜMİTSİZLİK YOK ÇOK DUA ÇOK ÜMİT VAR HEPİMİZ İÇİN....

Rabbim yeterki istedin bence bir spemr lede hamile kalıniyor sizde çok şükür çıkış var bence olumsuz değil hep olumlu bakk canim bizimde çıkış oldu doktor olumlu konuşuyor Rabbim diğer arkadaşlarada çıkış versin sıfıra yapacak bişey yok yani tese yapılır ama çıkışta bir bile olsa yükselir tedavi olunur dedi canim sıfırla bir arasında çok fark var demişti doktor bilgin olsun canım hep umutlu olll[/QUOTE]
iyiki o doktora biz 0 spermler gitmedik o zaman çünkü sıfıra yapacak yapacak bir şey yok deseydi tüm umutlarımız tükenirdi

iyiki o doktora biz 0 spermler gitmedik o zaman çünkü sıfıra yapacak yapacak bir şey yok deseydi tüm umutlarımız tükenirdi[/QUOTE]
ahhhh canım Allah de ötesini bırak diye bir laf var,,,her şeye çare var sıfıra da var aza da var ,,,bizler az ve olmayanlarla uğraşıyoruz başka bir topikte 80 milyon sperm diyo 5.denemem diyo ,,,bence bu işin özü Rabbim ol der ve olur,,,ümitsizlik yasakkkkk ,, sığındığımız Allahın yapamayacağı ne var ki kaldı ki bu durumda neden ümitsiz olalım,,,bol bol dua bol bol dua biraz ümit yeterli bence :) hepimizz anne adayıyız bekliyoruz gelecek inan !

Canım hayırlı olsun tedavin heyecanlı ve bi o kadarda zor günler Allah güzel hayırlı sonuçlar almak nasip etsin.
Bende 100 tane okuyacağım senin için Allah kabul etsin.

Rabbim yeterki istesin hanımlar.tabikide tedbir ve tedavi kesin gerek o ayrı bi konu.ama ilk hamilelik düşündüğümüzde eşimde gitti doktora.varikosal çıktı.doktor hamile kalma şanşın sadece %5 demişti dün gibi hatırlıyorum.2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.eşim ameliyat oldu.aradan yıllar geçti eşim yine bebek için doktora gitti.biz sanıyoruzki varikosal tekrar etti.ama tekrar etmemiş eşimin sperm sayısı azalmış.doktor yine bize ya aşılama yada tüp bebeğe başvurmalısınız demişti.kısmetse şimdi bgch değerimin ölçümlerini yapıyorum.yani döllenme olmuş.
evet bilimsel bi gerçek var tabikide ama sadece 1 tane sperm bile büyük umut diye düşünüyorum.

Benim 7negatif denemem var

Canım hayırlı olsun tedavin heyecanlı ve bi o kadarda zor günler Allah güzel hayırlı sonuçlar almak nasip etsin.
Bende 100 tane okuyacağım senin için Allah kabul etsin.
Amin canım benim. Rabbim hepimizi sevindirsin bu mübarek günde inşAllah. Sagol tatlım

offfffffffffffffffff bu tam benim kafam işte :):) inanıyorum Allah varken ümitsizlik neden olsun ki öyle değil mi ?? 30 motil spermimiz var normal yolla bile olur diye düşünüyorum o kadar inanıyorum işte :)

Arkadaşlar yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz bugün adet oldum ama hiç böyle olmazdı başladı ve kesildi şimdi anlamadım yarına randevu da aldım çok heyecanlıyım
Bu arada bana ayetel kürsi ve Fatiha okuyup dua ederseniz çok sevinirim

Canım bugün çık biras hava al esinle yani stresten böyle oluyo olabilir stres yapmamaya çalış Rabbim büyük yar ve yardımcınız olsun ins canim oluyo ister istemez stres olumlu olmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…