Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Elzem yaşınız kaç arkadasim
Eşim de ben de 31 yaşındayız
Kızlar bu arada kızkardeşim yazın evlenmişti benden 6 yaş küçük biraz önce aradı hamile olduğunu söyledi ben ne diyeceğimi bilemedim o da ağlıyordu zaten şu an çok tuhaf hissediyorum sizce kötü Bi insan mıyım ben

Ufh ya hepimiz aynı duygular canjm nasip... bende öyleyim hep.. Rabbim.bize de versin jns hayrla

Kötü bir insan oldugun icin degil. Hepimiz ayni seyleri yasiyor ve düşünüyoruz emin ol. Hele adeti gecikince telaslanan insanlar. Rabbim ruhunu nefyettikten sonra o cenine kiyanlar.. Iste boyle! kimini oyle sinav ediyor bizleri de boyle.. Insan kardeşinin hamile olmasina sevinmez mi. Elbet sevinir, lakin sadece düşünüyor insan... Sonra hamt ediyor. Şükrediyor. İsyana gitmekten Rabbine sığınıyor..

Hayır tam tersi iyi insansın bence bu büyük bir sınav ama yalnız değilsin bunu Bill sende tedaviyle anne olacaksın ins canim umutlu oll burda okadar insan anne oldu ins arasına bizde giricez şimdi bunları düşünüp hem kendi hemde eşinin moralini bozma umutlu olmalı insan her yeni güne umutla bakmalı az kaldı ins kavysucaksin

Aminnn insallah

Ufh ya hepimiz aynı duygular canjm nasip... bende öyleyim hep.. Rabbim.bize de versin jns hayrla

Allahim sen bizlere yardim et nerde evlat hasretiyle yanan varsa mucizelerimizi ver yarabbim 13 sene oldu her gun dua ediyorum hic isyan etmedim hakkimizda hayirlisini ver yarabbim söndür şu içimizdeki ateşi Aminnn
Arkadaşlar destekleriniz olmasa ne yaparım bilmiyorum çok teşekkür ediyorum hepinize Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Arkadaşlarım Merhaba her ne kadar düşünmüyorum desemde adet olmaya yakın zman kaldı dün gece rüyamda bir kız bebisim olmuş babasıyla seviyoruz ben tüp bebek yaptıricam evet az sperm çıkışı çıktı biliyorsunuz şükür ama bu stres beni öldürecek çok yiprandim bende dile kolay üç senedir evet bazı arkadaşlar uzun süre xok uzun ama biliyorsunuz anlıyorsunuz beni çok yiprandik ve suan aklımda yok dedik ce rüyaların giriyor...Sabah yataktan kalktım ve dedimki Rabbim Rüyalar Gerçek olsun hiç uyanmak istemedim ve düşünüyorum kızım olsa adını ne koyarım die adım pinar oğlum olsa çınar koyarım bugün biras kız isimleri düşüneyim en iyisi hoşçakalin☺☺☺

Allah ruyalarinin omrunde gercegini gormeyide nasip etsin canim insaAllah. Isimlerde cok uyumlu olmus :)

Canim herseyin hayirlisi vardir bir hayir. InsaAllah beklemenizin ardindan gelecek evladiniz
Herşeyin hayırlısı doktor bu ay yapalım dedi tamam dedik sonra bu ay riskli dedi vazgeçtik bakalım herşey kısmet gelecek ay da olmayacak büyük ihtimalle

Canim ya tatile falan mı gitseniz kafan da rahatlasin .. ya hiç passiflora kullanan var mı? ? Ben de stres ve çabuk sinirlenme arttı. .
Keşke gidebilsek ama benim okulum eşimin işi var belki gelecek ay başlamazsak sömestr da
Bu arada bence kullanma Can'ım o tarz ilaçlar geçici çözüm bol bol dua et daha iyi

Canım bende okudum sana ve saydin 78 fatiha okudum işlerinizin kolaylığı için ins Rabbim kabul etsin benimde az kaldı stres olmuyor değil ama hersey Rabbimden onu düşünün hep ins mutlu oluruz hepimiz
Allah razı olsun canım benimmmmm :)

Merhaba birara bu foruma yazmistim belki hatirlayanlar olur. esim azospermi cocuk yasta inmis testis vakasi. transferimin 12.gunu bugun beta hcg degerim 191. kendimi kapilmayayim diye kastigimdan hamileyim bile diyorum :) ama burdaki herkese umut olsun diye paylasmak istedim, iyi haberleri okumak birilerinin basariya ulasmis olmasi banada iyi geliyordu. insallah Rabbim tum isteyenlere in kisa zamanda bebek verir. ptesi tekrar kan verecem umarim degerim gun gectikce yukselir, simdiden heveslenmek istemiyorum ama bana da dua ederseniz cok sevinirim. Rabbim yar ve yardimciniz olsun

hamileyim bile diyemiyorum olacakti ! insan inanamiyor

hayırlı olsun tatlım desene bi hamişimiz daha olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…