- 23 Ekim 2015
- 230
- 129
- 103
- 38
bu arada tesede mi çıkmıştı canım siizn hormonlar falan nasıdı,doktorunuz kimdi biraz bahseder misin sürecinden umut olsun bizede :)Merhaba birara bu foruma yazmistim belki hatirlayanlar olur. esim azospermi cocuk yasta inmis testis vakasi. transferimin 12.gunu bugun beta hcg degerim 191. kendimi kapilmayayim diye kastigimdan hamileyim bile diyorum :) ama burdaki herkese umut olsun diye paylasmak istedim, iyi haberleri okumak birilerinin basariya ulasmis olmasi banada iyi geliyordu. insallah Rabbim tum isteyenlere in kisa zamanda bebek verir. ptesi tekrar kan verecem umarim degerim gun gectikce yukselir, simdiden heveslenmek istemiyorum ama bana da dua ederseniz cok sevinirim. Rabbim yar ve yardimciniz olsun
Ooo masallh ne guzel umut oldun bize hamilesin canim.:) Ben diyeyim sana bu değerle ins arkandan bizler geliriz Rabbim size bagislasin ins tamamına erdirsin ins☺hamileyim bile diyemiyorum olacakti ! insan inanamiyor
oncelıkle hayırlı olsun cnm cok sevındık allah saq salım kucqına almayı nasıp etsınhamileyim bile diyemiyorum olacakti ! insan inanamiyor
eveeeeet böyle haberleri daha çok okumaya ihtiyacımız var,,,her pozitif benim için tüp bebek % sini arttırıyor anlamına geliyor...süperrr haber Allahım kucağına alamayı nasip etsin,,,,dua ettim canım ikiniz içinnnn,,,şimdi bol bol konuş onunla anlat ona ne kadar inatçı olduğunu biz teyzelerine de umut olduğunuuu...Merhaba birara bu foruma yazmistim belki hatirlayanlar olur. esim azospermi cocuk yasta inmis testis vakasi. transferimin 12.gunu bugun beta hcg degerim 191. kendimi kapilmayayim diye kastigimdan hamileyim bile diyorum :) ama burdaki herkese umut olsun diye paylasmak istedim, iyi haberleri okumak birilerinin basariya ulasmis olmasi banada iyi geliyordu. insallah Rabbim tum isteyenlere in kisa zamanda bebek verir. ptesi tekrar kan verecem umarim degerim gun gectikce yukselir, simdiden heveslenmek istemiyorum ama bana da dua ederseniz cok sevinirim. Rabbim yar ve yardimciniz olsun
bu arada tesede mi çıkmıştı canım siizn hormonlar falan nasıdı,doktorunuz kimdi biraz bahseder misin sürecinden umut olsun bizede :)
tabiki eşim ilk tedavisiz tese oldu hücre çıktı donduruldu onunla tup bebek denedik ama olmadı, doktorumuz tedavisiz olduğu için spermin kalitesi zayıftır oda embriyoyu etkiler dedi. eşim 6 ay boyunca kaan hocada tedavi gördü iğne, clomen ve beta karoton. İkinci denemede aynı anda hatırlandık 10 yumurtadan 4 ü döllendi 2si 3. gün transfer edildi. Diğer 2si dondurulsun beklendi ama 6. gün kalitesine güvenmedikleri için dondurmadılar. İnşallah Rabbim sağlıklı bir hamilelik transfer eder. Allah Kaan hocadan razı olsun daha hiç muahane ücreti vermedik hala maillesiyoruz, normal çıkış olması için tedaviler istedik haber bekliyoruz kendisinden.bu arada tesede mi çıkmıştı canım siizn hormonlar falan nasıdı,doktorunuz kimdi biraz bahseder misin sürecinden umut olsun bizede :)
çok teşekkür ederim bende tüm bu dertten çekenler için dua ediyorum, Rabbim bizim için en iyisini biliyor ama insanoğlu sabırsız iste. Dileyen herkese versin canımeveeeeet böyle haberleri daha çok okumaya ihtiyacımız var,,,her pozitif benim için tüp bebek % sini arttırıyor anlamına geliyor...süperrr haber Allahım kucağına alamayı nasip etsin,,,,dua ettim canım ikiniz içinnnn,,,şimdi bol bol konuş onunla anlat ona ne kadar inatçı olduğunu biz teyzelerine de umut olduğunuuu...
sedacım serin kumsala da yazdığım gibi bizde kaan hocada tedavideyiz. Çıkış normal yoldan olmadı tese ile buldular iki kez. İnşallah normal çıkış olsun diye uğraşıyoruz. Eşimin ilk fsh'ı 20lerdeydi. Rabbim herkese nasip etsin teşekkür ederim duaların için.oncelıkle hayırlı olsun cnm cok sevındık allah saq salım kucqına almayı nasıp etsın
azo sebebınız ınmemıs testıs yazmıssınız bızımde oyle suan kaan beyde tedavıdeyız sız tedavı gordunuz mu cıkıs mı oldu bıraz bılgılendırırmısın
çok teşekkür ederim inş her geçen gün daha güzel habrler veririm sizlere.Ooo masallh ne guzel umut oldun bize hamilesin canim.:) Ben diyeyim sana bu değerle ins arkandan bizler geliriz Rabbim size bagislasin ins tamamına erdirsin ins☺
bızde bır tese olduk ınmemıs testıs bızımde tesede ana hucreler cıktı sımdı kaan hocada tedavıdeyızsedacım serin kumsala da yazdığım gibi bizde kaan hocada tedavideyiz. Çıkış normal yoldan olmadı tese ile buldular iki kez. İnşallah normal çıkış olsun diye uğraşıyoruz. Eşimin ilk fsh'ı 20lerdeydi. Rabbim herkese nasip etsin teşekkür ederim duaların için.
hucreler ıncelendı ama bsy cıkmadı cnm yasiz denediniz mi çıkanlar ile canım. ne güzel hücre çıkmış gerisi daha kolay olur inşallah
Ahh cnm duanda unutma bizleri Rabbim kavustursun .. Ümit oliyor dulalar ediyoruz. .çok teşekkür ederim bende tüm bu dertten çekenler için dua ediyorum, Rabbim bizim için en iyisini biliyor ama insanoğlu sabırsız iste. Dileyen herkese versin canım
cnm esıne bıtkısel verdın mı acaba neler kullandınız acabasiz denediniz mi çıkanlar ile canım. ne güzel hücre çıkmış gerisi daha kolay olur inşallah
hayır cnm biz bitkisel hiç bisey kullanmadık. keske nohut havuc düzenli tüketse ama onu da yapalım diyoruz yapamıyoruz.cnm esıne bıtkısel verdın mı acaba neler kullandınız acaba
kaan hoca iyi bir doktor inşallah tez zamanda sonuç alırsınız umudunu sakın kaybetmehucreler ıncelendı ama bsy cıkmadı cnm ya
Hayır tedavi görmedi bayadır testler filan gitmediğimiz doktor kalmadı sonunda karar aldık ameliyat için iğneleri kullandım dün gittik girdi eşim ama sonu hüsran oldu kaan beyi çok duydum azospermi ler için iğne tedavisini veriyor acaba herkes yazıyor ama olumlu sonuç alan varmı acaba
evliliğimiz 2 yılı aştı 1 yıl önce bebek düşünmeye başladığımızda öğrendikK
Merhaba kac yillik evliydiniz. Yani ne zaman ogrendiniz mehtap
saqol cnm bız bıtkıselde kullanıyoruz bol yesıllıkdekaan hoca iyi bir doktor inşallah tez zamanda sonuç alırsınız umudunu sakın kaybetme
Canim oncelikle gecmis olsun gözün aydin insallah sag salim kucagina alirsin bebegini bizde kasn hocada tedavideyiz bir yildir yazinda okudum esimde hucre bulundu demussin yani canli spermi yoksa hücreylemi tup bebek denediniz bizde agustosta tese olduk hocada bizede hucreler var ama olgunlasmamis dedi tedaviye devam ediyoruz size ameliyattan hemen sonrami soyledi bulundugunu bizi 1 gun beklettisedacım serin kumsala da yazdığım gibi bizde kaan hocada tedavideyiz. Çıkış normal yoldan olmadı tese ile buldular iki kez. İnşallah normal çıkış olsun diye uğraşıyoruz. Eşimin ilk fsh'ı 20lerdeydi. Rabbim herkese nasip etsin teşekkür ederim duaların için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?