Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm yanlis anlasilma olduysa duzelteyim bizde sperm bulundu ayni gun icinde soyledi hoca spermlerinizi dondurduk tup bebek deneyebiliriz buarada sizinle bi tedaviye baslayalim normal yoldanda cikis olabilir olgun sperm var kanallar acik cikis olmali dedi. ama aylardir spermigramda veriyoruz ama henuz ejekulatta cikmadi. ins gebelik im devam ederde dertler biter

Arkadaşlar merhaba eşim azospermi, gectiğimiz yaz tese oldu ve sperm bulundu ilk denememizde 16 yumurtadan ilk gün 8 ve en son 5. Günde 2 embriyomuz vardı ve transfer yapıldı, hiç embriyomuz kalmadı , embriyolar sa malesef tutmadı. Dün tekrardan yumurta toplandı12 tanenin 9tanesi olgunmuş ancak spermler dondurulmış çözüldüğü için şuan 2 embriyomuz olduğunu ve hiç dondurulmuş sparmimiz kalmadığını söylediler. Moralimiz çok bozuk ilk denemede 8 tanden 2 tane kalmıştı, şimdi size daha en başında 2 tane embriyomuz var. Ne olacak bizim halimiz, ilk gün 2 embriyodan hamile kalan var mı

C
Cnm üzülme.. durumumuZ neredese aynı. Benimde anlattığın gibi oldu. Dondurulmuş spermimiz olduğu halde eşime doktorlar tekrar tese dedi. Taktiri ilahi... tekrar tese olacağız. O iki emriyo kaç günlükken transfer edilecek. Olacaksa onunla da olur inşallh...

Ahh üzülmemek elde değil canım daha dün yumurtalarım toplandı ve bugün sadece 2 sinin döllendiğini söylediler. Onların ne olacağı bile belli değil yarın ya da öbür gün haber vereceklermiş. Eğer canlı kalırsalar doktor ona göre karar verecek sanırım.tekrardan ameliyat, tekrardan herşeye başlayacak olmak ....düşündükçekötü oluyorum. Allahım inşallah oiki embriyoyu bize bağışlar...

Anladığım kadarıyla spermleri donddurmsk da yeterli değil, çözününce malesef bir çoğu telef oldu...ocak ayında transfer olacaktım umarı iptal olmaz. Zaten bu durumda eşim tekrar tese olacak. Sizin kaçıncı denemeniz canım.allah hepimize güç versin

slm cnm oncelikle cok sevindim aynisi benim basimada geldi ilk test yaptirdik hic yok denildi tabiki o psikolojiyi yasayan bilir sonra baska bir merkez bulduk ki test yapildi ve bulundugu soylendi tese olduk ve vardi insallah hayirli sonuc alirsin ayrica bana bosyere ugrasmayin olmaz diyen hastane bile olmustu

Siz suan hamilesin iz sanırım Rabbim kucağına almanızı nasip etsin bize biras süreçten bahsedermisin iz umut olsun bizede ve cikisiniz oldumu normal yolla teşekürler canim

İnsallah canim aminnnnnn

ayy ne güzel haber.senin kadar sevinmem elbette mümkün değil ama gerçekten çok sevindim canım.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.bizleri de duanda unutma sakın:)

arkadaşlar merhaba.geçen cumartesi eşim tese olmuştu ama sperm bulunamamıştı maalesef.bugün patoloji sonuçlarını aldık.sertoli cell only çıktı sonuç ne yazık ki.ama doktor çok umutsuz konuşmadı.klomen tedavisine başlayacağını söyledi.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.dualarda birbirimiz unutmayalım.

Hayirli geceler kizlar. Biz sperm dna hasari vermkstik. Sonuc %15 cikti bu testiyaptiran var mi. Merak ediyorum bu kullandigimiz klomen falan ise yarayacak mi

Rabbim dualarimizi kabul etsin canim umutsuzluk yok Rabbim büyüktür canim dualarim desin tüm arkadaşlar gibi Rabbim sikintilarimizdan ferah a çıkmamızi nasip etsin ins

Siz suan hamilesin iz sanırım Rabbim kucağına almanızı nasip etsin bize biras süreçten bahsedermisin iz umut olsun bizede ve cikisiniz oldumu normal yolla teşekürler canim
Evet cnm su anda 4.aya girdik sukur benim ilk test te cikmisti ama sonrakinde cikmadi tese ameliyati oldu esim taze emriyodan yapildi ve tutmadi ilk deneme basarisiz oldu 3 ay sonra ikinci deneme yapildi bu kez pozitifti ama kalp atisi cikmadi ve kanamali surecti kurtaj oldum biraz ara verdikten sonra 3. Denemeye girdim tuttu ama dış gebelik oldugunu ogrendik hem kurtaj hemde igne tedavisiyle atlattim baya zorlu bi sürecti bir yil sonra 4. Denemeye gittim oda tuttu ama testte gidecegim gun kanama basladi ve kaybettim 3 ay sonra 5.deneme ye girdim oda basarisiz oldu artik umidimiz tukenmisti esim gitmemi istemiyodu boșa ugrasiyosun canını boș yere yaktıriyosun gitme dedi yine gittim 3 emriyo koydu dr sansin artsin dedi beta hcg 460 cikti ilk defa bu kadar yuksekti dr aradim ikiz dedi ve yine kanama oldu dr hemen gel dedi gittik 3 taneside tutmus ama ucuncu kesede kanama vardi dr ilac ve serum verdi durdu ama 3cu bozuktu diger ikisi iyiydi kalp atislarini dinledikten 15 gun sonra ikincinin de kalbi durdu su anda tek bebek 4. Aya girdi ignelerdende kurtulduk normal hersey artik onu goruyorum hareketleri azda olsa hisseder gibiyim hala kendi dr takip ediyo gidisatini cokta ilgili sagolsun insallah rabbim isteyen herkeze nasip eder cok sabir isi evet yipratiyoda ama sukur ki artik ruyamda hamile oldugumu gordugumde uyandigimda ruyaymis demiyorum sukur bebegim burda ruya deil diyorum rabbim her isteyene nasip etsin

Bu zorlu bir süreç mucizesini kucagini za almanız nasip olsun sağlıklı ve mutlu bir yaşantı dilerim azoydu yenmek biras zor ama ins anne baba olma yolunda bizde arkadaslarda ilerler ler bizim az sperm çıkışı oldu bir yıl snra çıkışımız var ama çok stresliyim biliyorum zor bi süreç bizi bekliyor ama Rabbimden geldi ins bizde artık ruyalarim da gördüklerimiz gerçek hayatta gerceklesir ☺

Rabbim isyan edecekmi diye sıniyo bence bizi o kadar zorlu bir surec evet ve ben herkezden sakladim bu sorunuki akrabada olsa kimse onume getiremesin esim incilmesin diye ikimiz hallettik esimle cok cok zordu ilk denememde bi hamile tisortu almistim ve her denemede husrana ugradikca tisortu hamile kardesime verecektim esim izin vermedi ve nasip oldu giymek o bile mutlu ediyo evet bu bizim sınavimiz sabir isi cok zor ceken bilir bunlari insalla rabbim gonlumuze gore verir hepimize

K.bakma canim teste çıktınız var mıydı az da olsa onlarla olmadığı icinmi tese oldunuz anlayamadım cnm çok şükür ki tisortu görmek nasip olmuş ne güzel canim yıpranıyoruz insan eminim sende yiprandin ama şükür çok şükür bende okadar bebek kıyafeti almıştım ki kermesten ama onlar guzelce paket yapıp hurca kaldirdim naftalin kokmus tür ins çıkarmak nasip olur bir gün RABBİM e hamd olsun bugünumuze ins burdaki arkadaşlarıma duam Rabbim herkese banada nasip etsin ins

Canimm oncelikle masallahhh diyim Rabbim bebegini saglikla.kucagina almani nasip etsin. Cok zor bi surecten gecmissnz yazmasi anlatmasi dile kolay ama o kadar zor ki yasadiklarn ama vazgecmemissn Allah mukafatini yollamis. Temmenim bebegini kucagini aldigin gunu gormen. Esin azosperm di galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…