Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar eşim ilk kez fish testi yaptırdı maalesef haploid hücre çıkmadı sonucu bu şekilde olup daha sonraki testlerde haploid çıkan var mi

Eklentiler

• IMG_20160103_224818.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 131
Arkadaşlar merhaba, ben yeni uyeyim. Celalettin Peru ya muayene olmak istiyoruz, ancak kendisine ulaşıp randevu alamadık. Nasıl iletişim kurabileceğimiz konusunda bilgisi olan var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba, ben yeni uyeyim. Celalettin Peru ya muayene olmak istiyoruz, ancak kendisine ulaşıp randevu alamadık. Nasıl iletişim kurabileceğimiz konusunda bilgisi olan var mı acaba?
Mrb canım bızde celalettın beyde tefavıdeyız suanda calıstıgı bı hastane yok dıye bılıyorum ben

Günaydın kader arkadaşlarım. Tedavi surecimizde sona yaklaşıyoruz artık. Bugece çatlatma iğnemi yapacağım. Persembe günü yumurtalarim toplanacak eşim de tese olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarla sonuçlandirsin tedavimizi Rabbim. 15 yıllık evlat hasretimizi sevince dönüştürsün kurban oldugum. Rabbim hepimize hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip etsin insAllah. Dua edin bizim için kızlar. Bu kez Rabbim nasip etsin, mucizemiz gelsin sağlıcakla hayatımıza dahil olsun. Minicik eller ellerimizi tutsun. Gülüşünü saatlerce seyredebilmek, pır pır atan minicik kalbini, kulağımizi dayayıp dinleyebilmek nasıl güzeldir Rabbim nasip etsin... Pamuk yüzünü sevmek koklamak opmek nasip olsun inşAllah

amın ınşallah mutlu hayırlı haberlerle buraya yazmanız bebeğinizi kucağınıza almanız nasip olur. Rabbim çocuk hasretimizi bitirir inşallah

InAllah hayrli sonuclar alirsin cnm bende bugün ignelerime basliyorum allahim yüzümüzü kara cikartmassin bisey sorucam bu gece catlatma ignesini vurcaksin ya 2 gün sorami esin tese olcak ben ankaradaym esim suan yurtdisinda onun icin sordm önceden gelebilmesi cok heycanliyim cok korkuyorum birde igne fobim varki öyle böyle degl ya

amın ınşallah mutlu hayırlı haberlerle buraya yazmanız bebeğinizi kucağınıza almanız nasip olur. Rabbim çocuk hasretimizi bitirir inşallah
Aminnn canim inşAllah Rabbim hepimize gonderir mucizelerimizi

Canım tedavin hayırlı olsun Allah güzel haberler güzel sonuçlar nasip etsin inşallah zorlu ve yorucu bir süreç Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın duam seninle tatlım

Canimm hepimiz guzel sonuclar alicaz insallah. Rabbim buyuk. Catlatma igneni yaptiktan 36 saat sonra toplaniyor yumiler canim. Igne fobisi bende de vardi canim :) ama mucizemmmm senin icin hersey yaparim. Herseye deger dedim. Cektim besmelemi ya şafi zikrimi yaptim ignelerimi dayanicaz kuzucumm bu yolda herseye hersey yavrularimiz icin. Rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin. Hepimizin yuzunu guldursun inşAllah

Canım bnde bugece catlatma iğnemi vurulacagim heyecan hat safhada insllh herbirimiz kavusuruz ewlatlarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…