Bende dün akşam rüyamda bir oğlum olduğunu görüyordum yeni doğmuştu ve inanamıyordum benim bebeğim olduğuna sürekli ya tek yada ikiz olarak çok güzel bebekkeriminm olduğunu görüyorum rüyası bile harika uyanmak istemezdimRuya olayı en sık yaşayan benim sanırım geçen gördüm oğlum olmuş snra iki hafta geçti kızım olmuş diyorum ki Rabbim benim oğlum olacaktı neden kız oldu die☺yani artık ruyalarim rüyaları birleştirip yorum yapıyorum rüyamda ...hayırlı salih kullarından nasip etsin Rabbim ruyalarim izin gerçek olmasi dileğiyle ins
Rabbim evladinizi size bagislasin ins ❤
imtihan iste bi arkadasin bir oglu var ikincisini yeni dogum yapti kiz oldu kocasi kiz cocugu kesinlikle istemiyomus karisi hastanede birakip cikmis yanina gitmemis bile kadin uzuntuden neyapicagini bilemiyo bide Allahin verdigini begenmeyen sukursuzler var biz bitane bile bulamazken onlar bide cinsiyet seciyoKızlar sabah arkadaşlarla otururken konu çocuklara geldi herkes korunma yönteminden bahsetmeye başladı benim de kafami taşlara vurasım geldimillet neyin derdinde biz neyin derdindeyiz offf offffff Allahım sen yardım et bizlere sabır ver güç ver kuvvet ver
Ahhh ahhhh gelde patlama artık böyle insanlar var ne yazık ki bulmuş da befenmiyorlar rabbim büyük inşallah bizim için de vardır sakladığı mucizeler olsun yeter ki sağlıklı olsun da istiyorsa beş kız birden gelsinimtihan iste bi arkadasin bir oglu var ikincisini yeni dogum yapti kiz oldu kocasi kiz cocugu kesinlikle istemiyomus karisi hastanede birakip cikmis yanina gitmemis bile kadin uzuntuden neyapicagini bilemiyo bide Allahin verdigini begenmeyen sukursuzler var biz bitane bile bulamazken onlar bide cinsiyet seciyo
Sayı var mı cnm...Kizlar buhafta büyük ihtimalle eşim mikrotese ameliyat olacak ben hazirlanior um şuan herşey yolunda çok şükür insllh sperm bulunur sizlerden ricam bizim için ayetel kursi okuyabilirmisiniz
Yok canım içinden nekdr geliorsaSayı var mı cnm...
Cnm yumurta gelişimine göre süre drğişiyor. On onbir gün kadar ilaç kullanımı... sonrasında toplama işlemi olur. 5. Gün embriyosu transfer edilirse eğer. Beş gün de embriyo bekleme süreci. Taeansfer somrasında 12 gün kadar süre test süresi bekleniyor. Ne kadar iznin olduğuna bağlı aslında...arkadaşlar merhaba,
birkaç sorum olacak ..bu tese ve tup bebek sürecinde işten nasıl izin alıyorsunuz ne kadar işe gitmiyorsunuz?ben iş yerime söylemek istemiyorum,idare edebilir miyim? bir de ben Anadolu yakasında oturuyorum ama memorialı düşünüorum,bu uzaklık çok etkiler mi süreci?
son sorum da emre Bakırcıoğlu şuanda nerde çalışıyor?
şimdiden teşekkürler..
hüznün bitttgiği umutların yeşerdiği,kederden değil mutluluktan ağladığımız bir yıl diliyorum...
Canim Rabbim yuzunuzu guldursun insaAllah guzel haberler alip guzel haberler vermeni nasip etsin. Ben okurum elimden geldgince ismini yazarsan oyle niyet ediyim namaz da da isminle dua ediyim canim sakincasi yoksa tabi :)Kizlar buhafta büyük ihtimalle eşim mikrotese ameliyat olacak ben hazirlanior um şuan herşey yolunda çok şükür insllh sperm bulunur sizlerden ricam bizim için ayetel kursi okuyabilirmisiniz
Cnm yumurta gelişimine göre süre drğişiyor. On onbir gün kadar ilaç kullanımı... sonrasında toplama işlemi olur. 5. Gün embriyosu transfer edilirse eğer. Beş gün de embriyo bekleme süreci. Taeansfer somrasında 12 gün kadar süre test süresi bekleniyor. Ne kadar iznin olduğuna bağlı aslında...
Yani toplamadan sonra çalışabilrsin. Transferden sonra çalışmamakta senin isteğine bağlı. Kimi yatıyor kimi günlük yaşamına devam ediyorrrteşekkürler canım. bu bekleme sürelerinde çalışabilirim sonuçta di mi
Canım benim Allah razı olsun senden adim merve eşimin de emre canım benim insllh güzel haberler verebilriimCanim Rabbim yuzunuzu guldursun insaAllah guzel haberler alip guzel haberler vermeni nasip etsin. Ben okurum elimden geldgince ismini yazarsan oyle niyet ediyim namaz da da isminle dua ediyim canim sakincasi yoksa tabi :)
Allah sendende razi olsun canimm dualarim seninle mervecimCanım benim Allah razı olsun senden adim merve eşimin de emre canım benim insllh güzel haberler verebilriim
Amin amin zeliham Mevlam sen evlat haberiyle yanan herkese nasip ett ins salih saliha evlatlar ...Allah sendende razi olsun canimm dualarim seninle mervecimoncelikle Allaha sigin canim teslim ol. Ol derse olucak onun icin cok kolay biliyorsun. Biz hic birsey degilken bizleri yoktan varetti dilerse sizin evladinizida yoktan vareder.unutma bu peygamber imtihani ve sadece Allaha siginarak bu imtihandan gecebiliriz. Allahim imtihaninizi hayirli saglikli imanli evlatlarla sonuclandirsin insaAllah
Aminnnnn canimmmm aminnnnAmin amin zeliham Mevlam sen evlat haberiyle yanan herkese nasip ett ins salih saliha evlatlar ...
Allah razı olsun canım benim Rabbim güzel yuregim hurmetine sana ve tüm arkadaşlara sonra banada nasip etsin insllh okadar güzel yazmissinki çok mutlu oldumAllah sendende razi olsun canimm dualarim seninle mervecimoncelikle Allaha sigin canim teslim ol. Ol derse olucak onun icin cok kolay biliyorsun. Biz hic birsey degilken bizleri yoktan varetti dilerse sizin evladinizida yoktan vareder.unutma bu peygamber imtihani ve sadece Allaha siginarak bu imtihandan gecebiliriz. Allahim imtihaninizi hayirli saglikli imanli evlatlarla sonuclandirsin insaAllah
Allah razı olsun canım benim Rabbim güzel yuregim hurmetine sana ve tüm arkadaşlara sonra banada nasip etsin insllh okadar güzel yazmissinki çok mutlu oldumAllah sendende razi olsun canimm dualarim seninle mervecimoncelikle Allaha sigin canim teslim ol. Ol derse olucak onun icin cok kolay biliyorsun. Biz hic birsey degilken bizleri yoktan varetti dilerse sizin evladinizida yoktan vareder.unutma bu peygamber imtihani ve sadece Allaha siginarak bu imtihandan gecebiliriz. Allahim imtihaninizi hayirli saglikli imanli evlatlarla sonuclandirsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?