- 25 Haziran 2015
- 137
- 138
- 53
- 38
Allahım yüzünüzü güldürsün bebek sevinci yaşatsın inşallahKizlar iğnelerin sonuna geldim bugece catlatma iğnemi vurulacagim ve perşembe günü sabah 8 de eşim mikroteseye alınacak daha snra ben alincam insllh bulunur kızlar nolur sizlerden dua edin inşallah güzel haberlerle gelebilirim tekrar buraya
Canım bnde bugece catlatma iğnemi vurulacagim heyecan hat safhada insllh herbirimiz kavusuruz ewlatlarimiza
Evet canim. Rabbim burdan sevinc cigligi atmayi mutluluklarimizi paylasmayi nasip etsin hepimize... Dua, sabir ve hayir ile gelsin mucizelerimiz inşAllahEpey arkadaşın tedavisi tüp bebek ve tese işlemi denk geliyor gibi inşallah güzel haberler getirirsiniz
Aaaaa ne guzel tesaduf canimmmmm. Ayyy daha da heyecan yaptim simdi bak. Rabbim heyecanimizi sevince mutluluga dondursun inşAllah. Insallah tesede saglikli kaliteli bol bol sperm bulunsun eslerimizde, meleklerimiz kalbimizden once karnimiza sonra kucagimiza gelsin inşAllah kuzucum. Nerede tedavidesin canim? kac folikülün gelisti canim? Dr.unuz kim? Ilk teseniz mi? Catlatma igneni kendin mi yapican canim? ayy yaaa canim cok sevindim ayni anlarda ayni heyecani paylasacagiz
İnşallah arkadaşım inşallah herbirimiz yasatsin Rabbim mutlulukları miskokulu ewlatlarimiziAllahım yüzünüzü güldürsün bebek sevinci yaşatsın inşallah
Bizim de sabah saatlerinde olacak sanirim canim. Catlatma ignemin saatini bildirmelerini bekliyorumCanım inşallah herşey yolunda gider hepimizin hayirlisiyla sonuçlanır evlerimizde bulunur inşallah kaliteli bol spermler. Canım.ben göztepe medical parkta Betül gorgen İN hastasiyim eşimde aynı hastanede prof.Dr. ali erol ilktesemiz olacak.catlatma iğnemi eşim yapacak canım dier ignelerimide o yaptı bn kendime yapamadimbizim.ameliyat nasipse sabah 8 De canim Sizinkiler kacta hangi hastanede
İnsallahh canım dualarımda siz de varsiniz inşallahBizim de sabah saatlerinde olacak sanirim canim. Catlatma ignemin saatini bildirmelerini bekliyorumMemorial sisli Murad hoca yapacak operasyonu. Benim dr.um da Aylin hanım. Merkez yogun ama sistemli calisiyorlar. Dr.larimiza guveniyoruz. Insallah yuzumuzu guldurecekler, oyle hissediyorum. Rabbim bilir en hayirlisini. Insallah evlerimize yuzumuz gulerek doneriz. Rabbim buyuk.
Canım hangi gün microtese inşallah iyi sonuçlar alırsınız dualarım sizinle sonucu yaz olur mu bu arada tedavim başlasaydı aynı günlerde microtese olacaktıBizim de sabah saatlerinde olacak sanirim canim. Catlatma ignemin saatini bildirmelerini bekliyorumMemorial sisli Murad hoca yapacak operasyonu. Benim dr.um da Aylin hanım. Merkez yogun ama sistemli calisiyorlar. Dr.larimiza guveniyoruz. Insallah yuzumuzu guldurecekler, oyle hissediyorum. Rabbim bilir en hayirlisini. Insallah evlerimize yuzumuz gulerek doneriz. Rabbim buyuk.
Sen ve tum arkadaslarim her zaman her namazimdan sonra ve her daim dualarimdasiniz canimcimmm. Rabbim duasi kabul olan kullarindan eylesin inşAllahİnsallahh canım dualarımda siz de varsiniz inşallah
Canım bikaç şey sorucam senin amh kaç çıktı kaç yumurta gelişti Bi de kaç günde bir kontrol için gittin en son olarak hangi iğne ile başladın ha Bi de eşine tedavi uyguladı mı murad bey kusura bakma önceden cevapladığın sorular olabilir okuyamadım çok fazlaSen ve tum arkadaslarim her zaman her namazimdan sonra ve her daim dualarimdasiniz canimcimmm. Rabbim duasi kabul olan kullarindan eylesin inşAllah
Evet canim yaa kismet denk gelecektik iyi de olacakti tanisacaktik :) benimde bu ay 5 folikul var birisi onden gidiyor iyice tontis oldu umarim catlamaz zamanindan evvel. Persembe olacak mikrotese buyuk ihtimalle kuzucum. Haber veririm mutlaka yazarim her seye hazirim. Rabbim ne uygun gorduyse yasayacagiz. Yuzumuz guler inşAllah. Catlatma ignesinin zamanini bildirmelerini bekliyorum. Hakkimizda hayirlisi hepimizin.Canım hangi gün microtese inşallah iyi sonuçlar alırsınız dualarım sizinle sonucu yaz olur mu bu arada tedavim başlasaydı aynı günlerde microtese olacaktı
Canım geçmiş olsun bildiğim kadarıyla haploit hücre ne kadar çoksa okadar başarı oranı yükseliyor bu testi nerde yaptınız bizde yaptırmak istiyoruz daha önce tüp bebek denemesi yaptınızmıArkadaşlar eşim ilk kez fish testi yaptırdı maalesef haploid hücre çıkmadı sonucu bu şekilde olup daha sonraki testlerde haploid çıkan var mi
Bızde 20 gun once gorustuk ayrılmıstı calıstıgı hastaneden dısardan gorustukne zamandır çalışmıyor acaba biz daha 1 ay oldu kendisinde başlayalı oraya gitmiştik muayeneye
İnş eşinizin ve sizin yüzünü güler kader arkadaşım larim Rabbim muradıni zi versin bol bol sperm iniz çıksın ins Rabbim sen kolaylaştır ins zorlaştırmaa saydin 78 ve ecrin 23❤İnsallahh canım dualarımda siz de varsiniz inşallah
Canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun... Hep böyle dua ediyorum Allahım verirsede vermezse de bir bildiği vardır... İnşallah microtese başarılı geçer... Dualarım sizinle canım...Evet canim yaa kismet denk gelecektik iyi de olacakti tanisacaktik :) benimde bu ay 5 folikul var birisi onden gidiyor iyice tontis oldu umarim catlamaz zamanindan evvel. Persembe olacak mikrotese buyuk ihtimalle kuzucum. Haber veririm mutlaka yazarim her seye hazirim. Rabbim ne uygun gorduyse yasayacagiz. Yuzumuz guler inşAllah. Catlatma ignesinin zamanini bildirmelerini bekliyorum. Hakkimizda hayirlisi hepimizin.
Canım şanslısın en azından spermleriniz var dondurulmuş olmaz ama hadi diyelim ki çözülürken öldü en azından microtese ile tekrar bulunacağı belli bence bu tarz düşünceleri at ve tedavine odaklan buradaki birçok kişiden daha şanslısın unutma. Bu arada o 21. Gün yapılan testi bilmiyorum hiç duymadım amh ise o her zaman yapılabilir. Bence tedavi hemen başlarMerhaba kızlar o kadar çok mesaj varki hepsini okuyamadım inşallah içinizden birisi cevap verir bana. Benim esimde azospermli testis biyopsisi oldu spermleri donduruldu. Benim rahim filmim hormon testlerim enfeksiyon testlerim hepsi güzel çıktı Allah ima şükür şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. Dondurulmuş spermlerin çözülünce canlılığını kaybetmesinden korkuyorum. Perşembe doktora gidicem bugün adetimin 10. Günü hemen tüp bebek tedavisine baslaniyormu yoksa adetin 21. Günü olan bir test varmış omu yapılıyor. Yada vajinal muayenede bişey çıkmazsa hemen ilaclarami baslaniyor?
Canim amh 1 civarinda. Rezerv azCanım bikaç şey sorucam senin amh kaç çıktı kaç yumurta gelişti Bi de kaç günde bir kontrol için gittin en son olarak hangi iğne ile başladın ha Bi de eşine tedavi uyguladı mı murad bey kusura bakma önceden cevapladığın sorular olabilir okuyamadım çok fazla
21.gun progesteron testi bakilir canim. O gun yumurtlama var mi onu gosterirCanım şanslısın en azından spermleriniz var dondurulmuş olmaz ama hadi diyelim ki çözülürken öldü en azından microtese ile tekrar bulunacağı belli bence bu tarz düşünceleri at ve tedavine odaklan buradaki birçok kişiden daha şanslısın unutma. Bu arada o 21. Gün yapılan testi bilmiyorum hiç duymadım amh ise o her zaman yapılabilir. Bence tedavi hemen başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?