Allah razi olsun canim50 okudum cnmm
Canim Allah razi olsunCanım bende 250 alıyorum inşallah tesenizde kaliteli spermler bulunur
Canim Allah razi olsunCanım bende 250 alıyorum inşallah tesenizde kaliteli spermler bulunur
Sagol kuzummmmm. Allah razi olsunCanım 300 alayım Allahım işinizi rast getirsin inşallah iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin. Hasretine kavuş inşallahhhh
Sagol canim benim. Allah razi olsunBende 200 aldım cnm şimdi okuyacam Rabbim hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin inşallah
Saol bitanemmmm. Allah razi olsunsaydin78 canım 150 daha okudum toplam 250 okudum daha çok eksik var mı
Cnm sizden habrr varmı embriyo oluşumu ile ilgili. Bide hangi iğne ialçları kullandınız tedavi aşamasında hangi eczaneden aldınız ve ne kadara aldınız.Sagol canim benim. Allah razi olsun
Allah razı olsun canim benim150 tane okudum inşallah güzel geçer allah yardımcınız olsun
Kizlarrrrrrrr sevdadan haber varrr yanisaydin78 umarim kizmaz ben haber verdim diyeee kizlarrrrr onlarda da bulunduuuuu simdi opudaa dua edinnn.Allahimmm cok sukurr..darisiiii bizlere.insaAllahhh evladina kavusur kuzum ya
Canim fsh yuksekti bizde. 8 aydir tedavideydi esim. Normal duzeyde idi ameliyat zamani. Sukurler olsun Rabbime.canım saydınların sorun neydı ayy cok sevındım yaa allahım mutlulugunu daım etsınn
Aminnnnn bitanem insallah. Hepimize Rabbim anne olmayi nasip etsin insallah
Tesekkur ederim canim. Rabbim tamamina erdirsin insallah. Bu ugurda emek harcayan her kuluna annelik nasip etsin RabbimTopigi cook uzun suredir takip etmiyordum
Bugun oylesine actim
Cok mutlu oldum ya
Ecrin23 ve saydin arkadaslarda sperm bulunmus
Gozunuz aydin
Ins transferlerinizde cok rahat gecer yavrularinizi kucaginiza alorsiniz ins 9ay sonra
Icim umut doldu yenuden
Canimmm benimmm. Rabbim guzel kalbine gore nasip etsin bitanemmm
Cok sukur canimmmm yillardir hasreyim Rabbim tamamina erdirip saglicakla kucagima almayi nasip etsin hepimize. Darisi sana, hasret ceken herkese hepimize insallah
Sagol bitanem benim. Benim hormonlar hep normaldi. Rezerv azdi. Esimin tedavi oncesi fsh cok yuksekti. Hormon tedavisi gordu. Normale dondu 8 ay tedavi oldu. Pregenly ve gonalf kullandi canim. Drumuz memorial Murad hoca idi. Isinin gercekten ehli bir hekim cok guvendik guvenimiz bosa cikmadi . Merkez gercekten donanimli hekimleri basarili. Rabbim yavrularimizi nasip etsin hepimize inşAllah
Sagol bitanem. Rabbim herkese sana guzel haberler vermeyi nasip etsin. Yuzumuz hep gulsun. Topigimize 2016 ugur getirsin insallahAyyy cok mutlu oldum insallah bebislerinizde tutunur sizlere bende basladm tedaviye haftaya büyük ihtimal esimi teseye alcaklar heycanliyim korkuyoruumm insallah bende buraya güzel haberler verebilirimmm allahi sen büyüksüün
Her daim duacinizim . Allah razi olsun canimAhh cnmmm hayrlar olsunn dua et bizleredee
Tesekkur ederim canim. Aminnn sonuda boyle bitsin insallah.sizin adınızada cokk cokk sevindim...cok şükür bulunmuşş..ne güzel bi haberrrrrr..
gözünüz aydın olsun.inşallah herseyy yolunda giderr ...
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..inşallah
Aminnn canim insallahCanım gözün aydın çok sevindim Rabbim hayırla tamamlandirsin insallah
Sagol kuzucummmm 16 yıldır hasretim kuzumaaUzun zamandır girmiyordum oh sonunda aramızda güzel sonuçlara ulaşanlar var inşallah devamı gelir ve bebişine kavuşursun canım.bu arada kaç yıllık evlisin
Sagol kuzucummmmmSaydin78 ecrin 23 çokkkkk sevindim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?