Tamamm bitanem sagol. Tavsiyelerini uygulayacagim. Allah razi olsunCanım gözün aydın olsun umarım herşey gönlünce olur sana bc
Canım gözün aydin herşey gönlünce olur umarım sana birkaç tavsiyem olacaktransferden sonra ; ilk önce sakin sakin stres yapma kafandan sil normal bir gun gibi geçir kendini sartlandirma hamileyim diye sonra ağır islerden uzak dur ve ozellikle gez dolas esinle birlikte oyle yatağa mahkûm olma kafa dağıt kısacası ve son olarak unutmaki sperm bulunmasi cok guzel bir haber demekki var sukret allaha ve kendini sartlandirma daha yeni başlıyor önemli olan bundan sonrasi :)
Ayyy canim benimmm sagol :) hepimizin yuzu gulsun kurban oldugum hepimize anne olmayi nasip etsin Rabbim insallahCok duggulandım allahım guzunuzu guldursun
Amin bitanem sonu iyi olsun insallah. Canim biz uzunca sure birsey yapmadik. 2 kez denedik. Ikisinde de tedavi olmadan yuksek fsh ile sperm bulunmustu fakat basarisiz sonuclandi. Sonra memorialda denemeye karar verdik. Dogru ve isBenim rezerv az. Esiminde yuksek fshi hormon igneleri ile sukurler olsun normal duzeye geldi. Rabbim sonumuzu guzel eylesin. Boyle kuzum kisaca hikayemizsaydin78 canim tekrar gözün aydin bugun cok mutlu olduk insallah bundan sonrasida su gibi gecer melegini kucagina almayida Rabbim nasip etsin bizlere umut oldun kuzum neler yaptiniz anlatirsan cok sevinirim benimde 13 sene oldu
Aminnnn canim benim. Rabbim transferimi pozitif gormeyi saglikli bir hamilelik ve kucagima almayi nasip eder insallah. Tabiki haberdar ederim. Etmem mi burasi benim hayatim burdaki arkadaslarim da kardesim kaderdaslarim dert ortaklarim. Allah hepinizden razi olsun. Hepimizin yuzu gulsun insallahçoooooook sevindim canım.Rabbim salih evlat eylesin inşallah.tüm çektiğinizi sıkıntıları unutuverin meleğinizin varlığıyla beraber.Allahım bizlere de nasip etsin.lütfen doğumunda bizlere dua et.
Canim Allah razi olsun. Onceki ameliyatlarda fsh oldukca yuksekti. 25-42 arasinda degisiyordu. Murad hica sagolsun hormon tedavisi uyguladi 8 ay. Ameliyat zamani normal degerlerde idi. Tese 1 saat ancak surmustur canim bizde. Teseden 1-1,5 saat surmedi guzel haber bana verildiginde :) Rabbim tamamina erdirir insallah. Rabbim hepimize yasatsin bu guzel duyuguyu, anne olabilmeyi insallahCanım ya valla kendim gibi sevindim inşallah sağlıklı çok güzel hayırlı evlatlarınız olur
Sormak istediğim şeyler var öncelikle geçmişteki tedavi ve microtese lerinizi microtese öncesi hormonları merak ediyorum Bi de murad bey size Nasıl bir tedavi uyguladı ve sana güzel haber ne Zaman geldi yani microtese ne kadar sürdü kusura bakma biliyorum yorgundun ama yakında biz de aynı şeyleri yaşayacağız çok merak ediyorum
Bi de ne kadar sperm bulundu dondurulacak kadar var mı
Aminnn bitanemmn sagol. Rabbim tamamina erdirsin tek dilegim bu kuzucum. Aminnnn darisi herkese hepimize. Sana da bebegini saglicakla bebegini kucagina almani diliyorum canim benimKizlarrrrrrr
O kadar sevindimki anlatamam.
Yumurtalar guzelce dollensin.transferden sonra yavrularinizla bir ömür ayrilmayin insallah.
Bu sevinç devam etsin hamileyim haberlerinizi bekliyoruz
veee darisi tese icin yada cikiş için bekleyen tüm arkadaşlarima olsun.
Canimmm Allah razi olsun. Darisi size hepimize. Bizde sebep yuksek fsh nedeniyle azosperm. 2 kez yuksek fshla tese oldu esim. Sperm bulundu fakat negatif sonuc aldik. Bu kez Memorialda Murad hocada fsh dusmesi icin 8 ay hormon tedavisi gordu degeri normal duzeye geldi. Oyle tese oldu esim. Cok sukur yine bulundu. Bende rezerv de azdi canim 5 yumurtam vardi. 4 u olgunmus. 3 u dollenmis gidisatları da iyiymis insallah gelisimleri de devam eder. Darisi sizlere kuzucum. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah. Hepimiz anne olalimE ecrin23saydin78 kizlar cok sevindim insallah rabbim bizlerede nasip eder bu duyguyu cok sukurki bu asamaya geldiniz.
Cok duygulandim, yasadiklarim aklima geldi, kimbilir kacinci teseniz anlarsiniz tese olupta negatif sonuc alanlari, kismet, rabbim hepimize hayirlisini versin, bizlere umut olun.
Biliyorum cok zorlu yollardan gectiniz, bizlerde merak ediyoruz azoo sebebinizi, tedavilerinizi, hangi doktorlarda tese oldugunuzu, belki anlamsiz ama iste insan umut ariyor.. Ne zaman vakit bulurda cevaplarsaniz hepimiz adina tesekkur ediyorum simdiden. Bu ani yasayin insallah. Insallah guzel haberlerin devam etmesi niyetiyle aeo
Canim 5 tanecik yumurtam vardi benim :) 4 u olgunmus 3 u dollenmis. Rabbim gelisimlerini de guzel eylesin, transfer olabilsinler insallah. Kurban oldugum sonunda da mutlu etsin. Hayirlisi ile insallahsaydin78 canım embriyoların ne alemde iyidir inşallah hepsi döllenmiştir yumurtaların rabbim 16. Yılın sonunda evladını yada evlatlarını kucağına almayi nasip etsin inşaAllah
İnşallah canım benim inşallahhhh inan ki hep dualarımdasınCanim 5 tanecik yumurtam vardi benim :) 4 u olgunmus 3 u dollenmis. Rabbim gelisimlerini de guzel eylesin, transfer olabilsinler insallah. Kurban oldugum sonunda da mutlu etsin. Hayirlisi ile insallah
Canim benimmm sagol. Sizde hep dualarindasiniz hepinizİnşallah canım benim inşallahhhh inan ki hep dualarımdasın
Canim 5 yumurtanin 4 u olgun cikti. 3 u dollendi. Iyi gidiyorlar dediler canim. Insallah gelisimleri iyi dediler, transfer asamasina gelirler de transferimiz olur saglicakla kucagima alabilirim inşAllah. Canim gonal f cetrodite luveris kullandim ben. Catlatma icin de ovitrelle kullandim. Bazi eczaneler uygun veriyorlar. Ben Allah razi olsun topikteki bazi arkadaslarimin yardimiyla ucretsiz bazilarini da uygun fiyata temin ettim. Arastir fiyatlari simdiden kuzucum. Rabbim kolaylik versinCnm sizden habrr varmı embriyo oluşumu ile ilgili. Bide hangi iğne ialçları kullandınız tedavi aşamasında hangi eczaneden aldınız ve ne kadara aldınız.
Yumurta az daha iyi daha kaliteli olur inş tutar inş.bizim fsh 62 çıktı.4kez doğal yolla çıkanlarla tüp denedik hep nefatif.şimdi murat hocada başlayacağız.8 ay çok uzun.bakalım bizim ne olacak.hayırlı olsun inş güzel haberlere devam.Canim 5 tanecik yumurtam vardi benim :) 4 u olgunmus 3 u dollenmis. Rabbim gelisimlerini de guzel eylesin, transfer olabilsinler insallah. Kurban oldugum sonunda da mutlu etsin. Hayirlisi ile insallah
Canim mrb. Gorunce yazmak istedim. Anladgm kadaryla dogal cikiyo. Fsh nin yuksekligi kalitelerini dusuruyor olabilir. Ve fsh dusurulrse bence sayida kalitede artar.insaAllah Rabbim bebeginizi nasip etsin.Yumurta az daha iyi daha kaliteli olur inş tutar inş.bizim fsh 62 çıktı.4kez doğal yolla çıkanlarla tüp denedik hep nefatif.şimdi murat hocada başlayacağız.8 ay çok uzun.bakalım bizim ne olacak.hayırlı olsun inş güzel haberlere devam.
Canim benim insallah teminnim o yonde umarim transfer asamasina gelir ve tutunur yavrucugum. Rabbim sana da tez elden nasip etsin. Uzun ve zorlu bir yoldu ama sonu hayirli olacak Rabbimin izniyle insallah. Dr.umuza guvendik ve her dedigini harfiyen uyguladik sabirla bekledik canim benim. Cok ciddi ve isinin ehli bir hekim takdir ediyoruz. Insallah hepimizin yuzu guler kuzucumYumurta az daha iyi daha kaliteli olur inş tutar inş.bizim fsh 62 çıktı.4kez doğal yolla çıkanlarla tüp denedik hep nefatif.şimdi murat hocada başlayacağız.8 ay çok uzun.bakalım bizim ne olacak.hayırlı olsun inş güzel haberlere devam.
Cnm gonalf mi kullandın. Hangi eczaneden ve ne kadara aldKizlar şuan okadar mutluyumki sizle paylaşmak istedim yumoslarim 16 alınmıştı biliosunjz emriyologumiz aradı ve kactane döllenio söyledi Allah ima çok sukur 16 sida döllenmiş uctane yaramazim önden gidiormus ;-)
Cnm gonalf kaçtı önerilen 300 mü 450 mi çok soru sordum ama..Canim 5 yumurtanin 4 u olgun cikti. 3 u dollendi. Iyi gidiyorlar dediler canim. Insallah gelisimleri iyi dediler, transfer asamasina gelirler de transferimiz olur saglicakla kucagima alabilirim inşAllah. Canim gonal f cetrodite luveris kullandim ben. Catlatma icin de ovitrelle kullandim. Bazi eczaneler uygun veriyorlar. Ben Allah razi olsun topikteki bazi arkadaslarimin yardimiyla ucretsiz bazilarini da uygun fiyata temin ettim. Arastir fiyatlari simdiden kuzucum. Rabbim kolaylik versin
Canım gonalf 300 kullandm fiyatını eşim biliodur bisi diemicemCnm gonalf mi kullandın. Hangi eczaneden ve ne kadara ald
Cnm gonalf kaçtı önerilen 300 mü 450 mi çok soru sordum ama..
Tmm cnm teşekkürler..Canım gonalf 300 kullandm fiyatını eşim biliodur bisi diemicem
450 canim. Onemli degil canim benim :)Cnm gonalf mi kullandın. Hangi eczaneden ve ne kadara ald
Cnm gonalf kaçtı önerilen 300 mü 450 mi çok soru sordum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?