- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Canım ganolf günde kaç doz vuruldu nun sandım 78 ve ecrin merak ettim450 canim. Onemli degil canim benim :)
Canim herkesin dozaji yumurta sayisi ve yumurtalarin igneye verdigi cevaba gore farkli oluyor. Benim 237.5 tu ilk gunler. Sonra 225 e dustu.Canım ganolf günde kaç doz vuruldu nun sandım 78 ve ecrin merak ettim
Canım ganolf günde kaç doz vuruldu nun sandım 78 ve ecrin merak ettim
Canim cok mutlu oldum verdigin guzel habereBenimki 300 ile başladım canım ilk ikigun snra 225 e düştük yumurta toplamadan öncede 150 YE düştü canım yumurtaya gore deisio canım
Canim yumurtan çok olsun diye özel bir kür falan uyguladinmi yoksa özel bir şeyler yedinmiBenimki 300 ile başladım canım ilk ikigun snra 225 e düştük yumurta toplamadan öncede 150 YE düştü canım yumurtaya gore deisio canım
Testler ederim kızlar cevabınız için Allah gönlünüze göre versin ikinizde ins hepimizin ins❤Canim herkesin dozaji yumurta sayisi ve yumurtalarin igneye verdigi cevaba gore farkli oluyor. Benim 237.5 tu ilk gunler. Sonra 225 e dustu.
Rica ederim canım benim. Aminnnn kuzucummm hepimizin inşAllahTestler ederim kızlar cevabınız için Allah gönlünüze göre versin ikinizde ins hepimizin ins❤
İçimi rahatlattın teşekkür ederim canımCanim benim insallah teminnim o yonde umarim transfer asamasina gelir ve tutunur yavrucugum. Rabbim sana da tez elden nasip etsin. Uzun ve zorlu bir yoldu ama sonu hayirli olacak Rabbimin izniyle insallah. Dr.umuza guvendik ve her dedigini harfiyen uyguladik sabirla bekledik canim benim. Cok ciddi ve isinin ehli bir hekim takdir ediyoruz. Insallah hepimizin yuzu guler kuzucum
Doğal çıkıyor dediğim çok az onlar da çok kalştesiz.fsh düşük de denedik olmadı.tese ile bakalım ne olacak?teşekkür ederim canım inşallah biz de güzel günler görürüzCanim mrb. Gorunce yazmak istedim. Anladgm kadaryla dogal cikiyo. Fsh nin yuksekligi kalitelerini dusuruyor olabilir. Ve fsh dusurulrse bence sayida kalitede artar.insaAllah Rabbim bebeginizi nasip etsin.
Canım özel kur uygulaması sadece iğne zamanlarında Dinlendim bolca su içtim ve ceviz çok yedim ben canım kuruincir ileCanim yumurtan çok olsun diye özel bir kür falan uyguladinmi yoksa özel bir şeyler yedinmi
Canim cok mutlu oldum verdigin guzel habere
Ben uzun suredir girmedigim icin tedavi gecmislerenizi bilmiyorum.
Kac yildir tedavidesiniz,esiniz hormon lari nasildi,azo problemi neydi,kimde azo tedavisi oldunuz?neler kullandiniz.
Canim 5 tanecik yumurtam vardi benim :) 4 u olgunmus 3 u dollenmis. Rabbim gelisimlerini de guzel eylesin, transfer olabilsinler insallah. Kurban oldugum sonunda da mutlu etsin. Hayirlisi ile insallah
Uzun zamandır girmiyordum bu topiğe. Böyle güzel haberleri duyunca çok sevindim. Allah ım öncelikle size sonrada isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Döllenen embriyolar sizi anne yapar inşallah. Rabbim bu sefer sizin için ol der ve olur.Kizlar şuan okadar mutluyumki sizle paylaşmak istedim yumoslarim 16 alınmıştı biliosunjz emriyologumiz aradı ve kactane döllenio söyledi Allah ima çok sukur 16 sida döllenmiş uctane yaramazim önden gidiormus ;-)
Canim celalettin beyde tedavide iken en son sparmatit oranin kacti 4 senedir ordami tedavide idiniz yoksa tedaviyi birakipta mi oldunuz tese bizde orda tedavizdeyizdeAllah razı olsun canım biz dort yıldır tedavideyiz eşimin hormonları başından veri normaldi sebebi bilinmeyen infertilite biz celalettin peruda tedawi olduk ama tup bebeği medicalpark Betül gorgen ve ali erolda olduk
Canim sen tel noyu degistn dimi bana no nu ozelden yazsana. :)KIZLAR AYLAR SONRA İLK DEFA GİRDİM ECRİN VE SAYDIN TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM HAYALİM SENİN İÇİN DE ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN BİZ EŞİMLE ŞİMDİYE KADAR OLAN TEDEVİMİZİ UNUTUP BAŞTAN BAŞKAMAYA KARAR VERDİK LÜTFEN BANA DOKTOR VE BİTKİSEL ÖNERİN
Canım aynı sadece benim telim kırılmıştı o yüzden yazamadım ve bunalımdaydım ama çıktım ve yeniden başlıyoruz sende bana doktor ve bitkisel ne varsa Öner lütfenCanim sen tel noyu degistn dimi bana no nu ozelden yazsana. :)
Canimmm cok tesekkur ederim. Insallah transfer ve sonra pozotifi gorebiliriz. Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin bitanemm. Allah razi olsunKIZLAR AYLAR SONRA İLK DEFA GİRDİM ECRİN VE SAYDIN TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM HAYALİM SENİN İÇİN DE ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN BİZ EŞİMLE ŞİMDİYE KADAR OLAN TEDEVİMİZİ UNUTUP BAŞTAN BAŞKAMAYA KARAR VERDİK LÜTFEN BANA DOKTOR VE BİTKİSEL ÖNERİN
Uzun zamandır girmiyordum bu topiğe. Böyle güzel haberleri duyunca çok sevindim. Allah ım öncelikle size sonrada isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Döllenen embriyolar sizi anne yapar inşallah. Rabbim bu sefer sizin için ol der ve olur.
Canım nezaman transferin hayirlisiylaCanimmm cok tesekkur ederim. Insallah transfer ve sonra pozotifi gorebiliriz. Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin bitanemm. Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?