Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ecrin ve saydin
Arkadaslar tese ve tupbebek toplam ne kadar oduyorsunuz.birde hangi merkezde yaptiniz.

Benimki 300 ile başladım canım ilk ikigun snra 225 e düştük yumurta toplamadan öncede 150 YE düştü canım yumurtaya gore deisio canım
Canim cok mutlu oldum verdigin guzel habere
Ben uzun suredir girmedigim icin tedavi gecmislerenizi bilmiyorum.
Kac yildir tedavidesiniz,esiniz hormon lari nasildi,azo problemi neydi,kimde azo tedavisi oldunuz?neler kullandiniz.

Benimki 300 ile başladım canım ilk ikigun snra 225 e düştük yumurta toplamadan öncede 150 YE düştü canım yumurtaya gore deisio canım
Canim yumurtan çok olsun diye özel bir kür falan uyguladinmi yoksa özel bir şeyler yedinmi

İçimi rahatlattın teşekkür ederim canım

Canim mrb. Gorunce yazmak istedim. Anladgm kadaryla dogal cikiyo. Fsh nin yuksekligi kalitelerini dusuruyor olabilir. Ve fsh dusurulrse bence sayida kalitede artar.insaAllah Rabbim bebeginizi nasip etsin.
Doğal çıkıyor dediğim çok az onlar da çok kalştesiz.fsh düşük de denedik olmadı.tese ile bakalım ne olacak?teşekkür ederim canım inşallah biz de güzel günler görürüz

Canim cok mutlu oldum verdigin guzel habere
Ben uzun suredir girmedigim icin tedavi gecmislerenizi bilmiyorum.
Kac yildir tedavidesiniz,esiniz hormon lari nasildi,azo problemi neydi,kimde azo tedavisi oldunuz?neler kullandiniz.

Allah razı olsun canım biz dort yıldır tedavideyiz eşimin hormonları başından veri normaldi sebebi bilinmeyen infertilite biz celalettin peruda tedawi olduk ama tup bebeği medicalpark Betül gorgen ve ali erolda olduk

Canim 5 tanecik yumurtam vardi benim :) 4 u olgunmus 3 u dollenmis. Rabbim gelisimlerini de guzel eylesin, transfer olabilsinler insallah. Kurban oldugum sonunda da mutlu etsin. Hayirlisi ile insallah
Kizlar şuan okadar mutluyumki sizle paylaşmak istedim yumoslarim 16 alınmıştı biliosunjz emriyologumiz aradı ve kactane döllenio söyledi Allah ima çok sukur 16 sida döllenmiş uctane yaramazim önden gidiormus ;-)
Uzun zamandır girmiyordum bu topiğe. Böyle güzel haberleri duyunca çok sevindim. Allah ım öncelikle size sonrada isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Döllenen embriyolar sizi anne yapar inşallah. Rabbim bu sefer sizin için ol der ve olur.

Allah razı olsun canım biz dort yıldır tedavideyiz eşimin hormonları başından veri normaldi sebebi bilinmeyen infertilite biz celalettin peruda tedawi olduk ama tup bebeği medicalpark Betül gorgen ve ali erolda olduk
Canim celalettin beyde tedavide iken en son sparmatit oranin kacti 4 senedir ordami tedavide idiniz yoksa tedaviyi birakipta mi oldunuz tese bizde orda tedavizdeyizde

KIZLAR AYLAR SONRA İLK DEFA GİRDİM ECRİN VE SAYDIN TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM HAYALİM SENİN İÇİN DE ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN BİZ EŞİMLE ŞİMDİYE KADAR OLAN TEDEVİMİZİ UNUTUP BAŞTAN BAŞKAMAYA KARAR VERDİK LÜTFEN BANA DOKTOR VE BİTKİSEL ÖNERİN

Canim sen tel noyu degistn dimi bana no nu ozelden yazsana. :)

Canimmm cok tesekkur ederim. Insallah transfer ve sonra pozotifi gorebiliriz. Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin bitanemm. Allah razi olsun

Aminn canim benim cok sagol. Insallah sonunu guzel yazmistir Rabbim. Bu zorlu yolda hepimiz mucizelerimize kavusuruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…