Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nerden aldiniz mikroskopu kaca aldiniz? Sperm icin mikroskopmu yoksa sademi? Peki nasil ogendiniz mikroskopla bakmayi. Kusura bakmayin cok soru sordum, ama ben de almak istiyorum da.
Canım ben fransada yasıyorum ınternetten arastırdım kullanımını ogrrendım oyle aldım ben bırını 30€ ıkıncı aldıgımı 250€ aldım,ya almayın bence ınsan vıcdan azabı yasıyo bakıp goturup cope atmayı ,dayanamayıp bakıyorum sonrada cok uzuluyorum cok tuhaf bı duygu hem sevınıyosun bı taraftanda aglayıp uzuluyosun ,baktıkca spermlere

Ibrahim Saracoglunun kendisiyle bizzat mi gorusdunuz?

ne bileyim iste insan bazen ben de alayim kendi gozlerimle goreyim diyo. Neler kullandiniz sperm icin? Hormon degerleriniz nasildi?

Kizlar fsh-si yuksek olup da teste sperm cikanlari oldu mu? Bizde fsh yuksek onumuzdeki ay hem fsh hem sperm testi vermek istiyoruz ama kararsizim. Yani yoksa sadece hormon testi mi verdirsek hormonlar normale duserse o zaman sperm veririz diye.

ne bileyim iste insan bazen ben de alayim kendi gozlerimle goreyim diyo. Neler kullandiniz sperm icin? Hormon degerleriniz nasildi?
Erkekler bıraz gerı cekıyo kendını bu konuda zorla gonderıyoeum sperm testı yaprıemaya cozumu eve mıcroskop almakta buldum,bızım fsh ve lh yuksektı testesteeon 2.48 dı dusuktu tabı hormonlar onemlı oldugu kadarıyla vıtamınlerde bı okadar onemlıtmıs ben hormonlara takılıp kalmıatım esımın vıtamınlerı cok dusukmus mesela D vıtamını dusuk olan erkekler kısır oluyomus bunu yenı ogrwndım celalettın beye soyledım D vıtamını ılacları verınce 1 ayda sayı hızla cogaldı eslerınızın vıtamınlerınede baktırın bence cok onemlıymıs

Kizlar fsh-si yuksek olup da teste sperm cikanlari oldu mu? Bizde fsh yuksek onumuzdeki ay hem fsh hem sperm testi vermek istiyoruz ama kararsizim. Yani yoksa sadece hormon testi mi verdirsek hormonlar normale duserse o zaman sperm veririz diye.
Canım sızın fsh ve testesteron kaclarda bız tedavıye basladıgımızda\ fsh 28 dı sımdı fsh normale ındı testesteron hala dusuk

Merhaba kızlar
uzun zamandır yazmıyordum
hamile arkadaşlar inşallah evlatlarınızı hayırlısı ile kucağınıza alırsınız
test sonucu bekleyenler inşallah hamile haberinizi yazarsınız buraya
tedavisi devam eden arkadaşlar inşallah olumlu sonuçlar alırsınız
sizin haberleriniz bize umut oluyor

Kizlar malum ikinci tesemizde olumsuz gecti artik doktor degiiskliginengitmek istiyoruz 1 senedir kaan aydosdayiz emre bakircioglu ve mehmet murat basara yazdm onlardan cevap bekliyorum ankarada bildiginiz iyi bir doktor varmi acaba ?

Canım gecmıs olsun ınsanın basına gelmeden anlamııyo cok zor Allah kımseye vermesın boyle bı durumu,sız 1 sene ıcındemı 2 tese yaptırdınız

Fikrimde var baktirmak
Onun icin kan testi yapiliyo dimi?
Canım sızın fsh ve testesteron kaclarda bız tedavıye basladıgımızda\ fsh 28 dı sımdı fsh normale ındı testesteron hala dusuk

Fsh 27-di,bi bucuk ay aslanpencesi kullandiktan sonra 19,a dutsu,simdi aslanpencesine yine devam.Testesteron 18,lh 7,99 yani 8.

Canım gecmıs olsun ınsanın basına gelmeden anlamııyo cok zor Allah kımseye vermesın boyle bı durumu,sız 1 sene ıcındemı 2 tese yaptırdınız

Gecen sene aralikda ilk tedemizi yapdik tedavisiz oldu cuma günü 1 sene tedavi sorsi tese olmusdu esim

Fikrimde var baktirmak

Fsh 27-di,bi bucuk ay aslanpencesi kullandiktan sonra 19,a dutsu,simdi aslanpencesine yine devam.Testesteron 18,lh 7,99 yani 8.
Canim igne kullaniyomusunz sadece aslanpencesi ilemi dustu fsh. Coban cokerten degilmiydi dusuren fsh i ibrahim saracoglu oyle soyledi sanki

Canim igne kullaniyomusunz sadece aslanpencesi ilemi dustu fsh. Coban cokerten degilmiydi dusuren fsh i ibrahim saracoglu oyle soyledi sanki
Yok sadece aslanpencesiyle dustu, cobancokerten hic kullanmadik. Simdi yine devam ediyoruz aslanpencesine bakalim yine dusucekmi fsh. Biz hic ilac igne kullanmadik suana kadar.

Fikrimde var baktirmak

Evet kan testıyle bakılıyo kandakı demırede D vıtamınede baktırın cok onemlıymıs tedavıde sonuc alabılmek ıcın,sızın testesteron cok guksek gıbı geldı bana en fazla 8 olması lazım deyılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…