Canım ben fransada yasıyorum ınternetten arastırdım kullanımını ogrrendım oyle aldım ben bırını 30€ ıkıncı aldıgımı 250€ aldım,ya almayın bence ınsan vıcdan azabı yasıyo bakıp goturup cope atmayı ,dayanamayıp bakıyorum sonrada cok uzuluyorum cok tuhaf bı duygu hem sevınıyosun bı taraftanda aglayıp uzuluyosun ,baktıkca spermlereNerden aldiniz mikroskopu kaca aldiniz? Sperm icin mikroskopmu yoksa sademi? Peki nasil ogendiniz mikroskopla bakmayi. Kusura bakmayin cok soru sordum, ama ben de almak istiyorum da.
Ibrahim Saracoglunun kendisiyle bizzat mi gorusdunuz?inşallah canım inşallah sizdemi ersağın macasını kullanıyorsunuz benim eşimde almanyadan getirttiğimiz Q10 maca ve şimdide hayıt extratı kullanacak daha önce ibrahim saraçoğlunda tedavi görüyordu hayıt tohumu kullandırmıştı şimdi kendiliğimizden kullanma kararı verdik inşallah şifa olur
ne bileyim iste insan bazen ben de alayim kendi gozlerimle goreyim diyo. Neler kullandiniz sperm icin? Hormon degerleriniz nasildi?Canım ben fransada yasıyorum ınternetten arastırdım kullanımını ogrrendım oyle aldım ben bırını 30€ ıkıncı aldıgımı 250€ aldım,ya almayın bence ınsan vıcdan azabı yasıyo bakıp goturup cope atmayı ,dayanamayıp bakıyorum sonrada cok uzuluyorum cok tuhaf bı duygu hem sevınıyosun bı taraftanda aglayıp uzuluyosun ,baktıkca spermlere
Erkekler bıraz gerı cekıyo kendını bu konuda zorla gonderıyoeum sperm testı yaprıemaya cozumu eve mıcroskop almakta buldum,bızım fsh ve lh yuksektı testesteeon 2.48 dı dusuktu tabı hormonlar onemlı oldugu kadarıyla vıtamınlerde bı okadar onemlıtmıs ben hormonlara takılıp kalmıatım esımın vıtamınlerı cok dusukmus mesela D vıtamını dusuk olan erkekler kısır oluyomus bunu yenı ogrwndım celalettın beye soyledım D vıtamını ılacları verınce 1 ayda sayı hızla cogaldı eslerınızın vıtamınlerınede baktırın bence cok onemlıymısne bileyim iste insan bazen ben de alayim kendi gozlerimle goreyim diyo. Neler kullandiniz sperm icin? Hormon degerleriniz nasildi?
Canım sızın fsh ve testesteron kaclarda bız tedavıye basladıgımızda\ fsh 28 dı sımdı fsh normale ındı testesteron hala dusukKizlar fsh-si yuksek olup da teste sperm cikanlari oldu mu? Bizde fsh yuksek onumuzdeki ay hem fsh hem sperm testi vermek istiyoruz ama kararsizim. Yani yoksa sadece hormon testi mi verdirsek hormonlar normale duserse o zaman sperm veririz diye.
çok geçmiş olsun ameliyatı kaan hoca yapmış sizin merak ediyorum ameliyatınız kaç saat sürdü tek taraflımı oldu eşiniz
cnm sizin problem neydi yanı azo sebebı neydıCanim fsh yuksekti bizde. 8 aydir tedavideydi esim. Normal duzeyde idi ameliyat zamani. Sukurler olsun Rabbime.
Fikrimde var baktirmakErkekler bıraz gerı cekıyo kendını bu konuda zorla gonderıyoeum sperm testı yaprıemaya cozumu eve mıcroskop almakta buldum,bızım fsh ve lh yuksektı testesteeon 2.48 dı dusuktu tabı hormonlar onemlı oldugu kadarıyla vıtamınlerde bı okadar onemlıtmıs ben hormonlara takılıp kalmıatım esımın vıtamınlerı cok dusukmus mesela D vıtamını dusuk olan erkekler kısır oluyomus bunu yenı ogrwndım celalettın beye soyledım D vıtamını ılacları verınce 1 ayda sayı hızla cogaldı eslerınızın vıtamınlerınede baktırın bence cok onemlıymıs
Canım sızın fsh ve testesteron kaclarda bız tedavıye basladıgımızda\ fsh 28 dı sımdı fsh normale ındı testesteron hala dusuk
Canim sebebini net olarak bilemiyorlar ama buyuk ihtimalle kucukken gecirilen atesli hastaliga bagli fsh yuksek olabilir diyorlarcnm sizin problem neydi yanı azo sebebı neydı
Canım gecmıs olsun ınsanın basına gelmeden anlamııyo cok zor Allah kımseye vermesın boyle bı durumu,sız 1 sene ıcındemı 2 tese yaptırdınız
Canım maça hapini nerde aldın fiyati ne kadar benim eşim de xxylimerhaba kiliniferter sendromlu eşim azfa azfb azfc bunlardan hangisinde delesyon var sizin
Canim igne kullaniyomusunz sadece aslanpencesi ilemi dustu fsh. Coban cokerten degilmiydi dusuren fsh i ibrahim saracoglu oyle soyledi sankiFikrimde var baktirmak
Onun icin kan testi yapiliyo dimi?
Fsh 27-di,bi bucuk ay aslanpencesi kullandiktan sonra 19,a dutsu,simdi aslanpencesine yine devam.Testesteron 18,lh 7,99 yani 8.
Yok sadece aslanpencesiyle dustu, cobancokerten hic kullanmadik. Simdi yine devam ediyoruz aslanpencesine bakalim yine dusucekmi fsh. Biz hic ilac igne kullanmadik suana kadar.Canim igne kullaniyomusunz sadece aslanpencesi ilemi dustu fsh. Coban cokerten degilmiydi dusuren fsh i ibrahim saracoglu oyle soyledi sanki
Bu sorsı tese nedırkı m.tese gıbı bıseymı ılk defa duydumGecen sene aralikda ilk tedemizi yapdik tedavisiz oldu cuma günü 1 sene tedavi sorsi tese olmusdu esim
Fikrimde var baktirmak
/QUOTE]
Fikrimde var baktirmak
Fsh 27-di,bi bucuk ay aslanpencesi kullandiktan sonra 19,a dutsu,simdi aslanpencesine yine devam.Testesteron 18,lh 7,99 yani 8.
Evet kan testıyle bakılıyo kandakı demırede D vıtamınede baktırın cok onemlıymıs tedavıde sonuc alabılmek ıcın,sızın testesteron cok guksek gıbı geldı bana en fazla 8 olması lazım deyılmıFikrimde var baktirmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?