Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde hic bir hormona bakilmadi fsh disinda. Ben burayla tanisdiktan sonra esimi fshç lh ve free testesteron testine gonderdimş Doktorumuz o hormonlara baktirmadi.
Canim fsh,lh,estradiol(e2),testesteron,prolaktin bu hormonlar doktorlarin genelde bakilmasini istedigi hormonlar.

Canim fsh,lh,estradiol(e2),testesteron,prolaktin bu hormonlar doktorlarin genelde bakilmasini istedigi hormonlar.
bizde hic bir hormona bakilmadi fsh disinda. Ben burayla tanisdiktan sonra esimi fshç lh ve free testesteron testine gonderdimş Doktorumuz o hormonlara baktirmadi.
Arkadasın dedıyı gıbı bu testlerın hepsını herkese yaptırıyorlar ,bu testlerı zaten doktor yaptırmıstı bıze ,dıyer vıtamınlerı sonradan ben kendım yaptırdım,

Aynı ilacı (progeny m) bize de önerdi doktor. ama bulunması biraz zor yeni bi ilaçmış sanırım.siz nasıl tedarik ettiniz ve fiyatı ne kadardı?
Fiyatini bilmiyorum canim ama esim pahali demisti
Eczaneden aldik eczanelerde bulunuyor

merhaba bu ilacın içeriği hakkında bir bilgi bulamadım nette,içeriğini paylaşablirmisin?
Ustunde Aminoasit,vitamin,mineral,koenzimQ10,bitki ekstrati iceren takviye edici gida yaziyor.
Arkasinndada L carnitin,L argini,vitamin E C ,cam kabugu ekstresi,koenzimq10, L sistein, cinko, beta karoten, folik asit, selenyum ,vitamin D .
Yaziyor.

Ustunde Aminoasit,vitamin,mineral,koenzimQ10,bitki ekstrati iceren takviye edici gida yaziyor.
Arkasinndada L carnitin,L argini,vitamin E C ,cam kabugu ekstresi,koenzimq10, L sistein, cinko, beta karoten, folik asit, selenyum ,vitamin D .
Yaziyor.
Icinde 90 kapsul var.
Gunde 1 tane kullaniliyor.
Fiyati 200 civariydi

iyi geceler arkadaşlar aranıza yeni katıldım.rabbim herkesin bu zorlu mücadelede yardımcısı olsun ve bizlere sabır versin.
Amin canım Rabbim Kolaylik versin sınavimiz dan geçmek nasip olsun sizdemi azosunuz testlerimiz yapılıp incelendi mi ins mutlu haberler verirsiniz ins

Amin canım Rabbim Kolaylik versin sınavimiz dan geçmek nasip olsun sizdemi azosunuz testlerimiz yapılıp incelendi mi ins mutlu haberler verirsiniz ins
saol canım allah razı olsun.azo ama nedeni belli değil.eşimde görünen hiç bir problem yok ne hormonlar ne genetik ne cocuklukta geçirilmiş hastalık aklınıza gelebilecek herşeyi normal ama..2014 te mikrotese olduk sonuç 0 hatta sertolicell only olduğunu söyledi ve evlatlık edinin yada sperm bankası dendi düşünün o anki durumumuzu beni anlayabilecek çok arkadaşım var biliyorum..sadece susuyorum..

Canim bende hic unutmuyorum o iki cümleyi nasilda kolay söylüyorlar degilmi evlatlik yada spermbankasi rabbim yardim etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…