yani test verdirirken laboratuarda ben vitaminlerle ilgili de baktirmak istiyorum mu demeliyiz yoksa her vitamini bilmek ayri ayri mi vermek lazim? Bilmek yuksek mi ki bizim testesteron? İlk defaydi lh testesteronu veriyordukşEvet kan testıyle bakılıyo kandakı demırede D vıtamınede baktırın cok onemlıymıs tedavıde sonuc alabılmek ıcın,sızın testesteron cok guksek gıbı geldı bana en fazla 8 olması lazım deyılmı
Evet D vıtamını Soyledıgınız zaman bakıyorlar bız oyle yaptık komple baktırdım ben hepsıne butun fıtamınkerı dusuk cıktı sadece Demırı yuksek cıktı ,yaptırmakta fayda var ben vıtamınlerı yukseltınce sperm cıktı esımde daha once hormonlara takılıp kaldım her seyı dene(ım fayda gormedık ne zaman vıtamınler normale gelınce hızla sperm cıkmaya basladı,sız hangı doktorda tefavı goruyosunuzyani test verdirirken laboratuarda ben vitaminlerle ilgili de baktirmak istiyorum mu demeliyiz yoksa her vitamini bilmek ayri ayri mi vermek lazim? Bilmek yuksek mi ki bizim testesteron? İlk defaydi lh testesteronu veriyordukş
Bu sorsı tese nedırkı m.tese gıbı bıseymı ılk defa duydum
Canim netten baktimda aslanpencesi kadinlarda fsh i dusuruyormus ostorejeni artiriyormus erkekte ostorejeni yukseltmedimi baktrdinzmi e2 yeYok sadece aslanpencesiyle dustu, cobancokerten hic kullanmadik. Simdi yine devam ediyoruz aslanpencesine bakalim yine dusucekmi fsh. Biz hic ilac igne kullanmadik suana kadar.
Yani sade kan analizindemi goruluyo hangi vitaminler eksik. Yoksa vitaminler icin ayri bi test mi bu?Evet D vıtamını Soyledıgınız zaman bakıyorlar bız oyle yaptık komple baktırdım ben hepsıne butun fıtamınkerı dusuk cıktı sadece Demırı yuksek cıktı ,yaptırmakta fayda var ben vıtamınlerı yukseltınce sperm cıktı esımde daha once hormonlara takılıp kaldım her seyı dene(ım fayda gormedık ne zaman vıtamınler normale gelınce hızla sperm cıkmaya basladı,sız hangı doktorda tefavı goruyosunuz
Yok e2-ye baktirmadik hic. Aslanpencesi hormonlari duzenlediyini biliyorum. Saracoglundan duymustum. Dogru cok yerde kadinlar icin diyo. Ama denedim azda olsa faydasini gordum. bi dahaki testimizde e 2-ye de baktiririm artikCanim netten baktimda aslanpencesi kadinlarda fsh i dusuruyormus ostorejeni artiriyormus erkekte ostorejeni yukseltmedimi baktrdinzmi e2 ye
Sperm nasil cikti ya masallahEsımde azospermıydı hıc sperm yoktu 8 yıl ugrastık bı tırlu sonuc alamadık ,amelıyat oldu yıne 0 ,esımın yumuryalıkları kucuktu belkı sebeb oydu ,fsh yuksektı testeron bırazz dusuktu
Anladim canim gecenlerde tv de coban cokerten dedi azosperm icin.Yani sade kan analizindemi goruluyo hangi vitaminler eksik. Yoksa vitaminler icin ayri bi test mi bu?
Yok e2-ye baktirmadik hic. Aslanpencesi hormonlari duzenlediyini biliyorum. Saracoglundan duymustum. Dogru cok yerde kadinlar icin diyo. Ama denedim azda olsa faydasini gordum. bi dahaki testimizde e 2-ye de baktiririm artik
Canım D v8tamını ve E vıtamını bız bu vıtamınlerı kullanmaya basladık hemen sperm cıkısı oldu ve hızla sayı artıyo 1 aydır kullanıyoruz tam olarak ısımlerı aklımda yok ısteyım eve gıdınce yazarım ısımlerını,bende ne duysam kullandım pakıstandan ,hındıstandan ılac getırdım ıcırdım her seyı kullandım vıtamınlerı kullanmadan cıkıs olmadıYry
Hangi vitaminleri kullandiniz ve ne
Vitamini kullanmaya basladiktan ne kadar sure sonra spermleriniz cikti?
Aminn canim benimRabbim bizede nasip etsin insaAllahh
Esim de Progeny adli bir vitamin kullaniyor.baslayali 1ay oldu.Canım D v8tamını ve E vıtamını bız bu vıtamınlerı kullanmaya basladık hemen sperm cıkısı oldu ve hızla sayı artıyo 1 aydır kullanıyoruz tam olarak ısımlerı aklımda yok ısteyım eve gıdınce yazarım ısımlerını,bende ne duysam kullandım pakıstandan ,hındıstandan ılac getırdım ıcırdım her seyı kullandım vıtamınlerı kullanmadan cıkıs olmadı
Insallah olumlu sonuc alirsinizbiz daha tese olmadık canım nisan sonu gibi düşünüyoruz inşallah Kismet olursa
inşallah canım sağol. hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallahInsallah olumlu sonuc alirsiniz
Esim de Progeny adli bir vitamin kullaniyor.baslayali 1ay oldu.
Ins bizdede ise yaramistir
Evet canım E vıtamını ve D vıtamıne baktır dusukse doktorunuza soyleyınY yry canim bu vitamin testi mi sizde?
https://m.facebook.com/notes/diyeti...tim-merkezi/mn-vitamin-testi/163639053695550/
Bence burda komple tum vitaminlere bakiliyo.dimi?Evet canım E vıtamını ve D vıtamıne baktır dusukse doktorunuza soyleyın
Evet ama sen D vıtamıne baktırırsan yeterllı bence E vıtamıne doktorun daha once baktırmıstır mutlakaBence burda komple tum vitaminlere bakiliyo.dimi?
yok doktor baktirmadi e vitaminineEvet ama sen D vıtamıne baktırırsan yeterllı bence E vıtamıne doktorun daha once baktırmıstır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?