- 19 Ocak 2016
- 63
- 200
- 23
ONLAR İÇİN ARTIK SIRADAN BİR OLAY HALİNE GELMİŞ bu cümleyi kurabilmek.bu cümleler yetmezmiş gibi birde alternatif eğer kan bağım devam etsin isterseniz eşime: erkek kardeşinizden alınan spermlerlede tüp bebek düşünebilirsiniz diyor bu nasıl bir mantık nasıl bir yaklaşım..Canim bende hic unutmuyorum o iki cümleyi nasilda kolay söylüyorlar degilmi evlatlik yada spermbankasi rabbim yardim etsin bizlere
ONLAR İÇİN ARTIK SIRADAN BİR OLAY HALİNE GELMİŞ bu cümleyi kurabilmek.bu cümleler yetmezmiş gibi birde alternatif eğer kan bağım devam etsin isterseniz eşime: erkek kardeşinizden alınan spermlerlede tüp bebek düşünebilirsiniz diyor bu nasıl bir mantık nasıl bir yaklaşım..
Allah oblari islah etsin ne denirdi bu olaya böyle bir karşılık ne kadar acımasızca geliyor ins hayırlı kapılar açsın Rabbim bize başkasına muhtaç olmadan yaşayalım yeterliONLAR İÇİN ARTIK SIRADAN BİR OLAY HALİNE GELMİŞ bu cümleyi kurabilmek.bu cümleler yetmezmiş gibi birde alternatif eğer kan bağım devam etsin isterseniz eşime: erkek kardeşinizden alınan spermlerlede tüp bebek düşünebilirsiniz diyor bu nasıl bir mantık nasıl bir yaklaşım..
Sağol canım içeriği iyimiş miligramları yazıyormu peki?3 aylık için fiyatıda gayet iyiUstunde Aminoasit,vitamin,mineral,koenzimQ10,bitki ekstrati iceren takviye edici gida yaziyor.
Arkasinndada L carnitin,L argini,vitamin E C ,cam kabugu ekstresi,koenzimq10, L sistein, cinko, beta karoten, folik asit, selenyum ,vitamin D .
Yaziyor.
Sizde kardeşimin hamile olduğunu demeseydiniz arkadaşım mesela ben hep hamile olaylarından uzak duruyorum benim komsum bir yıllık evli hamile kaldı bu ay bana dedi öptüm sarildimi ama suan ben tüp bebek tedavisi görüyorum etkilenmiyeyim die uzagim baba dün yazmıştı işte annemde adeti gecikmiş 42 yaşında annesi 42 yaşında ins hamile değildir annemin beş tane var Allah olmayana versin filan bende herseyin hayirlisi dedim insanları anlamak mümkün değil ben onun için uzagim bu konulara ama insan ister istemez yinede olayın içinde oluyo buna üzülme sabret önümüzde güzel günler var ins benn inanmıyorum sizinde daha olumlu günleriniz var hiç bişey için son değil tedavimize odaklar bence gerisini bosverelim..mMerhaba arkadaşlar inanın artık dayanacak gücüm kalmadı. Okul ortamında bu dertle uğraşmak ayrı zor. 10. Aylık bebeği varken hamile kalan ve bunun için ağlayarak bana anlatan bir arkadaşım vardı bayağı da samimiyiz kızkardeşim de yeni evli ve hamile arkadaşa söylemiştim bugün okula tatlı getirmiş hamile olduğunu söyledi sonra herkesin içinde senin kardeşinin hamileliği Nasıl gidiyor bulantısı var mı diye sordu. Herkes bana baktı tabi benden 6 yaş küçük kardeşim hamile olduğunu duyunca bizim problemimiz sanki daha açığa çıktı ya da bana öyle geliyor çok hassasım. Kızdım açıkcası. Başka bir samimi arkadaşım da hamile olana sen de çok anaçmişsın diyor. İkisi de en yakınım ve ben yanlış arkadaşlar mı seçiyorum bilemiyorum. Tek istediğim bu konuda en çok onların düşünceli olması. Herkesi Allah a havale ediyorum.
Ben zaten kardeşimin hamile olduğunu samimi gördüğüm için bir tek ona söyledim kardeşin Nasıl diye sordu öyle söyledim. Herkesin içinde bunu dile getireceğini bilemezdim. Belki de ben herkesi kendim gibi sanıyorum. Okulda yaklaşık 30 bayan öğretmen var ve hepsi de genç ve mutlaka hamile olan oluyor sürekli ve bundan kaçış yok. Tabi ki özellikle ortama girmiyorum Onları tebrik ederken bana acıyarak bakışlarını görmek çok üzücü.Sizde kardeşimin hamile olduğunu demeseydiniz arkadaşım mesela ben hep hamile olaylarından uzak duruyorum benim komsum bir yıllık evli hamile kaldı bu ay bana dedi öptüm sarildimi ama suan ben tüp bebek tedavisi görüyorum etkilenmiyeyim die uzagim baba dün yazmıştı işte annemde adeti gecikmiş 42 yaşında annesi 42 yaşında ins hamile değildir annemin beş tane var Allah olmayana versin filan bende herseyin hayirlisi dedim insanları anlamak mümkün değil ben onun için uzagim bu konulara ama insan ister istemez yinede olayın içinde oluyo buna üzülme sabret önümüzde güzel günler var ins benn inanmıyorum sizinde daha olumlu günleriniz var hiç bişey için son değil tedavimize odaklar bence gerisini bosverelim..m
Senin çok iyo anlıyorum bende kendimi tabiri caizse ezik hissediyordum arkadaşlarımın kivranip kivranip bana hamile olduklarını söylemleri okadar üzülüo dün ki sen haklısın ama kendi sağlığımız dan olacağız hep üzülmek ten ne olur parlak düşün esin suan tese olmadık ins bol bol sperm göreceksiniz ben izle die dedim sende haklısın herkes yaşadığını bilio ...içimizde bazen fırtınalar kopuyor ama kimseye diyemiyorum suan tüp tedavisi görüyorum kimsenin haberi yokk olmaması daha iyi insanlar çok dusuncesizBen zaten kardeşimin hamile olduğunu samimi gördüğüm için bir tek ona söyledim kardeşin Nasıl diye sordu öyle söyledim. Herkesin içinde bunu dile getireceğini bilemezdim. Belki de ben herkesi kendim gibi sanıyorum. Okulda yaklaşık 30 bayan öğretmen var ve hepsi de genç ve mutlaka hamile olan oluyor sürekli ve bundan kaçış yok. Tabi ki özellikle ortama girmiyorum Onları tebrik ederken bana acıyarak bakışlarını görmek çok üzücü.
Sızınkı yıne ıyı arkafasların yapıyo ,benım esımın aılesı neler neler soyluyo vallahı arkadas olsalar hepsını sıler atarım ,gecen ablası esıme dıyo sen bu saatten sonra cocuga artık dede olursun ne gereyı var cocuga dıyo sınırden delıye dondumMerhaba arkadaşlar inanın artık dayanacak gücüm kalmadı. Okul ortamında bu dertle uğraşmak ayrı zor. 10. Aylık bebeği varken hamile kalan ve bunun için ağlayarak bana anlatan bir arkadaşım vardı bayağı da samimiyiz kızkardeşim de yeni evli ve hamile arkadaşa söylemiştim bugün okula tatlı getirmiş hamile olduğunu söyledi sonra herkesin içinde senin kardeşinin hamileliği Nasıl gidiyor bulantısı var mı diye sordu. Herkes bana baktı tabi benden 6 yaş küçük kardeşim hamile olduğunu duyunca bizim problemimiz sanki daha açığa çıktı ya da bana öyle geliyor çok hassasım. Kızdım açıkcası. Başka bir samimi arkadaşım da hamile olana sen de çok anaçmişsın diyor. İkisi de en yakınım ve ben yanlış arkadaşlar mı seçiyorum bilemiyorum. Tek istediğim bu konuda en çok onların düşünceli olması. Herkesi Allah a havale ediyorum.
Benimde gorumcem Çok iyiydi gelirde benn hizmet saygısı hersey yapardım snra esimin durumunu öğrendi benim yanımda iki çocuğu var üçüncü çocuk muhabbeti yapmaya başladı eşimin yanında iyo yalnız kalınca yok söyle böyle çocusuzsa hayat olur işte eviniz var arabanız var filan abla dedim ne alaka ev le yani insan mutlu olmadık tan sonra bana çok çektirdi şimdi eşimden sperm çıkışı başladı bilio ve hala olucam dioo kivranior işte bana güzel sözler ama okadar soyutladim ki kendisi farkında esime söyledim ben oda dediki yavrum bu bejim akrabam değil sen haklısın ama konuşma diyeyim ablam dedi hep iç içeyiz huzursuzluk olmasın dedi eşim bi tanedir bu arada.suan tüp bebek tedavisine başladım annesini ariyip soruyom is kayinvalidem dedi dedim anne kimse bilsin istemiyorum tmm dedi mesafe koymayı öğrendim suan kafam rahat çok şükür elhamdullahSızınkı yıne ıyı arkafasların yapıyo ,benım esımın aılesı neler neler soyluyo vallahı arkadas olsalar hepsını sıler atarım ,gecen ablası esıme dıyo sen bu saatten sonra cocuga artık dede olursun ne gereyı var cocuga dıyo sınırden delıye dondum
Kendiligindenmi cikis oldu yoksa mikro tesemi oldunuz canimBenimde gorumcem Çok iyiydi gelirde benn hizmet saygısı hersey yapardım snra esimin durumunu öğrendi benim yanımda iki çocuğu var üçüncü çocuk muhabbeti yapmaya başladı eşimin yanında iyo yalnız kalınca yok söyle böyle çocusuzsa hayat olur işte eviniz var arabanız var filan abla dedim ne alaka ev le yani insan mutlu olmadık tan sonra bana çok çektirdi şimdi eşimden sperm çıkışı başladı bilio ve hala olucam dioo kivranior işte bana güzel sözler ama okadar soyutladim ki kendisi farkında esime söyledim ben oda dediki yavrum bu bejim akrabam değil sen haklısın ama konuşma diyeyim ablam dedi hep iç içeyiz huzursuzluk olmasın dedi eşim bi tanedir bu arada.suan tüp bebek tedavisine başladım annesini ariyip soruyom is kayinvalidem dedi dedim anne kimse bilsin istemiyorum tmm dedi mesafe koymayı öğrendim suan kafam rahat çok şükür elhamdullah
Nıye boyle fesat oluyo bu ınsanlar anlamıyorum bende uzak durıyorum baya pek aralarına gırmıyorum esım ıste kardesım dıyo bıseyde soylemıyo,dusunsene mırasını bıze bırak dıyo sankı kendı hıc olmeyecek ,cok sukur bızde tup bebeye baslıyoruz ,Allahım en kısa durede hepımıze nasıp etsın onlarda konustuklarıyla kalsınlar,esım 35 ben 32 yasındayım okadarda gec kaldıgımızı dusunmuyorum cocuk ıcın ,Benimde gorumcem Çok iyiydi gelirde benn hizmet saygısı hersey yapardım snra esimin durumunu öğrendi benim yanımda iki çocuğu var üçüncü çocuk muhabbeti yapmaya başladı eşimin yanında iyo yalnız kalınca yok söyle böyle çocusuzsa hayat olur işte eviniz var arabanız var filan abla dedim ne alaka ev le yani insan mutlu olmadık tan sonra bana çok çektirdi şimdi eşimden sperm çıkışı başladı bilio ve hala olucam dioo kivranior işte bana güzel sözler ama okadar soyutladim ki kendisi farkında esime söyledim ben oda dediki yavrum bu bejim akrabam değil sen haklısın ama konuşma diyeyim ablam dedi hep iç içeyiz huzursuzluk olmasın dedi eşim bi tanedir bu arada.suan tüp bebek tedavisine başladım annesini ariyip soruyom is kayinvalidem dedi dedim anne kimse bilsin istemiyorum tmm dedi mesafe koymayı öğrendim suan kafam rahat çok şükür elhamdullah
Hayir canim bir bucuk sene sifirdi variskosel ameliyatı olduk çift tarafli snra altı ay sonrası yaptilar testi motil sperm çıktı snra aradan üç beş ay geçti tekrar test yaptık yikamasiz di bu acil yaptık yaşadığımız yerden orada 5 hareketli 7 tane sperm çıktı bizde eşim o arada muz yedi her akşam bir tane taze portal suyu bir bardak içti keçiboynuzu özü özetledi bir kaşık aç Karina kana karışması için aç olmasi daha iyidir balık nohut sigara kötü alışkanlık yok kesinlikle tüp bebek yapmaya karar verdik Rabbim hepimize yasatsin Cemil cumlemize ins duam bu çeken bilirKendiligindenmi cikis oldu yoksa mikro tesemi oldunuz canim
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim ki beni çok üzdü ins herkes hakettiği bulur ins tedaviniz de olumlu sonuçlar alırsınız arkadaşım ins sizdede sanırım çıkış oldu evelAllahNıye boyle fesat oluyo bu ınsanlar anlamıyorum bende uzak durıyorum baya pek aralarına gırmıyorum esım ıste kardesım dıyo bıseyde soylemıyo,dusunsene mırasını bıze bırak dıyo sankı kendı hıc olmeyecek ,cok sukur bızde tup bebeye baslıyoruz ,Allahım en kısa durede hepımıze nasıp etsın onlarda konustuklarıyla kalsınlar,esım 35 ben 32 yasındayım okadarda gec kaldıgımızı dusunmuyorum cocuk ıcın ,
Aynen canim insanin basina gelmiyince hic bir seyi bilmiyor anlamiyorlar benimde dualarimda artik burdaki arkadaslar var insallah bizde yasariz o mucizeyi.Hayir canim bir bucuk sene sifirdi variskosel ameliyatı olduk çift tarafli snra altı ay sonrası yaptilar testi motil sperm çıktı snra aradan üç beş ay geçti tekrar test yaptık yikamasiz di bu acil yaptık yaşadığımız yerden orada 5 hareketli 7 tane sperm çıktı bizde eşim o arada muz yedi her akşam bir tane taze portal suyu bir bardak içti keçiboynuzu özü özetledi bir kaşık aç Karina kana karışması için aç olmasi daha iyidir balık nohut sigara kötü alışkanlık yok kesinlikle tüp bebek yapmaya karar verdik Rabbim hepimize yasatsin Cemil cumlemize ins duam bu çeken bilir
Evet canım bızdede cıkıs oldu cok sukur hızlada cogalmaya devam edıyo,benım esım bana laf soyletmez kımse bana karısamaz bana soylese ben cevabını verıyorum esıme soyluyorlar,bana soylesede bı ıcımdekılerı doksem onlara rahatlayacamda bana gelınce kımsenın cıtı cıkmıyo ,sende cevabını ver benım canımı yakan sey onların dılınde oyuncak ettırmemRabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim ki beni çok üzdü ins herkes hakettiği bulur ins tedaviniz de olumlu sonuçlar alırsınız arkadaşım ins sizdede sanırım çıkış oldu evelAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?