- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Çokkk guzellllArkadaslar bazen insanin ici daraliyo. Bu siir o kadar icime su seprdi ki
Can'ım bunu bizim sonuç için mi söyledincanım raporda elonge spermatid çıktığı anlaşılıyor sperm evreniz ortalama 5. Evre sayılır. Çok iyi bi gelişme yakında sperm çıkışı olabilir Allah'ın izni ile.. Sizin adınıza sevindim
canim benimde esim 2014 te mikrotese oldu kaan aydos.sertoliydi.hatta lim 15 testiİyi akşamlar kıZlar bugün eşim in patoloji sonucu geldi ve sertoli celly sendromu yazıyor. Ayrıca lım 15 testi 98 sizce umutunuz var mı. Kaan hocanın hastasıyız. Bu sendromlu olup bu savaşı kazan var mı
Hayır canım bu değerlendirmeyi boyalı sperm testinde elonge spermatid çıkan arkadaş için yaptım.Can'ım bunu bizim sonuç için mi söyledin
Canim sayilar artik bir anlam ifade etmiyor, önemli olan elonge spermatidi görmüş olmanız, çünkü oradaki yüzbinler içinden ancak belki de 50-100 spermle başlayacaksınız başarıya. Allah korusun elongeden aşağı düşerse veya sperm çıkarsa anlam taşır. yakin zamanda spermler çıkar inşallah. Ama siz çok sık analiz yaptiriyorsunuz galiba 3 gün once de vermistin sanırım. iki sonuca da bakan arif hoca mi? Detayli bakan başka yer var mi arif bey dışında.?Eki Görüntüle 1757537 spermiogram testimizi yorumlayan bilirmisiniz rica etsem
3 gun once ki ni arif bey yapmıştı doktorumuz celalettin bey burada yaptirmamizi istedi tekrar o yüzden yaptırdık 4 ay önce elonge hiç yoktu sanırım iyiye gidiyorCanim sayilar artik bir anlam ifade etmiyor, önemli olan elonge spermatidi görmüş olmanız, çünkü oradaki yüzbinler içinden ancak belki de 50-100 spermle başlayacaksınız başarıya. Allah korusun elongeden aşağı düşerse veya sperm çıkarsa anlam taşır. yakin zamanda spermler çıkar inşallah. Ama siz çok sık analiz yaptiriyorsunuz galiba 3 gün once de vermistin sanırım. iki sonuca da bakan arif hoca mi? Detayli bakan başka yer var mi arif bey dışında.?
Nerede canim? Arif bey dışında bu kadar detaylı bakan yer varsa burada paylaşmak iyi olur.3 gun once ki ni arif bey yapmıştı doktorumuz celalettin bey burada yaptirmamizi istedi tekrar o yüzden yaptırdık 4 ay önce elonge hiç yoktu sanırım iyiye gidiyor
nerde yaptırdınız testı acaba3 gun once ki ni arif bey yapmıştı doktorumuz celalettin bey burada yaptirmamizi istedi tekrar o yüzden yaptırdık 4 ay önce elonge hiç yoktu sanırım iyiye gidiyor
Bakırköy incirli caddesi andromed adınerde yaptırdınız testı acaba
Dinlerken ağladım çok duyguluArkadaslar bazen insanin ici daraliyo. Bu siir o kadar icime su seprdi ki
cnm kaca yaptınız pekıBakırköy incirli caddesi andromed adı
cnm kaca yaptınız pekı[/QUO
İnhibin b ve sperm testi 330 tl aldilarcnm kaca yaptınız pekı
Canimm doktorunuz kim bilmiyorum. Siz takviyeler kullaniyodunz dimi en son ne zaman test yapildi. Bence bi test yaptirin sayi ve kalite artmistir bilemeyiz. Doktorunuz temkinli konuşmuş uzulme canim. Cok sukur cikisiniz devam ediyor. Oyuzden takviyelere yedirdiklerine onem goster. InsaAllah hic gerek kalmazKızlar ben şoktaýım çıldıtmak üzereyim dün tup bebek doktoruyla ön görüşme yapmaya gittim eşimin son sonucunu götürdüm adam tese gerekebilir dedi Üroloji doktoru tedavi vermişti tedavi sonrası test yapmadık dedim yapın ona göre konuşuruz dedi ben ani olmasın diye şimdiden söylüyorum tese gerekebilir dedi tedaviye başlamadan önce ben de ilaç verecem 3 ay kullanacak sonra karar verecez dedi
Ya canim en son Ağustos ayında yaptırdık tedavi verdi tedavi sonrası yapmadı bu dr 3 çeşit ilaç yazdı promotil kullanıyorz diyince ilaç vermedi devam etsin zaten yaza rahim filmi çekilecek dedi senin 2 ay dinlenmen gerekecek o zaman eşin vereceğim ilaçları kullanır tedavi sonrası yine test yapsın dedi inşallah kaliteli sperm elde edersek ihtiyaç kalmaz dedi ama ne bileyim bir an şok oldum çok sevinmiştim teseye ihtiyaç kalmayacak diye belki de kalmazCanimm doktorunuz kim bilmiyorum. Siz takviyeler kullaniyodunz dimi en son ne zaman test yapildi. Bence bi test yaptirin sayi ve kalite artmistir bilemeyiz. Doktorunuz temkinli konuşmuş uzulme canim. Cok sukur cikisiniz devam ediyor. Oyuzden takviyelere yedirdiklerine onem goster. InsaAllah hic gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?