Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya bide arkadaşlar hücre yoğunluğu nedir hücre yoğunluğu 1 milyon yazıyor sperm mi yani anlamadım gitti yasperm olsa niye tese gerekebilir desin ki Üroloji doktoru 1 milyon sperm var demişti valla ben bişey anlamadım bu işten

arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi bu ne anlamadım valla kafayı yiyecemm

Bir de testi saat 11 de verdik unutmuşlardı 4 buçuk ta sonuca baktılar

olu sperm bulunmus cnm
Spermler in yaşama süresi 1 saat ama biz saat 11 de verdik 4te sonucu almaya gittiğimizde daha bakilmadiğıni söylediler zaten sağ varsa bile öldü o saate kadar hücre yoğunluğu ne oluyor canım bir fikrin var mı canım varsa yardimci olur musun

o zaman tekrarlayın testı cnm daha saqlıklı olur ınss olu deqılde canlıdırr spermler

Canimm daha ii bi hastanede yaptirin. Anladigimm kadariyla 1 milyon un altinda sayi oyuzden cikmamis tam sayi. Siz tekrarlayin spermlern olusma dongusu 3 aydr buarada ona gore tekrar edin.

C
Canimm daha ii bi hastanede yaptirin. Anladigimm kadariyla 1 milyon un altinda sayi oyuzden cikmamis tam sayi. Siz tekrarlayin spermlern olusma dongusu 3 aydr buarada ona gore tekrar edin.
Canım buranın en iyi özel hastanesine gittik bizim şansızlıgıma denk geldi görmemişler sanırım testi tekrar etmeden içim rahatlamayacakinşallah bizim keçi inatlıyı ikna ederim yoksa valla elimde kalacak

Ikna olur canim merak etme oncee sinir ediyolar sonra kabul ediyolar. :) siz takviyelere devam edin. Bak badem cok iyi esin sigara kullanmiyosa havuc suyuda sıkabilirsin

Eki Görüntüle 1757841 arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi bu ne anlamadım valla kafayı yiyecemm
Testte sorun yok bence ölü sperm çıkmış yoğunluk sayının 1milyonun altı olduğunu gösteriyor.bence sperm ölmemiş ölü sperm var siz de .bitkisellerle kalitesini arttırın .

1milyondan az sperm yani taneyle.geç baktılar diye ölmemiş ölü sperm çıkmış.

Ikna olur canim merak etme oncee sinir ediyolar sonra kabul ediyolar. :) siz takviyelere devam edin. Bak badem cok iyi esin sigara kullanmiyosa havuc suyuda sıkabilirsin
Hergün sıkıyorum büyük bardak içiyor badem de alıyım o zaman yaza kadar ne versem kardır

Testte sorun yok bence ölü sperm çıkmış yoğunluk sayının 1milyonun altı olduğunu gösteriyor.bence sperm ölmemiş ölü sperm var siz de .bitkisellerle kalitesini arttırın .
DR ilaç vermişti oda demişti ölü sperm var diye ama ben geç baktıkları için sanmıştım hatta ilacı verdiği zaman ben güldüm dedim ölü dirilmezki oda birşey önce yaşar sonra ölür bu ilaç ölmelerini önleyecek demişti artık tekrar test yaptırmak en mantıklısı ancak o zaman içim rahatlayacak

Yok canım yapmadık dr sadece test ve ultrason istemişti tıkanıklık varmı diye tıkanıklık çıkmadı
Canim bence bi hormonlara baktirin. Bazen hormon duzensizlkkleri de kaliteyi ve sayiyi dusurebiliyor. Bide soylemeyi unuttum havuc suyunu icirirken icine bi kac damla zeytinyagi damlat. Havuctaki A vitaminin emilimini kolaylastriyor yag

Canim bence bi hormonlara baktirin. Bazen hormon duzensizlkkleri de kaliteyi ve sayiyi dusurebiliyor. Bide soylemeyi unuttum havuc suyunu icirirken icine bi kac damla zeytinyagi damlat. Havuctaki A vitaminin emilimini kolaylastriyor yag
Canım hormon tahlilini dr mu istiyordu bizim mi söylememiz lazım test yaptırmaya gidince söylüyüm o zaman bundan sonra zeytinyağı damlatayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…