Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım siz azospermiydi önceden sebebiniz neydi acaba bide tedaviden sonra mı ölü sperm çıkışı oldu merakeetim de cvplarsan sevinirim...

canım siz azospermiydi önceden sebebiniz neydi acaba bide tedaviden sonra mı ölü sperm çıkışı oldu merakeetim de cvplarsan sevinirim...
Canım bizim azo sebebi eşimin meslegindendir dedi dr eşim dönerci çalışıyordu mesleğini değiştirdi önce ki sonuçlarda canlı cansız hiçbir hücreyerastlanmamıştır yazıyordu geçen sene 3 ay proexeed plus kullandı ondan sonra bu sonucu aldık dr promotil klomen ve evicap yazdı 4 ay kullandık ama daha test yaptirmadık

Doktoronuz kim acaba herhalde hiç tese olmadınız mesleklede ilgili oluyomuymuş ilk defa duydum ne çok sebebi var bu azonun

Doktoronuz kim acaba herhalde hiç tese olmadınız mesleklede ilgili oluyomuymuş ilk defa duydum ne çok sebebi var bu azonun
Canım biz 1 defa tese olduk sperm çıktı ama dolleyemeyebilir dendi bize çok kalitesiz çıktı 12 yumurtadan birini dolledi oda tutmadı zaten canım dönerci sürekli ateş karşısında olduğu için hücreler eriyormuş bizim dr hatayda normal bir Üroloji dr u yani öyle bilinen biri değil canım

Kizlar esim bugun hormon testi yaptirdi fsh 13 cikmis testesteron 5 cikms aylar sonra ilk kez yaptirdik. Fsh biraz yukselms eskiden olsa takardim kafamaa Ama artik takmiyorum cunku biliyorum ki hersey Allahin elinde ilminde spermi de evladida Rabbimiz verecek hormonlarda vesile Allahh evlatla sonuclandirsin imtihanimizi

Canım sizin azo sebebi ne cnm
canım biizm azo sebebi eşimin küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş ondan ama üzülme bence siz şanslı olanlardansınız ölü bile olsa sperm çıkıyo bu çok güzel bi gelişme ama benim fikrimi sorardan bu konunun uzmanına görünmeniz kaan aydos murat başar yada celalettin peru o zaman daha etkili bi sonuç elde edebilirsniz...

İnşallah canım benim Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin herşey allahiçin kolay o ol der olur Rabbim hepimiz için ol der inşallah

Canım maddi açıdan çok sıkişığız ben de çok istiyorum ama İstanbul ankara bize çok uzak ne yöne dönsen masraf 4 sene önce 2 defa tup bebek yaptırdık kredi çekmiştik hala ödüyoruz haziranda bitecek zar zor eşimi ikna ettim tekrar çekip yaptırmak için adam bıktı haklı olarak her ay taksit öde ama elde var sıfır rabbim hepimizinyardımcısı olsun inşallah bu defa hersey yolunda giderrde son olur Rabbim hepimizin hasretini dindirsin kucaklarımızı doldursun

Canım siz hangi dr a gidiyorsunuz

Canım siz hangi dr a gidiyorsunuz
Biz daha doktorumuzu bulamadık canım emre bakırcıoğluna gittik tese dedi kaan aydosa gidelim ilaç verir dedik o da ilk tese sonra ilaç dedi şimdi celalettin peruya gitcez herkes para peşinde bizde napcağımızı şaşırdık Allah yarımcımız olsun

Mrb arkadaşlar daha önce de yazmıştın eşim Kaan aydosun hastası mikro tese demişti doktorumuz ama maddi durumumuz iyice bozuldu Kaan hoca üniversite hastanesinde Micro tese yağmıyo mu? En azından bir kısmini devlet karşılıyo mu? Ne olur bilgisi olan paylaşabilir mi

Evet canım herkes para peşinde yıkılan hayellerimiz evlat özlemimiz ne yazık ki kimsenin umrumda değil ne yapalım rabbim büyük rabbim yar ve yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşlar celalettin hoca da tedavideyiz son kontrolde androjen reseptör direnci var dedi ve ilaçlarımizı değiştirdi pregnly 5000 vuruyorduk choragon 5000 bunu verdi nedir bu androjen reseptör direnci bilgisi olan var mı? aynı durumda olan var mi

Canım eşin arimidex kullanıyor mu hala ve kullanıyorsa ne kadardır devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…