- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Gecen temmuzdan beri kullaniyor canim evet devam ediyor arimidexeCanım eşin arimidex kullanıyor mu hala ve kullanıyorsa ne kadardır devam ediyor
Canim cok gecmis olsun oncelikle bulup kaybetmek daha da zordur Rabbim bir daha yasatmasin benim nacizane fikrim krediye hic bulasmayin derim haramla hic girmeyin bu ise haram hayir getirmez canim Rabbim yardimciniz olsun.kizlar merhaba nasilsiniz..uzun zamandir yazmiyordum daha dogrusu yazmak gelmiyodu icimden..beni gecen yildan hatirlayanlar olur..ama takip ediyorum aramizda mutlu haberler alan alamayanlarimiz var..Rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin insallah..kizlar uzun zamandir kafam o kadar karisik ki..yazin tedavi olduk cok sukur her sey yolunda bebegim geliyor derken dusuk yaptim..agir bi sinavdan gectik..hem maddi hem manevi hala onun izlerini tasiyoruz..simdi esim yazin tekrar deneyelim diyo ama durumumuz ortada maddi olarak hic imkanimiz yok kredi cekelim diyo ama odeyecek durumumuz oldugunu hic sanmiyorum..simdi kizlar bana bi akil verin duygusal davranip sıkıntıyı goze almali miyim yoksa mantikla yaklasip durumumuz biraz duzeldikten sonra mi denemeliyim..kusura bakmayin uzun yazdim ama isin icinden cikamiyorum bi turlu gece gunduz aklimda
Canım biliyorsun benim eşim de arimidex kullanıyor ama eşimin testesteronu çok artıyor 2 ayda üst sınırı geçiyor. Siz de uzun süre kullanılmasına rağmen normal sınırda ondan sordum eşimin arimidex den önce 4,5 civarıydı gerçiGecen temmuzdan beri kullaniyor canim evet devam ediyor arimidexe
Canimm evet dedgn gibi pek yukselmedi bizim bir inceki testte 3.13 mus mesela artmis azicik. Testesteron artmasini hedefliyor ztn hoca. Siz devM ediomusnz ilaca. Murat hocaya sordnzmu. Peki fsh nasil canimCanım biliyorsun benim eşim de arimidex kullanıyor ama eşimin testesteronu çok artıyor 2 ayda üst sınırı geçiyor. Siz de uzun süre kullanılmasına rağmen normal sınırda ondan sordum eşimin arimidex den önce 4,5 civarıydı gerçi
Bir ara bıraktırdı murad hoca çünkü tedaviyi erteledik sonra tekrar başladı eşim bir aydır kullanıyor test yaptırmadı ama bu ay kısmetse tedavi başlıyor bu arada Fsh da arttı tabi ilk başta 14 falandı en son arimidex sonrası 19 olmuştuCanimm evet dedgn gibi pek yukselmedi bizim bir inceki testte 3.13 mus mesela artmis azicik. Testesteron artmasini hedefliyor ztn hoca. Siz devM ediomusnz ilaca. Murat hocaya sordnzmu. Peki fsh nasil canim
Canim anladigm kadaryla fshla orantili gidio testesteron artikca fsh ta artiyo :) estradiol baktiriyorsunuz dimiBir ara bıraktırdı murad hoca çünkü tedaviyi erteledik sonra tekrar başladı eşim bir aydır kullanıyor test yaptırmadı ama bu ay kısmetse tedavi başlıyor bu arada Fsh da arttı tabi ilk başta 14 falandı en son arimidex sonrası 19 olmuştu
Canım madem öyle bir şey yapabiliyorlar erkeğin kök hücresinden yapsalar ya herkeste bu dertten kurtulsaKizlaaar bugün gördüüm gercekmi acabaaa bu internette öyleyse cok iyi bisey ya
Canım madem öyle bir şey yapabiliyorlar erkeğin kök hücresinden yapsalar ya herkeste bu dertten kurtulsa
kusura bakmayin ifadem icin ama bunlar icin sikca arastirma yaparlar. Lezbiyenliyi kakalamak, bu cur insanlara rahatca yasayin diyolar bilincalti olarak. Zaten tip guzel yanlardan dolayi ilerliyorsa da bi tarafdan da boyle igrenc seylerden dolayi da ilerliyor. Zaten tip ilerledikce, olumler ve hastaliklar da cogaliyor. Ben tip ilerlemesine karsiyim demiyorum, bilakis. Ama gunumuzde yayginlasan bazi bulasici hastaliklar da bir labaratuar sonucu elde edilen, insanligin mahvi icin bulunmus hastaliklar.Kizlaaar bugün gördüüm gercekmi acabaaa bu internette öyleyse cok iyi bisey ya
Hoş geldiniz aramıza azo sebebiniz belli mi tedavi görüyor MusunuzSelam kızlar yeni üye oldum ama çok uzun zamandır sizi takip ediyorum bizde azoluyuz rabbim hepimize bir an önce künfe yekun der inşh
Canim siz nezaman verdiniz fisch testini bizde sonuclari bekliyoruz 2 hafta oldu vereli teseyi kim yaptiİnmemiş testis 6 yaşında sünnet olurken fark edilmiş 2,5 sene oldu evleneli çocuk istiyoduk 6ay bekledik olmayınca doktora gittik önce kan dgma gittik bende bişey çıkmayınca ürolojiye yönlendirildik spermiyogram felan işte ve sonuç başımdan aşağı kaynar sular azospermi sonra memorial gittik orda bi Hataya düştük tedavi etmeden mikrotese Tmm dedik ama boş çıktı benim yumurtalar çöpe aralıkta bi sene oldu Kaan hocadayız choriomon klomen kullanıyo eşim hayırlısı deyip öyle benim gibi olan herke duacıyız şimdi fiş testi verdi onun sonucunu bekliyoruz iki ay öncede vermişti 100/2 hoplaid görülmüştü bu sefer ne olacak bakalım sabahları nohut suyu akşamları ısırgan çayı veriyorum hakkımızda hayırlısı inşh bi gün hepimizin karınları tekmenelir mis kokulu bebişlerimizden dolayı çok uzun oldu belki hepinizden özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?