Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim cok gecmis olsun oncelikle bulup kaybetmek daha da zordur Rabbim bir daha yasatmasin benim nacizane fikrim krediye hic bulasmayin derim haramla hic girmeyin bu ise haram hayir getirmez canim Rabbim yardimciniz olsun.

Gecen temmuzdan beri kullaniyor canim evet devam ediyor arimidexe
Canım biliyorsun benim eşim de arimidex kullanıyor ama eşimin testesteronu çok artıyor 2 ayda üst sınırı geçiyor. Siz de uzun süre kullanılmasına rağmen normal sınırda ondan sordum eşimin arimidex den önce 4,5 civarıydı gerçi

Araf Suresi 189.ayet
İsra Suresi 31.ayet
Murselat Suresi 20.21.22.23.24. Ayetler
Hud Suresi 72.73. Ayetler
Yasin Suresi 82.ayet

Bu ayeti kerimeleri suya okuyup 2 rekat hacet namazi kilin ve bu suyu kari koca icin.Bol bol dua edin.

Canimm evet dedgn gibi pek yukselmedi bizim bir inceki testte 3.13 mus mesela artmis azicik. Testesteron artmasini hedefliyor ztn hoca. Siz devM ediomusnz ilaca. Murat hocaya sordnzmu. Peki fsh nasil canim

Canimm evet dedgn gibi pek yukselmedi bizim bir inceki testte 3.13 mus mesela artmis azicik. Testesteron artmasini hedefliyor ztn hoca. Siz devM ediomusnz ilaca. Murat hocaya sordnzmu. Peki fsh nasil canim
Bir ara bıraktırdı murad hoca çünkü tedaviyi erteledik sonra tekrar başladı eşim bir aydır kullanıyor test yaptırmadı ama bu ay kısmetse tedavi başlıyor bu arada Fsh da arttı tabi ilk başta 14 falandı en son arimidex sonrası 19 olmuştu

Canim anladigm kadaryla fshla orantili gidio testesteron artikca fsh ta artiyo :) estradiol baktiriyorsunuz dimi

Kizlaaar bugün gördüüm gercekmi acabaaa bu internette öyleyse cok iyi bisey ya

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 259
  • Bana göre doğru deil böyle bişey sadece doğurmakla olmuyor ya bu çocuğun sağlığı nasıl olacak kaç yıl yaşicak böyle bişey asla yapmam allah insanı iki kişiden yaratır biri erkek biri dişi bu nedir ya ne saçma şey

Kizlaaar bugün gördüüm gercekmi acabaaa bu internette öyleyse cok iyi bisey ya
kusura bakmayin ifadem icin ama bunlar icin sikca arastirma yaparlar. Lezbiyenliyi kakalamak, bu cur insanlara rahatca yasayin diyolar bilincalti olarak. Zaten tip guzel yanlardan dolayi ilerliyorsa da bi tarafdan da boyle igrenc seylerden dolayi da ilerliyor. Zaten tip ilerledikce, olumler ve hastaliklar da cogaliyor. Ben tip ilerlemesine karsiyim demiyorum, bilakis. Ama gunumuzde yayginlasan bazi bulasici hastaliklar da bir labaratuar sonucu elde edilen, insanligin mahvi icin bulunmus hastaliklar.

İnmemiş testis 6 yaşında sünnet olurken fark edilmiş 2,5 sene oldu evleneli çocuk istiyoduk 6ay bekledik olmayınca doktora gittik önce kan dgma gittik bende bişey çıkmayınca ürolojiye yönlendirildik spermiyogram felan işte ve sonuç başımdan aşağı kaynar sular azospermi sonra memorial gittik orda bi Hataya düştük tedavi etmeden mikrotese Tmm dedik ama boş çıktı benim yumurtalar çöpe aralıkta bi sene oldu Kaan hocadayız choriomon klomen kullanıyo eşim hayırlısı deyip öyle benim gibi olan herke duacıyız şimdi fiş testi verdi onun sonucunu bekliyoruz iki ay öncede vermişti 100/2 hoplaid görülmüştü bu sefer ne olacak bakalım sabahları nohut suyu akşamları ısırgan çayı veriyorum hakkımızda hayırlısı inşh bi gün hepimizin karınları tekmenelir mis kokulu bebişlerimizden dolayı çok uzun oldu belki hepinizden özür dilerim

Hormon kromozom degerlerınız nasıldı ? Bizde aynı durumdayız ınmemiş testıs =azosperm

Uzun zamandır yaptırmadı ama en son fsh 6.82 testosteron0.68 di şimdi ne durumdalar bilmiyoruz Kaan hoca isterse fiş testinden sonra bida yaptırcaz Can'ım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim siz nezaman verdiniz fisch testini bizde sonuclari bekliyoruz 2 hafta oldu vereli teseyi kim yapti

Y yry Canim biz vitamin testi istedik univ hastanesinde sadece d vitaminine bakilabiliyorms sonuc yukardaki resimde sence nasil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…