Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Normal deyer 50 veya 60 olmasi lazim canim bunun altinda olursa dusuk sanirim sizinki 25 cikmis ,ya butun vitaminleri yaptiran arkadaslar var her yer yapmiyo demekki
Canim 20.7 cikmis sonuc. Kis mevsimi icin ayri yaz mevsimi icin ayri referans araligi veriliyo sanirsam gunese cikma orani fazla oldugu icin yaz mevsiminde oyuzden. Sizin d vitamini kac cikmsti.

Canım vitamin testi ne için yapılıyor anlamadım dr bu testi istiyor mu
Canim A E D vitaminleri sperm yapiminda onemli vitaminler. Esim hormon testi yaptrdgnda d vitamininede baktrdik. Sadece d bakiyolardi ona baktrdik. 20.7 cikms iste :) eger vitamin eksikligi varsa vitamin takviyesi gerekebilir. Ama Allah bilir tabi sebep ariyoruz belki

D Vitamini eksikliği tanısı

D vitamini eksikliği ve yetersizliği tanısı kandaki D vitamini (25OHD) düzeyleri ile konabilir. 30 ng/ml üzeri normal 20-30 ng/ml arası D vitamini yetersizliği 20 ng/ml altı D vitamini eksikliği olarak tanımlanır.

Soyle bi bilgi buldum Y yry

Siz vitamin ilaclari kullaniyomu esin genelde azolu yaptiranlarinki cok dusuk cikiyo canim ,

Bak ilac sizin D vitamini az yukseltmis olabilir ben o ilaci kullanmadikta faydasini goren var ,insallah sizdede kisa surede sonuc verir
Canim siz hangi ilaci kullaniyosunz D vitamini olarak. Kullandgmz takviye icinde baska vitaminler barindiriyor. Etkisi cok olmayabilir.

Devit3 bide ACE plus kullaniyo bol bol meyve somon baligi yiyo
Canimm arkadasimin akrabasina sorduk kendisi dr. D vitamini sinirda cikms demis. Devit3 kullansin demis. 6 hafta haftada belirli 1 gunde bi sise icsin demis sizde boylemi kullaniyosunz

Biz devit3 15 gunde bir ampul ekmeye dokup yediriyorum
Evet canim bizede oyle soyledi. Ilk 6 hafta soyledgm sekilde haftanin 1 gunu ve ayni gun olacak. Mesela p.tesi ictiyse bi sonraki hafta yine p.tesi bi sise icicek. 6 hafta dan sonra hergun sabah ekmege 15 damla damlatilip yiycekms

Reactions: yry
Guzel haberler bekliyoruz bu sitede hepimize umut olsun...eskisi gibi yazan olmuyo sanki artik...

Rabbim umutlarımızı kırmasın;hepimiz bi imtihandayız allahım sonunu hayırlı evlatlar vererek sevindirsin bizleri gecenın bu saatinde onları ya emzirmek için uyanalım yada nefesini dinlemek için hiç uyumayalım bile rabbim en yakın zamanda annelik duygusunu tattırsın bizlere allahıma hamd olsun namazımı kılıp benim gibi hasretle yavrusunu bekleyen herkese duam var sizleri tanımıyor olmam hiç bişey fark etmiyo arkadaşlar çünkü aynı duygular içerisindeyiz allahım boş karınlarımızı en yakın Zaman'da doldurması umudumla hayırlı geceler herkese...

Merhaba arkadaşlar kısmetse inşallah bu ay tedavimiz başlıyor on gün sonra yumurta baskılanmak için Bi bant verdi doktorum ona başlıyorum zaten banttan 2-3 gün sonra da adetim başlıyor. Yani anlayacağınız şubat ın son haftası eşim microtese olacak. Lütfen dua edin bize. İlk microtesemiz ve yaşım da artık 32 sayılır. Ayrıca stresten mi bilmiyorum yumurtalarımda sorun oluşmuş bu 2 yılda. Bunca olumsuzluğa karşı umutsuz değilim. Allah'ıma sığınıyorum. O herşeyin en iyisini bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…