Normal deyer 50 veya 60 olmasi lazim canim bunun altinda olursa dusuk sanirim sizinki 25 cikmis ,ya butun vitaminleri yaptiran arkadaslar var her yer yapmiyo demekkiEki Görüntüle 1761010
Y yry Canim biz vitamin testi istedik univ hastanesinde sadece d vitaminine bakilabiliyorms sonuc yukardaki resimde sence nasil.
Canim 20.7 cikmis sonuc. Kis mevsimi icin ayri yaz mevsimi icin ayri referans araligi veriliyo sanirsam gunese cikma orani fazla oldugu icin yaz mevsiminde oyuzden. Sizin d vitamini kac cikmsti.Normal deyer 50 veya 60 olmasi lazim canim bunun altinda olursa dusuk sanirim sizinki 25 cikmis ,ya butun vitaminleri yaptiran arkadaslar var her yer yapmiyo demekki
Canım vitamin testi ne için yapılıyor anlamadım dr bu testi istiyor muEki Görüntüle 1761010
Y yry Canim biz vitamin testi istedik univ hastanesinde sadece d vitaminine bakilabiliyorms sonuc yukardaki resimde sence nasil.
Evet canim turkiyede yaz ve kis olarak bakiyorlar bizimki 6 cikmistiCanim 20.7 cikmis sonuc. Kis mevsimi icin ayri yaz mevsimi icin ayri referans araligi veriliyo sanirsam gunese cikma orani fazla oldugu icin yaz mevsiminde oyuzden. Sizin d vitamini kac cikmsti.
Canim A E D vitaminleri sperm yapiminda onemli vitaminler. Esim hormon testi yaptrdgnda d vitamininede baktrdik. Sadece d bakiyolardi ona baktrdik. 20.7 cikms iste :) eger vitamin eksikligi varsa vitamin takviyesi gerekebilir. Ama Allah bilir tabi sebep ariyoruz belkiCanım vitamin testi ne için yapılıyor anlamadım dr bu testi istiyor mu
Sizin baya dusuk cikmis canim bizim cok dusuk degil anladigim kadariyla. Kismet ne diyelim size vitamin vesile olmus kullaninca sperm cikmis :)Evet canim turkiyede yaz ve kis olarak bakiyorlar bizimki 6 cikmisti
Siz vitamin ilaclari kullaniyomu esin genelde azolu yaptiranlarinki cok dusuk cikiyo canim ,
Canim promotil diye bi takviye kullaniyo ama onun icinde 10 ug D vitamini var.Siz vitamin ilaclari kullaniyomu esin genelde azolu yaptiranlarinki cok dusuk cikiyo canim ,
Bak ilac sizin D vitamini az yukseltmis olabilir ben o ilaci kullanmadikta faydasini goren var ,insallah sizdede kisa surede sonuc verirCanim promotil diye bi takviye kullaniyo ama onun icinde 10 ug D vitamini var.
Canim siz hangi ilaci kullaniyosunz D vitamini olarak. Kullandgmz takviye icinde baska vitaminler barindiriyor. Etkisi cok olmayabilir.Bak ilac sizin D vitamini az yukseltmis olabilir ben o ilaci kullanmadikta faydasini goren var ,insallah sizdede kisa surede sonuc verir
Devit3 bide ACE plus kullaniyo bol bol meyve somon baligi yiyoCanim siz hangi ilaci kullaniyosunz D vitamini olarak. Kullandgmz takviye icinde baska vitaminler barindiriyor. Etkisi cok olmayabilir.
Canimm arkadasimin akrabasina sorduk kendisi dr. D vitamini sinirda cikms demis. Devit3 kullansin demis. 6 hafta haftada belirli 1 gunde bi sise icsin demis sizde boylemi kullaniyosunzDevit3 bide ACE plus kullaniyo bol bol meyve somon baligi yiyo
Biz devit3 15 gunde bir ampul ekmeye dokup yediriyorumCanimm arkadasimin akrabasina sorduk kendisi dr. D vitamini sinirda cikms demis. Devit3 kullansin demis. 6 hafta haftada belirli 1 gunde bi sise icsin demis sizde boylemi kullaniyosunz
Evet canim bizede oyle soyledi. Ilk 6 hafta soyledgm sekilde haftanin 1 gunu ve ayni gun olacak. Mesela p.tesi ictiyse bi sonraki hafta yine p.tesi bi sise icicek. 6 hafta dan sonra hergun sabah ekmege 15 damla damlatilip yiycekmsBiz devit3 15 gunde bir ampul ekmeye dokup yediriyorum
amin canim insallah guzel haberler verir herkesGuzel haberler bekliyoruz bu sitede hepimize umut olsun...eskisi gibi yazan olmuyo sanki artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?