- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Canım hiç stres yapma hersey güzel olsun ins bende tüp benek yaptırdım geçen ay hersey çok güzeldi tutunmus kana karışmış bebeim ama onuncu gün kAnamayla attı vucudum biras dinledikten snra tekrar deniycem eşimden normal yolla onbeş sperm çıktı onlarla yaptık yani ins olacak Nerede yaptıricam siniz tüp bebeği sen sağlıklı Beslen yumurtalar için bol bol su iç süt yoğurt et transfdn snra balık ye bol bol hosaf iç kabiz olmamak icin anii hareket yapma böyle canım yat hep ama arada kalkıp gez evde çünkü kan dolaşımı için ben kabak çekirdeği ve ananas yemiatim iyi geliomus hakkınizda hayırlısı ınsss olumlu olur ins sMerhaba arkadaşlar kısmetse inşallah bu ay tedavimiz başlıyor on gün sonra yumurta baskılanmak için Bi bant verdi doktorum ona başlıyorum zaten banttan 2-3 gün sonra da adetim başlıyor. Yani anlayacağınız şubat ın son haftası eşim microtese olacak. Lütfen dua edin bize. İlk microtesemiz ve yaşım da artık 32 sayılır. Ayrıca stresten mi bilmiyorum yumurtalarımda sorun oluşmuş bu 2 yılda. Bunca olumsuzluğa karşı umutsuz değilim. Allah'ıma sığınıyorum. O herşeyin en iyisini bilir.
Canım benim inşallahhhh en kısa zamanda sperm oluşumu başlar rabbim emeğinizin karşılığı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh rabbim hepimizin kucağını doldursun senin adına çok sevindimkızlar biz dün celalettin hocaya gititik spermiyogram yaptırdı bize sonucuun çok güzel olduğunu spermin en son evresinde olduğunu ve %100 normal çıkış sağlanabileceğini söyledi bize tabiki çok umutlandık bide siz yorumlar mısınız test sonucumuzu atıyorum...
Vitalite : % >%58 canlı
Hipoozmotik Şişme (HOS) Test : % >%58 canlı
Yuvarlak Hücre Sayısı : 1.200.000 /ml < 5x10 6
Lökosit Hücresi Oranı : % 89
Lökosit Hücresi Sayısı : 1.068.000 /ml Peroksidaz pozitif hücre < 1x10 6 lökosit/ml
İmmatür Germ Oranı : % 11
İmmatür Germ Sayısı : 132.000 /ml
Eritrosit : /ml
PELLET & BOYAMA
( % 17 spermatid ( 12-15 µm,10-12 µm,8-10 µm ve elonge spermatidler {10-15}), % 83 spermatosit )
Yorum : Direkt ve Pellet incelemesinde spermatozoa hücresine rastlanmadı.
Not : Sayımlar; Makler kamara ,Neubauer hemositometresi ve Cell-Vu sayım seti ile kontrollü olarak yapılmıştır
Merhaba sizinle bennim eşimin tahlilleri aynı çıkmış size % de kaç şans veriyorlar bide embriyolar kaçıncı gün transfer ediyorlar cevaplarsanız sevinirimCanım benim inşallahhhh en kısa zamanda sperm oluşumu başlar rabbim emeğinizin karşılığı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh rabbim hepimizin kucağını doldursun senin adına çok sevindim
Canım bana mı sordun ilaymıyya arkadaşamı ?Merhaba sizinle bennim eşimin tahlilleri aynı çıkmış size % de kaç şans veriyorlar bide embriyolar kaçıncı gün transfer ediyorlar cevaplarsanız sevinirim
canım bizim sonucumuza yakın sizin sonucunuz bize de aynı şeyleri söyledi 3-6-9 ay geçebilir dedi hangi iğneleri verdi sizekızlar biz dün celalettin hocaya gititik spermiyogram yaptırdı bize sonucuun çok güzel olduğunu spermin en son evresinde olduğunu ve %100 normal çıkış sağlanabileceğini söyledi bize tabiki çok umutlandık bide siz yorumlar mısınız test sonucumuzu atıyorum...
Lökosit Hücresi Sayısı : 1.068.000 /ml Peroksidaz pozitif hücre < 1x10 6 lökosit/ml
PELLET & BOYAMA
( % 17 spermatid ( 12-15 µm,10-12 µm,8-10 µm ve elonge spermatidler {10-15}), % 83 spermatosit )
Not : Sayımlar; Makler kamara ,Neubauer hemositometresi ve Cell-Vu sayım seti ile kontrollü olarak yapılmıştır
iğne verdi hep aynı iğneyi veriyo gali adını unututum p ile başlıyodu 3 ay sonra gelin dedi bize sonraki aşamayı belirleriz dedi sizedemi %100 normal çıkış olur dedi bizde testis boyutu falan çok iiyymiş öyle söyledi 32000 germ hücre olmasıda çok iiymiş,yoksa herkese aynı şeyi söylüyocanım bizim sonucumuza yakın sizin sonucunuz bize de aynı şeyleri söyledi 3-6-9 ay geçebilir dedi hangi iğneleri verdi size
bide bize dediki sizin testis indirme ameliyatında büyük ihtimal sperm çıkan kanalları zedelemişlerdir sperm geri dökülüyodur öyle düşünüyorum dedicanım bizim sonucumuza yakın sizin sonucunuz bize de aynı şeyleri söyledi 3-6-9 ay geçebilir dedi hangi iğneleri verdi size
Canım çok üzüldüm senin için bizim embriyolar bile daha kıymetli geliştirince çabayla elde edilebiliyor o yüzden kayıplar daha da üzücü oluyor. Bizim ilk microtese olduğu için transfer aşamasına gelebilecek miyiz bilemiyorum hayal gibi geliyor ama dediklerini aklımda tutacağım. İnşallah sperm bulunur da tavsiyelerini uygulama fırsatı bulurumCanım hiç stres yapma hersey güzel olsun ins bende tüp benek yaptırdım geçen ay hersey çok güzeldi tutunmus kana karışmış bebeim ama onuncu gün kAnamayla attı vucudum biras dinledikten snra tekrar deniycem eşimden normal yolla onbeş sperm çıktı onlarla yaptık yani ins olacak Nerede yaptıricam siniz tüp bebeği sen sağlıklı Beslen yumurtalar için bol bol su iç süt yoğurt et transfdn snra balık ye bol bol hosaf iç kabiz olmamak icin anii hareket yapma böyle canım yat hep ama arada kalkıp gez evde çünkü kan dolaşımı için ben kabak çekirdeği ve ananas yemiatim iyi geliomus hakkınizda hayırlısı ınsss olumlu olur ins s
très yapmamaya çalış olumlu düşün pozitif lik en önemlisi
Canim bizde bi sure tedavi gorduk o doktorda bizede once 3 ayda sperm cikar denilmsti. Biz 3 ayda % 100 spermatosit gorduk sadece. Sonra bi 3 aya yakin igne vuruldu esim. Biraktik tedaviyi. Demem o ki Rabbimiz isterse olur onun disindaki hersey vesile.iğne verdi hep aynı iğneyi veriyo gali adını unututum p ile başlıyodu 3 ay sonra gelin dedi bize sonraki aşamayı belirleriz dedi sizedemi %100 normal çıkış olur dedi bizde testis boyutu falan çok iiyymiş öyle söyledi 32000 germ hücre olmasıda çok iiymiş,yoksa herkese aynı şeyi söylüyoama ben 3 ay sonra çıkış olmazsa devam etmem herhalde bakalım zaman ne göstericek.bu arada sizde azo sebebi neydi acaba
Canım anladığım kadarıyla sonuçta gelişme olmuş 3 ayda spermatosit görülmüş peki germ hücreniz ilk gitiiğinizde var mıydı açıkçası normal yolla çıkış olmasa içerde hücreler sperme dönüşsün tesede çıksım o bile yer bizlere siz hiç tese oldunuz mu tesede faydasını görürsünüz belki. celalettin hocanın tedavisi sonucunda çıkış olanlarda var hiç bi yol kaydedemeyenlerde dediğin gibi Rabbimin istemesi gerekiyo...Canim bizde bi sure tedavi gorduk o doktorda bizede once 3 ayda sperm cikar denilmsti. Biz 3 ayda % 100 spermatosit gorduk sadece. Sonra bi 3 aya yakin igne vuruldu esim. Biraktik tedaviyi. Demem o ki Rabbimiz isterse olur onun disindaki hersey vesile.
Canım anladığım kadarıyla sonuçta gelişme olmuş 3 ayda spermatosit görülmüş peki germ hücreniz ilk gitiiğinizde var mıydı açıkçası normal yolla çıkış olmasa içerde hücreler sperme dönüşsün tesede çıksım o bile yer bizlere siz hiç tese oldunuz mu tesede faydasını görürsünüz belki. celalettin hocanın tedavisi sonucunda çıkış olanlarda var hiç bi yol kaydedemeyenlerde dediğin gibi Rabbimin istemesi gerekiyo...
Evet tabi gelisme ydi yavas bi gelisme olsada. Ama hormonlari normaldi 7 civari fsh bu igneler sifirlara kdr dusrdu. Igneyi birakinca fsh ta yukselme oldu. Canim Evet Allahin istemesi yeterli gerisi boş. Ben oyuzden yok su kadar spermatit su kadar fsh demeyi biraktim galiba. Hersey onun takdirinde. Esim hic tese olmadi canim. Tabiki canim yillarca cikis olmayip cikis olanlar var. Ama spermatid orani fazla olup tesede bulunmayanlarda var fsh i tavan yapmis ama tesede sperm bulunanlar var. Allah bu yolda herkesin emeklerinin karsiliginda evlatlarimizi nasip etsin. InsaAllah sizde tedavinizde gulenlerden olursunuz canimCanım anladığım kadarıyla sonuçta gelişme olmuş 3 ayda spermatosit görülmüş peki germ hücreniz ilk gitiiğinizde var mıydı açıkçası normal yolla çıkış olmasa içerde hücreler sperme dönüşsün tesede çıksım o bile yer bizlere siz hiç tese oldunuz mu tesede faydasını görürsünüz belki. celalettin hocanın tedavisi sonucunda çıkış olanlarda var hiç bi yol kaydedemeyenlerde dediğin gibi Rabbimin istemesi gerekiyo...
amin canım inş. hepimizin yuzu gülsün inş.canım siz ne zamn tese olcaksınız peki karra verdiniz mi?Evet tabi gelisme ydi yavas bi gelisme olsada. Ama hormonlari normaldi 7 civari fsh bu igneler sifirlara kdr dusrdu. Igneyi birakinca fsh ta yukselme oldu. Canim Evet Allahin istemesi yeterli gerisi boş. Ben oyuzden yok su kadar spermatit su kadar fsh demeyi biraktim galiba. Hersey onun takdirinde. Esim hic tese olmadi canim. Tabiki canim yillarca cikis olmayip cikis olanlar var. Ama spermatid orani fazla olup tesede bulunmayanlarda var fsh i tavan yapmis ama tesede sperm bulunanlar var. Allah bu yolda herkesin emeklerinin karsiliginda evlatlarimizi nasip etsin. InsaAllah sizde tedavinizde gulenlerden olursunuz canim
Aminn canim insaAllah canim biz mayis ta dusunuyoruz Allah nasip etsin yavrularimiza kavusmayiamin canım inş. hepimizin yuzu gülsün inş.canım siz ne zamn tese olcaksınız peki karra verdiniz mi?
Canım umarım yanlış anlamazsın biz de bu doktorda 1 yılı aşkın tedavi gördük. Doktor yapısı gereği biraz fazla Ümit verici konuşuyor. Yani bize de ilk gittiğimizde siz diğerlerinden öndesiniz son aşamadasınız demişti ve sadece bitkisel tedavi uyguladı ve sonuç alamadık. O kadar umutlanmıştık ki her testte kesin artık çıkış olacak diye bekliyorduk ve çıkmayınca yıkımı daha büyük oluyordu bence umutsuz olma sma tabiri caizse gaza gelme. İlk muayenede çünkü çok rahatlıyorsun" aaa boşa üzülmüşüm nasılsa tedavisi varmış " diyorsun ama öyle kolay olmadığını anlıyorsun sonra. Ha istisnalar var mıdır tabi ki vardır inşallah sizde kolayca hızlı sonuç alanlardan olursun.iğne verdi hep aynı iğneyi veriyo gali adını unututum p ile başlıyodu 3 ay sonra gelin dedi bize sonraki aşamayı belirleriz dedi sizedemi %100 normal çıkış olur dedi bizde testis boyutu falan çok iiyymiş öyle söyledi 32000 germ hücre olmasıda çok iiymiş,yoksa herkese aynı şeyi söylüyoama ben 3 ay sonra çıkış olmazsa devam etmem herhalde bakalım zaman ne göstericek.bu arada sizde azo sebebi neydi acaba
Alistim artik diyorum rabbim hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin diyorum ama bazen ole anlar yasiyorum ki kucukte olsa anliyorumki hala alisamamisim.
ust komsumuzun hastalanan minik kizinin aglamasini bogazim dugumlene dugumlene dinleyip onunla birlikte aglamakmidir annelik ozlemi...
Canım anladığım kadarıyla sonuçta gelişme olmuş 3 ayda spermatosit görülmüş peki germ hücreniz ilk gitiiğinizde var mıydı açıkçası normal yolla çıkış olmasa içerde hücreler sperme dönüşsün tesede çıksım o bile yer bizlere siz hiç tese oldunuz mu tesede faydasını görürsünüz belki. celalettin hocanın tedavisi sonucunda çıkış olanlarda var hiç bi yol kaydedemeyenlerde dediğin gibi Rabbimin istemesi gerekiyo...
Merhaba ben uzun zamandır siteye takip ediyorum yeni giriş yaptım Rabbim hepimizin hayallerini gerçekleştirsin bizde celalett hocada 2aydır tedavideyiz sizin sonuclarinizla bizim bazı değerlerimiz aynı size kaç aylık tedavi verdi hangi ilaçları kullanıyorsunuz bide arkadaşlar celalettin hocada tedavi olanlar sonuç alan alamayanlar burda yazalım birbirimizin halinden bizden baskasi anlamaz buzorlu intihanda destek olalimkızlar biz dün celalettin hocaya gititik spermiyogram yaptırdı bize sonucuun çok güzel olduğunu spermin en son evresinde olduğunu ve %100 normal çıkış sağlanabileceğini söyledi bize tabiki çok umutlandık bide siz yorumlar mısınız test sonucumuzu atıyorum...
PELLET & BOYAMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?