sen kendini tedavi ettin mide burda insanlara ilaç veriyorsun. senin çözüldümü azospermin. çocuklarınmı oldu boy boy. bu neyin özgüveni acaba
canım çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun.kaan hocanın özel muayensine gitme oraya gidersen özelde yapar üniv.hastanesinde olduğu biğüne randevu al.üniv.hastanesinde devlet karşılıyo benim bildiğim bu canım.bizde kaan hocada ameliyat olduk hayırlısı olsun.Mrb arkadaşlar daha önce de yazmıştın eşim Kaan aydosun hastası mikro tese demişti doktorumuz ama maddi durumumuz iyice bozuldu Kaan hoca üniversite hastanesinde Micro tese yağmıyo mu? En azından bir kısmini devlet karşılıyo mu? Ne olur bilgisi olan paylaşabilir mi
cnm ömrü uzun saglıkla büyüsün paşan.....Bende iyiyim canım cok sagol
Oglum iyi sükür canım buyuyor 15 aylık oldu
Gecmıs olsun .Zamanı ver demekkı arkadasım hersey kısmet
Ben hala ınanamıyorum oglum olduguna bızımmı dıyorum bazen
Bılıyorsun bızde cok sey yasadık
Bu dert sabır ısı sen mucadeleyı bırakma allahım ınsallah sanada tattırcak bu guzel duyguyu
Allahım tum ısteyenlere tattırır insallah
Öpüyorum senı kendıne cok ıyı bak canım
Cnm çok şanslıysak eğer bir kaç tane de olsa normal sperm varsa bu iki ilacı kullanınca çıkış olabiliyor dedi Kaan hoca salı günü semen ve kan testi yaptıracağız sonuçları yazarım cnmameliyatsız sperm bulunuyor mu benim eşimde ameliyatla bulundu 4 tüpbebek ama negatif sonuç
Cnm benim Allah razı olsun biz özel muayenehanesine gitmiş bulunduk ama maddi durumumuzdan da biraz bahsettik inşallah üniversite hastanesine yönlendirir yoksa maalesef ertelemek zorundayız. Cnm size tese öncesinde tedavi uyguladı mı bize boş yere ilaç tedavisi başlamayalım içerdeki yapıyı Bi görelim ona göre ilaca yüklenelim dedi bazen spermse dönüşecek hücre hiç olmayabiliyormuş bazen de kuyruk çıkarmak üzere olanlar oluyormuş bu yapıyı görmem lazım dedi. Siz aşamaları geçirmişsiniz bana özelden veya buradan ayrıntılı yazar misin? Ha Bi de ilk tesede seni hazırlamayacağız sperm %70 çıkmayacak zaten çıkarsa da dondururuz dedicanım çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun.kaan hocanın özel muayensine gitme oraya gidersen özelde yapar üniv.hastanesinde olduğu biğüne randevu al.üniv.hastanesinde devlet karşılıyo benim bildiğim bu canım.bizde kaan hocada ameliyat olduk hayırlısı olsun.
Allah cc daha iyi etsinBende iyiyim canım cok sagol
Oglum iyi sükür canım buyuyor 15 aylık oldu
Gecmıs olsun .Zamanı ver demekkı arkadasım hersey kısmet
Ben hala ınanamıyorum oglum olduguna bızımmı dıyorum bazen
Bılıyorsun bızde cok sey yasadık
Bu dert sabır ısı sen mucadeleyı bırakma allahım ınsallah sanada tattırcak bu guzel duyguyu
Allahım tum ısteyenlere tattırır insallah
Öpüyorum senı kendıne cok ıyı bak canım
canım benim güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah bol bol sperm bulunur Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.sana zahmet bana genetik testinizin fotosunu gönderebilirmisinCnm benim Allah razı olsun biz özel muayenehanesine gitmiş bulunduk ama maddi durumumuzdan da biraz bahsettik inşallah üniversite hastanesine yönlendirir yoksa maalesef ertelemek zorundayız. Cnm size tese öncesinde tedavi uyguladı mı bize boş yere ilaç tedavisi başlamayalım içerdeki yapıyı Bi görelim ona göre ilaca yüklenelim dedi bazen spermse dönüşecek hücre hiç olmayabiliyormuş bazen de kuyruk çıkarmak üzere olanlar oluyormuş bu yapıyı görmem lazım dedi. Siz aşamaları geçirmişsiniz bana özelden veya buradan ayrıntılı yazar misin? Ha Bi de ilk tesede seni hazırlamayacağız sperm %70 çıkmayacak zaten çıkarsa da dondururuz dedi
Özelden attım cnmcanım benim güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah bol bol sperm bulunur Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.sana zahmet bana genetik testinizin fotosunu gönderebilirmisin
Bizde kullandik kaan hocaya tedavi oluyorduk bunun haricinde borcok ilav kullandik ama malsf sonuc alamadik insallah siz fayda gorursunuzKızlar merhaba biz Kaan beyin hastasıyızn bize dr nebido ampul verdi aranızda bu ilaçı kullan ve sonuç alan var mı
cnm ömrü uzun saglıkla büyüsün paşan.....
merhaba biz kullanmıştık sonrasında ilk defa yuvarlak hücre çıkmıştı normal sperm testin de ama daha sonra birşey çıkmadı şuanda sadece promotil verdi..sizn sorun nedir kaç zamandır tedavidesinizKızlar merhaba biz Kaan beyin hastasıyızn bize dr nebido ampul verdi aranızda bu ilaçı kullan ve sonuç alan var mı
Merhaba arkadaşım bizde 2aydır tedavideyiz sizin azo sebebi neydi nekadar süredir tedavi görüyorsunuz yazarsan sevinirim buzorlu yolda rabbim hepimizin yardımcısı olsunEki Görüntüle 1764074 celalettin hoca da tedavideyiz 4 ay arayla yapılan 2 sperm analizini yayınladım değişimlere bakarak fikir sahibi olabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar bu sayfaya yeni katıldım eşimin sperminin olmadığını yeni öğrendik
Şok halindeyim ne yapacağımı bilmiyorum.
Bana doktor konusunda yardım edebilir misiniz İstanbulu araştırdım emre bakırcıoğlu ve tansel kaplancan hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.. Bide ankarada Kaan aydos.. Tecrübrlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?