- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
Kaan hoca direkt tese mi yapıyo canım nasıl bir tedavi uyguladı size problem neydi sizinkesınlıkle kaan aydos cnm
Canim kesinlikle tek Bi hocayla Bi karar verme biz Kaan hocaya da gittik baska sansın yok yüzde 15 sperm bulunur gel hemen tese yapalım dedi. Bi iki urologla tese dedi ama pesa ile bulundu yanı bulunmuş tese olmadı eşim epididim varmis esimde ayrıca hormonlar normal içerde üretim var diyo tahliller Nasıl yüzde 15 demis dedi dr.biz 4-5 dra gittik oyle karar verdik. Hakkı'nda hayırlısı olsunKaan hoca direkt tese mi yapıyo canım nasıl bir tedavi uyguladı size problem neydi sizin
Canim soyle dusun belli araliklarla verdigin sperm testlerinde gelismeleri goruceksin hangi asamada oldugunu zaten normal cikis olmazsa belirli asamadan sonra tese olabilirsiniz artik diyomus en azindan sonunda tese olucaksak umitli olalim dimi bide bazilarinda iki yil olmadan uc aydada cikis olabiliyomus nasip meselesi bence denemeye deger tabiki sizin karariniz yinede canim...Canım senden duyduktan sonra celalettin hocayı aradım direkt olarak kendisiyle konuştum tedavi sürecinin ortalama iki sene süreceğini söyledi yani sadece ilaç la olan süre ondan sonrada ne olacağı belli değil
Sizce çok uzun bir süre değilmi
Haklısın canım dediğin gibi tek bir doktorla verilecek karar değil bu eşimde çok korkuyoCanim kesinlikle tek Bi hocayla Bi karar verme biz Kaan hocaya da gittik baska sansın yok yüzde 15 sperm bulunur gel hemen tese yapalım dedi. Bi iki urologla tese dedi ama pesa ile bulundu yanı bulunmuş tese olmadı eşim epididim varmis esimde ayrıca hormonlar normal içerde üretim var diyo tahliller Nasıl yüzde 15 demis dedi dr.biz 4-5 dra gittik oyle karar verdik. Hakkı'nda hayırlısı olsun
Bizim de düşüncemiz o yöne doğru gidiyo hani bir üç ay deneyelim baktık olmuyor tese yapılacaksa yapılırCanim soyle dusun belli araliklarla verdigin sperm testlerinde gelismeleri goruceksin hangi asamada oldugunu zaten normal cikis olmazsa belirli asamadan sonra tese olabilirsiniz artik diyomus en azindan sonunda tese olucaksak umitli olalim dimi bide bazilarinda iki yil olmadan uc aydada cikis olabiliyomus nasip meselesi bence denemeye deger tabiki sizin karariniz yinede canim...
Genetik testi kastediyorsan tekrardan istemezler canimBizim de düşüncemiz o yöne doğru gidiyo hani bir üç ay deneyelim baktık olmuyor tese yapılacaksa yapılır
Hele bi şu genetik testleri yaptıralım
Bi de şunu soracam diyelim ki ben yaptırdım gittiğimiz her doktor tekrardan ister mi
Sonuçta az para değil
Cevabınıza çok şaşırdım emre beyi bu konunun uzman kişisi türkiyede ilk tese ameliyatını yapmış biri.celalettin Peru sa konuyla alakası olmayan biri sadece size verdiği ilaç hormonlarınızla oynuyo onları zaten gerek görülürse emre bey ve Kaan hocada veriyo.emre beye ilk zamanlar gittim ameliyat dediği için bıraktım.bu konunun tedavi edici uzmanını buldum kaan aydos.canım benim ne hissettiğini çok iyi biliyorum bende 3 yıl önce aynı şokla aynı arayışlardaydım, Allah yardımcınız olsun.
öncelikle 3 ay sonra 1 test daha yapın, bazen sonraki testlerde sperm çıkabiliyor.
sonrası için eğer direkt mikrotese düşünürseniz emre bakırcıoğluyu önermiyorum memorial murat başar daha iyi bence. bir de celalettin peru var o teseden önce iğne ve bitkiselle tedavi ediyor, bu tedavi neticesinde olumlu sonuç alanlar var ama sayı olarak çok fazla kişi değil, diğer doktorlar direk tese yapar tedavi denemezler genellikle. teseden önce 6 ay kadar bu tedaviyi deneyip sonra murat başar da tese olabilirsiniz. (6aydan fazla ilaç kullanılması vücudu olumsuz etkileyebiliyor) çok da kafanı karıştırma kendini üzme herşey olacağına varıyor, Allah nasip edecekse o yada bu şekilde verecektir
cnm bızde sorun ınmemıs testıs bız ekım ayında murad basarda tese olduk tedavısız ana hucreler cıktı tese olmasaydık dırek tedavı olsaydık daha ıyıdı sımdı 2 aydır kaan hocada tedavıdeyız ılk basta tedavıyle bırseyler yapılmalı bence sonra teseKaan hoca direkt tese mi yapıyo canım nasıl bir tedavi uyguladı size problem neydi sizin
Biz Ankara da oturuyoruz canim novaartta yaptırdık tup bebeği tuttu da iki oglum olacaktı ama tasiyamadim 24 haftalikken dogum yaptım kaybettim bebeklerimi. Merkezin urologuna olduk ameliyatımızı sanirim yine orda yaptircaz Hakkı'nda hayırlısı olsun. Daha yeni diye korkuyo esin ama alışır emin ol bizde yasadık ayni seyleri ilk testte sperm çıkmayınca ikinci icin yollayamadim esimi 4 ay uğraştım rest çekince gitti biraz sabret sindirmesine izin ver. Baba olmak icin inan uğraşıyorlar.arastirdikca anlat iyi ornekleri söyle rabbim yardım etsin evlat kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin hepimizeHaklısın canım dediğin gibi tek bir doktorla verilecek karar değil bu eşimde çok korkuyosen ençok hangi doktoru beğendin
Hayır canım sacmalamak değil hepimizin zaman zaman yaşadığı şeylerbu sabah radyoda çalan bi ilahi hay allahım hay allahım yoktan var eden allahım diye gözyaşlarıyla duam birbirine karıştı umudunu yitirmë sevgililer sevgilisinin gül kokulu peygamberin yüzü suyu hürmetine hepimize gül kokulu evlatlar versin rabbimBende Kaan aydos derim arkadaşım;bizde onun hastasıyız eşime hemen tese demedi ilaç tedavisi verdi 6ay testlerde sperm çıkmayınca devam dedi şuan tam 1 yıl 2aydır choriomon ve klomen kullanıyo fiş testinin sonucunu bekliyoruz isyan değil benimki ama içimde bi umut yok ayrıca bize doğal yolla hamilelik olmaz kesin tüp bebek dedi bende beklemiyorum zaten rabbim Rabbim Rabbim diyorum çünkü o bizi görüyo duyuyo (ayrıca eşim çok sigara içiyo ısırgan nohutta yaptırmıyor daha)Allah'ımdan başka tutuncak kimsem yok allahım hepimize mucize yaratsın inş şuan yan komşumun bebeği ağlıyo içim bi tuhaf oluyo bizimkilerde ağlasada emzirsek kucağımıza alsak kusura bakmayın Can'larım yazdıkca saçmalıyorum galiba
Cevabınıza çok şaşırdım emre beyi bu konunun uzman kişisi türkiyede ilk tese ameliyatını yapmış biri.celalettin Peru sa konuyla alakası olmayan biri sadece size verdiği ilaç hormonlarınızla oynuyo onları zaten gerek görülürse emre bey ve Kaan hocada veriyo.emre beye ilk zamanlar gittim ameliyat dediği için bıraktım.bu konunun tedavi edici uzmanını buldum kaan aydos.
Murat hoca size patoloji sonucu verdi micnm bızde sorun ınmemıs testıs bız ekım ayında murad basarda tese olduk tedavısız ana hucreler cıktı tese olmasaydık dırek tedavı olsaydık daha ıyıdı sımdı 2 aydır kaan hocada tedavıdeyız ılk basta tedavıyle bırseyler yapılmalı bence sonra tese
kımısıne dırek tese dıyo kımısıne tedavı deqısıo
Canim sizin kac gun oldu fich testini yaptirdiniz bizimki tam 21 gun oldu hala bekliyoruz insallah iyi cikar yaaBende Kaan aydos derim arkadaşım;bizde onun hastasıyız eşime hemen tese demedi ilaç tedavisi verdi 6ay testlerde sperm çıkmayınca devam dedi şuan tam 1 yıl 2aydır choriomon ve klomen kullanıyo fiş testinin sonucunu bekliyoruz isyan değil benimki ama içimde bi umut yok ayrıca bize doğal yolla hamilelik olmaz kesin tüp bebek dedi bende beklemiyorum zaten rabbim Rabbim Rabbim diyorum çünkü o bizi görüyo duyuyo (ayrıca eşim çok sigara içiyo ısırgan nohutta yaptırmıyor daha)Allah'ımdan başka tutuncak kimsem yok allahım hepimize mucize yaratsın inş şuan yan komşumun bebeği ağlıyo içim bi tuhaf oluyo bizimkilerde ağlasada emzirsek kucağımıza alsak kusura bakmayın Can'larım yazdıkca saçmalıyorum galiba
aa ben sizi görmedim tese den önce tedavi uygulamış kaan hoca işte belli olmuyo genel olarak direkt tese dediği için aklımızda öyle yer etmiş kaan hocaBende Kaan aydos derim arkadaşım;bizde onun hastasıyız eşime hemen tese demedi ilaç tedavisi verdi 6ay testlerde sperm çıkmayınca devam dedi şuan tam 1 yıl 2aydır choriomon ve klomen kullanıyo fiş testinin sonucunu bekliyoruz isyan değil benimki ama içimde bi umut yok ayrıca bize doğal yolla hamilelik olmaz kesin tüp bebek dedi bende beklemiyorum zaten rabbim Rabbim Rabbim diyorum çünkü o bizi görüyo duyuyo (ayrıca eşim çok sigara içiyo ısırgan nohutta yaptırmıyor daha)Allah'ımdan başka tutuncak kimsem yok allahım hepimize mucize yaratsın inş şuan yan komşumun bebeği ağlıyo içim bi tuhaf oluyo bizimkilerde ağlasada emzirsek kucağımıza alsak kusura bakmayın Can'larım yazdıkca saçmalıyorum galiba
canım siz 4 ay arayla yapılmış test atan arkadaşsınız ilk gittiğinizde istemedi mi doktorMerhaba arkadaslar inhibin b testimiz 56 cikti sizce nasil anlayan arkadaslar yorum yapabilir mi
Daha once istememişti ilk defa yaptirdikcanım siz 4 ay arayla yapılmış test atan arkadaşsınız ilk gittiğinizde istemedi mi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?