Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hoca direkt tese mi yapıyo canım nasıl bir tedavi uyguladı size problem neydi sizin
Canim kesinlikle tek Bi hocayla Bi karar verme biz Kaan hocaya da gittik baska sansın yok yüzde 15 sperm bulunur gel hemen tese yapalım dedi. Bi iki urologla tese dedi ama pesa ile bulundu yanı bulunmuş tese olmadı eşim epididim varmis esimde ayrıca hormonlar normal içerde üretim var diyo tahliller Nasıl yüzde 15 demis dedi dr.biz 4-5 dra gittik oyle karar verdik. Hakkı'nda hayırlısı olsun

Canim soyle dusun belli araliklarla verdigin sperm testlerinde gelismeleri goruceksin hangi asamada oldugunu zaten normal cikis olmazsa belirli asamadan sonra tese olabilirsiniz artik diyomus en azindan sonunda tese olucaksak umitli olalim dimi bide bazilarinda iki yil olmadan uc aydada cikis olabiliyomus nasip meselesi bence denemeye deger tabiki sizin karariniz yinede canim...

Haklısın canım dediğin gibi tek bir doktorla verilecek karar değil bu eşimde çok korkuyo sen ençok hangi doktoru beğendin

Bizim de düşüncemiz o yöne doğru gidiyo hani bir üç ay deneyelim baktık olmuyor tese yapılacaksa yapılır
Hele bi şu genetik testleri yaptıralım
Bi de şunu soracam diyelim ki ben yaptırdım gittiğimiz her doktor tekrardan ister mi
Sonuçta az para değil

Genetik testi kastediyorsan tekrardan istemezler canim

Cevabınıza çok şaşırdım emre beyi bu konunun uzman kişisi türkiyede ilk tese ameliyatını yapmış biri.celalettin Peru sa konuyla alakası olmayan biri sadece size verdiği ilaç hormonlarınızla oynuyo onları zaten gerek görülürse emre bey ve Kaan hocada veriyo.emre beye ilk zamanlar gittim ameliyat dediği için bıraktım.bu konunun tedavi edici uzmanını buldum kaan aydos.

Kaan hoca direkt tese mi yapıyo canım nasıl bir tedavi uyguladı size problem neydi sizin
cnm bızde sorun ınmemıs testıs bız ekım ayında murad basarda tese olduk tedavısız ana hucreler cıktı tese olmasaydık dırek tedavı olsaydık daha ıyıdı sımdı 2 aydır kaan hocada tedavıdeyız ılk basta tedavıyle bırseyler yapılmalı bence sonra tese
kımısıne dırek tese dıyo kımısıne tedavı deqısıo

Haklısın canım dediğin gibi tek bir doktorla verilecek karar değil bu eşimde çok korkuyo sen ençok hangi doktoru beğendin
Biz Ankara da oturuyoruz canim novaartta yaptırdık tup bebeği tuttu da iki oglum olacaktı ama tasiyamadim 24 haftalikken dogum yaptım kaybettim bebeklerimi. Merkezin urologuna olduk ameliyatımızı sanirim yine orda yaptircaz Hakkı'nda hayırlısı olsun. Daha yeni diye korkuyo esin ama alışır emin ol bizde yasadık ayni seyleri ilk testte sperm çıkmayınca ikinci icin yollayamadim esimi 4 ay uğraştım rest çekince gitti biraz sabret sindirmesine izin ver. Baba olmak icin inan uğraşıyorlar.arastirdikca anlat iyi ornekleri söyle rabbim yardım etsin evlat kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin hepimize

Bende Kaan aydos derim arkadaşım;bizde onun hastasıyız eşime hemen tese demedi ilaç tedavisi verdi 6ay testlerde sperm çıkmayınca devam dedi şuan tam 1 yıl 2aydır choriomon ve klomen kullanıyo fiş testinin sonucunu bekliyoruz isyan değil benimki ama içimde bi umut yok ayrıca bize doğal yolla hamilelik olmaz kesin tüp bebek dedi bende beklemiyorum zaten rabbim Rabbim Rabbim diyorum çünkü o bizi görüyo duyuyo (ayrıca eşim çok sigara içiyo ısırgan nohutta yaptırmıyor daha)Allah'ımdan başka tutuncak kimsem yok allahım hepimize mucize yaratsın inş şuan yan komşumun bebeği ağlıyo içim bi tuhaf oluyo bizimkilerde ağlasada emzirsek kucağımıza alsak kusura bakmayın Can'larım yazdıkca saçmalıyorum galiba

Hayır canım sacmalamak değil hepimizin zaman zaman yaşadığı şeylerbu sabah radyoda çalan bi ilahi hay allahım hay allahım yoktan var eden allahım diye gözyaşlarıyla duam birbirine karıştı umudunu yitirmë sevgililer sevgilisinin gül kokulu peygamberin yüzü suyu hürmetine hepimize gül kokulu evlatlar versin rabbim

canım emre beyin ilk tese ameliyatını yapması neyi değiştirirki, öneceden belki sadece o biliniyodu (Bahçeci umut tüpbebek merkezinin popülerliğinden dolayı emre beyin isminin parladığını düşünüyorum) ama şimdi onun gibi tecrübeli başka doktorlar da var. tansel bey murat bey kaan bey gibi. emre bey de kaan bey de bize direkt tese dedi. biz emre beyi seçtik kesin sperm çıkacak dedi ve hiç çıkmadığı gibi,tese sonrası eşimin testisinde iç kanama sonucu kitle oluştu, kendisine gittiğimizde ilgilenmedi. ben teseyi yaparım gerisi beni bağlamaz modunda yaklaştı tersledi bizi ve başka üroloğa gidin kitleyi boşalttırın dedi. cebini aradığımızda yurtdışında olduğunu söyletip telefonlara çıkmadı. bizde mecburen başka doktora gidip eşimin testisindeki kitleyi anestezi olmadan şırıngayla bağırta bağırta boşaltmaya çalıştılar ama tamamı çıkmadı haliyle. yarısı hala içerde kitlenin ve 1 yıl geçti hala eşimin ağrısı var. ancak tekrar ameliyat olması gerekiyo komple temizlenmesi için.yani bize yaşattığı bunlar, oyüzden kendisiyle ilgili pek pozitif olmam beklenemez. bunları biz yaşadık diye herkes yaşayacak değil. ama kendisinin tatlı dilli güleryüzlülüğü teseye kadardır bunu da bilin.

Murat hoca size patoloji sonucu verdi mi

Canim sizin kac gun oldu fich testini yaptirdiniz bizimki tam 21 gun oldu hala bekliyoruz insallah iyi cikar yaa

tansel hoca ile bende tlf görüşmüştüm içim ısındı ona bi iğne vermişti kullanamadık bazı aksilikler oldu zamanlamayla alakalı. kaan bey ,emre bey ve murat bey bu kadar kendilerini ilerletmiş doktorlar testisi açmadan içerdeki durumu öğrenebilecekleri bi sayım tespit laboratuarları olsa aslında çok daha iyi olur. ama onlar ilk açıp sonra tedavi düşünüyolar ve 2 3 tesenin zararlı olduğu bilgisi mevcutken neden ilk tese de acele ediyolar. celalettin hoca da 2 sene tedavi demiş o da sıkıntılı zaten ilaçların sürekli kullanımı da vücuda zararlı deniyor ama ilk etapta tedaviyi öneren şu çerçevede celalettin hoca ve tansel hoca iken başka da bu konuda özelde bi isim yokken seçeneğimiz çok ta yok gibi. Allah hepimizi bize hayırlı olacak doktorlarla karşılaştırsın

aa ben sizi görmedim tese den önce tedavi uygulamış kaan hoca işte belli olmuyo genel olarak direkt tese dediği için aklımızda öyle yer etmiş kaan hoca

Bizimde hemen hemen o kadar oldu ben merkezi aradım dün bugün yarız yollarız dediler hayırlısı be herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…