Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bilgilerin için teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun çok kötüyüm eşim küçükken ameliyat olmuş ve testisin bir tanesi alınmış biri de indirilmiş
Olurmu ki sperm iki test yaptık ikisinde de yoktu
Ben internetten araştırınca direk tansel kaplancanı gördüm aradım bir kaç test yapın dedi acaba o nasıl ki işte
Söylediğin doktorlar nerede canım celalettin peru

Canım inşallah güzel haberlerle döner.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Canım siiznde bizim gibi geç indirilmiş testisten kaynaklı azospermisizniz üzülme tek testisten sperm bulunup tüp bebekle hamile olna arkadaşlarımız var ben görüşüm ilk celalettin hocayla bi görüş derim hazırlıksız tese olmayın sonucu yıkıcı olabiliyor

Peki celalettin hocaya nasıl ulaşabilirim hangi hastanede
Nasıl bir tedavi uyguluyor ne kadar sürüyor
Hemen tese yapmıyor sanırım

Peki celalettin hocaya nasıl ulaşabilirim hangi hastanede
Nasıl bir tedavi uyguluyor ne kadar sürüyor
Hemen tese yapmıyor sanırım
Canım ben hem emre bakırcıoğluna hem kaan aydosa hem celalaettin hocaya gititim tabi yollar muayene ücretleri falan derken baya masraf oldu celalettin hocada karar kıldık çünkü diğerleri direk ameliyat dedi o tedavi uyguluyo ve tedavi herkesde içe yaramıyo ama bazılarında normal çıkış olanlar var yada içeride sperm üretimni geliştirip sonra ameliyata yönlendirdiği kişiler var bize şuan iğne verdi kullanıyoruz yinede karar senin canım hayırlısı olsun hakkımzıdan

Canım peki tansel kaplancan ile ilgili bilgin var mı
Ben aradım direk kendisi ile konuştum samimi gelmişti telefonda

Canım peki tansel kaplancan ile ilgili bilgin var mı
Ben aradım direk kendisi ile konuştum samimi gelmişti telefonda
canım ben kendisisni şahsen tanımıyorum ama bir arkadaşım gitmiş ona biraz ilaç uyguladıktan sonra tese yapmış sonra spermin önceki hali çıktı demiş onu geliştiririz demiş ilaçlar sonraki konuşmasındada işte ilaçla bişey olmaz kök hücreyi bekliyin demiş çok kırmış arkadaşı tutarsız davranmış ama genel anlamda öyle birimi bilemem karar sizin...

Ya Allah sabrını verir elbet ama çok yıkıldım bu haberle ne düşüneceğim ne hissetmeliyim bilmiyorum
Bi arayış içindeyim işte
Ve ben iki sene vajinismusla yaşadım eşimde bende iki yılda çok üzüldük neler çektim neler 3 ay önce yendim bitti artık dedim ama Rabbim in bize hazırladığı başka bir sınav daha varmış
Ne olur tecrübrlerinizi yazın bana

canım bende ilk öğrendiğim zaman aynı şeyleri hissettim ama zamanla biraz daha alışıyo insan insan eskisi gibi için yanmıyo sabırla duayla inş. bizde bebek sahibi olucaz inş.hem üzülme ergenlikten önce inmemiş testis olaylarında ameliyatla bulunma şansı yüksekmiş ama genetik testlerinizi mutlaka yaptırın

kesınlıkle kaan aydos cnm

Kızlar şimdi çarşıdan geldim aktarcıdan sperm arttırıcı macun aldım merak ettim tadını çok az yedim böhttttttt ıyyyyy iğrençccccc tadı var zikkim gibi benim herif hayatta yemez sanırım bakalım macun aldığım için fırça yemezsem iyi

Mrb arkadaşlar daha önce de yazmıştım Kaan hoca endol ve sudafed adlı iki ilaç vermişti çok şanslıysak bu iki ilacı kullansın eğer sperm varsa çıkış olabilir demişti iki hafta sonra test istemişti bugün test yaptırdık belli bir alanda bir adet ölü sperm bulundu yazıyo sperm testinde böyle bir şeyle hiç karşılaştınız mı bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı

aa çok sevindim canım ama sana tavsiyem tüp bebek labaratuarından yaptırman testi çünkü bizdede 5-6 spermiyogenez yani ölü sperm görünmüştü endol sudafedten sonra kaan hoca önemsemedi ayrıntılı sperm testi yaptırdık sonra çıkmadı bizde ölü falan

Cnm siz sonra tese oldunuz mu? Kaan hoca çıkış olursa normal çıkış olabilir tedaviyi ona göre devam ettireceğim demişti

Cnm siz sonra tese oldunuz mu? Kaan hoca çıkış olursa normal çıkış olabilir tedaviyi ona göre devam ettireceğim demişti
Biz tese olmadık şuan celalettin hocada tedaviye başladık ama belki sizde gerçekten ölüde olsa sperm görülmüştür benim demek istediğim güvenilir biyerde tekrar ettirmeniz testi tüp bebek mrk de...

Biz tese olmadık şuan celalettin hocada tedaviye başladık ama belki sizde gerçekten ölüde olsa sperm görülmüştür benim demek istediğim güvenilir biyerde tekrar ettirmeniz testi tüp bebek mrk de...
Tamam cnm benim tekrar ettirelim tahlili ama Kaan hoca önemsemedi dedin ya ona üzüldüm açıkcası Bi de cnm sudafed ve endişe kullanmaya devam edecek mıyız Kaan hocanın sekreteriyle görüştük kullanmayın o ilaçlar iki haftalıktı dedi

canım çok sevindim demek ki içeride sperm var çok şükür inşallah devamı gelir

canım çok sevindim demek ki içeride sperm var çok şükür inşallah devamı gelir
️İnşallah vardır cnm ümitlenmeli mıyız yoksa ümitlenmemeli mıyız bilemedim Kaan hocanın Sekreteri hoca iki haftadan önce cevap vermez dedi iki hafta Nasılbekleyeceği bilmiyorum

Canım Merhaba ölü deolsa sperm görülmüş demekki içerde üretim oluyo bencede bikaç spermiyogram yaptırın inşallah canlıda çıkar tedaviyle daha iyi olur inşallah

️İnşallah vardır cnm ümitlenmeli mıyız yoksa ümitlenmemeli mıyız bilemedim Kaan hocanın Sekreteri hoca iki haftadan önce cevap vermez dedi iki hafta Nasılbekleyeceği bilmiyorum

Canım senden duyduktan sonra celalettin hocayı aradım direkt olarak kendisiyle konuştum tedavi sürecinin ortalama iki sene süreceğini söyledi yani sadece ilaç la olan süre ondan sonrada ne olacağı belli değil
Sizce çok uzun bir süre değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…