Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar eşim bugün hormon testini yaptırdı sizce nasıl bilenler yorum yapabilir mi doktor iyi demiş devlet hastanesindeki

Eklentiler

• IMG-20160210-WA0004.webp
    10 KB · Görüntüleme: 150
Arkadaşlar eşim bugün hormon testini yaptırdı sizce nasıl bilenler yorum yapabilir mi doktor iyi demiş devlet hastanesindeki
Fsh normalin ustunde 3 kati diğer değerler normal eşinin testislernde üretim sıkıntısı var sanırım bu dr cocuk doktorumu sana normal dedi

merhaba cnm uzun zamandir yazmadim buraya, yazini gorunce yazmak istedim bende, kimseye acamadigim derdimi, merak ettigim icin soruyorum, insanlarin sorularindan biktim, sizler ne cevap veriyosunuz soru sorduklarinda?? Esinizin azoo oldugunu biliyormu yakinlariniz veya arkadas cevreniz, zaman gectikce ben kendi derdimemi yanayim insalarin sorularinami gercekten yoruldum artik, sana katiliyorum arkadasim sacmaladigin yok cok zormus bizim sinavimiz, cevremizdekilerin cocugu oluyor aileler buyuyor bizede hayirlisiyla nasip et ya rabbim en guzel duyguyu, parayla satin alamadigin sey, annelik duygusu..
Artik saklamaktan yoruldum soylemekte istemiyorum kadinlar bu durumda daha cok zorlukmu cekiyor anlamiyorum gercekten

Üroloji doktoru testi gösterdiği cnm
Demişki testosteron düşük olsaymış sıkıntı olurmuş fsh öyle demiş
Canım sizin değerler bizimkiyle nerdeyse aynı o yüzden yorum yaptım tese oldunuz mu bilmiyorum ama inşallah cikar sperm ama fsh sıkıntı demediyse sorun yok

Canım sizin değerler bizimkiyle nerdeyse aynı o yüzden yorum yaptım tese oldunuz mu bilmiyorum ama inşallah cikar sperm ama fsh sıkıntı demediyse sorun yok
Biz daha yeni öğrendik ve yola yeni çıkıyoruz cnm araştırma aşamasındayız yani ne bilim ki doktor öyle demiş işte tese olmadı ve eşim çok korkuyor celalettin hocayla tekrar konuştuk kafamıza direk tese olmama fikri yattı biraz çünkü celalettin hoca hemen asla tese olmayın diyo

Hemen olmasın biraz araştırın dr seçimini iyi yapın buarada esin bitkisel kullanmasin isirgan hariç ilk once bir fsh hormonunuz dengeleyin oyle birazds vitamin takviyesi yapin

Kizlar beni hatirlayan hatrlar benim esim 2 kere tese ameliyati oldu ama bulunamadi..hormonlari genetik hep normaldi hala da normal..artik macun yiyor esim bitkisellerden gidiyo iyide baktigimi dusunuyorum adetim gecikmisti dun istemeyerekte olsa test yaptim ama unutmusum pek tinlamadik yani bizim durumlari biliosunuz testi unutmusum 2 3 saat falan gecmistir gidip baktim ikinci cizgi cikmis pembe guldum gectim biraz zaman gecsin yine tekrarlicam hala adet olmadim yani bende bisi cikarsa hepinize umut olacam insallah pes etmeyin insallah ve eşlerinize iyi bakin besleyin iman varsa imkanda vardir...

İki kez tese oldunuz ve normal çıkış olmaya mı başladı cnm

Arkadaşlar nasılsınız tedaviye başlayanlara güç ve sabır versin Allahım yardımcı olsun. Biz artık 3 yıllık uğraşımız sonucu microtese ye karar verdik bu ay sonu eşim microtese olacak. Bu süre zarfında birçok üroloji uzmanına gittik Celalettin hocada tedavi gördük ilk gittiğimiz üroloji doktorunun söyledikleri hiç aklımdan çıkmıyor. Bize demişti ki ne yaparsanız yapın yine de eninde sonunda microtese olmanız gerekli. O zaman 28 yaşındaydım ve keşke diyorum vakit kaybetmeden olsaydık çünkü şu an geçen sürede yumurtalarımla ilgili sorun çıkmaya başladı.
Bence tedavi olacaklar bunları da düşünsünler. Zaman aleyhimize işliyor malesef...
Dualarınızı bekliyorum.

İki kez tese oldunuz ve normal çıkış olmaya mı başladı cnm
Wala bilmiomki canim zaten bisi varsa normal cikis olmaya baslamistir olmadi esimde yine bi test versin ben sizi bilgilendiririm..ama eslerinizin yediklerine dikkat edin netten arastirin sperm dusuklugune iyi gelen sebzeler meyveler kuru yemisler yedirmeye gayret gosterin ve stres yapmayin insallah olacak inaniyorum hepimizin bebisleri

Hayirli aksamlar arkdslr nasilsinz ben eski uyelerdenim ne kadar cogalmis arkdaslr Allh hepinize saglik versin hyrli evlatlr nasip etsin..evldim cok sukur 14 aylik oldu zamn ne de cabuk geciyor dilerim ki Alh hepinize bu guzel duyguyu nasi
[09/02 21:14] : Hemn hemn o kdr dedi
[09/02 21:20] : 10.52 dedi bna
[09/02 21:21] : Aile gecim indrmi var feln
[09/02 21:21] : Ya ben mi ynls hesapldim acep
[09/02 21:22] guler: Allah allah bize veriyorlarmış onlardan
[09/02 21:24] guler: Kadrosudďzsa aile yardımı varmı kiz
o etsin dualarim sizinle insAlh nasip olacaktir birgun..

Siz demi azoluydunuz canim

Araya sacma mesajlar girmis bu telefondan yazarken cok sıkıntı oluyor evet arkadasim azospermi bizimki de esim tese oldu cok sukur sperm bulundu Alh bize bi evlat nasip etti Allh saglik hayir iman versin bir oglumuz var..

İlk başlarda düşünmüyoruz diyoduk;ama şimdi 3 sene olcak nerdeyse evleneli artık düşünmüyoruz diyemiyoruz çünkü tekim burda kimsem yok Allah'a şükür herşeyim var bi eksiğim yok maddi durumumuzda iyi ama cennet kokulum yok bende eşim incinmesin üzülmesin diye artık sorun bende diyorum rahimimde sorun var kist felan var diyorum onun üzülmesindense kendimi sorunlu gösteriyorum biliyosunuzki erkeklik gururu başka bişey ama ben hiç gocunmuyorum kimsemiz bilmiyo kötü bişey değil ama dilim varmıyo anlatmaya işte hayırlısı ne diyelimki bizde sınavımızı böyle atlatırız inşh zoruma giden öyle şeyler varki geçen annem söylüyo doğduğunu bildiğim altını aldığım kız büyüdü ve benden önce anne oldu rabbime sığınıyorum bundada vardır bi hayır diyorum canlarım

canım bende çevremdekilere ilk düşünmüyorum diyodum ama sonra dedim ki uzun süre olmayınca yalan konuştuğum anlaşılacak artık olmuyor diyorum bazı sağlık problemlerimiz var diyorum Allah nasip ederse olur her şey O nun elinde bu dünya da her şey sınav çocuğumuz bile hayırlı versin Allah diyorum herkes ortamda gülüp eğlenirken bende öyle yapıyorum falan böyle biz eğer çok büyük sıkıntı gibi insanlara hissettirirsek acıma arkadan konuşma her şey alıp başını gidiyor. benimde eylül de evlenen kardeşim hamile benim 2,5 yıl olmuş konuşmaları siz düşünün sonradan geldi geçti siz bekleyin siz bakın ya sanki çocuk övünme aracı olmuş.bu çocuğu veren Allah vermeyen de Allah bunun üstüne yapılan yorumlar nasıl korkunç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…