Filiz senmisin canım ben Yas ..Celalettin Peru kadar mükemmel bir doktor daha görmedim eşim için gidiyoruz kendisine ve ilk gittiğimiz andan itibaren moralimiz acayip düzeldi herkeze tavsiye ederim. Daha çok yeniyiz gelişmeleri yazıcam
Merhaba canim bize biraz tedavi surecinizden bahsedermisiniz ilk tedaviye basladiginizda ne durumdaydiniz azi sebebiniz kontrollerde ne gibi gelismeler oldu bizde c.peru da tedavideyiz umitlenmek istiyoruz simdiden tesekkurlerSlm kızlar bizde 1.5 senedir c.peruda tedavideyiz p.tesi esim sperm testi verecek inşallah 2 ay oncesinde elongeler çıkmışti rabbiimin izniyle inşallah sperm çıkar çok zor süreçten geçiyoruz hem maddi ve hem manevi RABBİM kimsenin emeklerini bos cikarmasin inşallah ve bir gun hepimiz dünyanın en güzel kokusu olan bebislerimize kavusuruz
Merhaba canim ne zamandir tedavidesiniz c.hoca da azo sebebiniz neydi tedaviniz ne durumdaCelalettin Peru kadar mükemmel bir doktor daha görmedim eşim için gidiyoruz kendisine ve ilk gittiğimiz andan itibaren moralimiz acayip düzeldi herkeze tavsiye ederim. Daha çok yeniyiz gelişmeleri yazıcam
Bende burda görüp gidelim ne kaybederizki dedim c.peruya eşim le görüşmeye gittiğimizde esimin koşulsuz doktora güvendi ne.dediyse ne verdiyse yapti bize 1.5 veya 2 sene surecinde sonuç aliriz deddi allahin izniyle ve enson.gitmemizde 2 yada 4 ay icerisinde inşallah sperm çıkışı olur dedi 2 ayimiz yarin doluyor bakalim ne.olacak germ hucre sayimiz cok.azdi simdi spermatid ler.elongeler çıktıMerhaba canim bize biraz tedavi surecinizden bahsedermisiniz ilk tedaviye basladiginizda ne durumdaydiniz azi sebebiniz kontrollerde ne gibi gelismeler oldu bizde c.peru da tedavideyiz umitlenmek istiyoruz simdiden tesekkurler
Bu arada 5 sene once tese oldu eşim bir kasap doktor tarafindan eşim hala.onun şokunu atlatamdi diri.diri ameliyat etmisler cok.kötü süreçten gectik patoloji sonucumuz yok genetik normal hormonlar cok kötü degil azospermin nedenini bilmiyoruz küçükken ateşli hastalik geçirmiş ondan.diye dusunuyoruz..Bende burda görüp gidelim ne kaybederizki dedim c.peruya eşim le görüşmeye gittiğimizde esimin koşulsuz doktora güvendi ne.dediyse ne verdiyse yapti bize 1.5 veya 2 sene surecinde sonuç aliriz deddi allahin izniyle ve enson.gitmemizde 2 yada 4 ay icerisinde inşallah sperm çıkışı olur dedi 2 ayimiz yarin doluyor bakalim ne.olacak germ hucre sayimiz cok.azdi simdi spermatid ler.elongeler çıktı
Bizde 4 aydir tedavideyiz 1 ay onceki tahlilde nadir elonge yaziyordu ama bize bir zaman vermedi ama tedavi iyi gidiyor dedi. Ilac olarak ne kullaniyorsunuzBende burda görüp gidelim ne kaybederizki dedim c.peruya eşim le görüşmeye gittiğimizde esimin koşulsuz doktora güvendi ne.dediyse ne verdiyse yapti bize 1.5 veya 2 sene surecinde sonuç aliriz deddi allahin izniyle ve enson.gitmemizde 2 yada 4 ay icerisinde inşallah sperm çıkışı olur dedi 2 ayimiz yarin doluyor bakalim ne.olacak germ hucre sayimiz cok.azdi simdi spermatid ler.elongeler çıktı
amin inşallah.benim pek kimseye güvenim yok.Amin çok teşekkür ederim.
Rabbim bu yolda çaba harcadığımız emeklerimizin karşılığını hepimize versin inşallah
Sende kaan beye çok takılma verecek olan rabbim elbet
Biz kaan beyde tese olduk ama keşke testistleri yerine indirseydi belki 2. tese de fazlaca sperm bulunabilirdi
O yüzden çok fazla güvenim kalmadı kaan beye
Evet canım fish testine memorialdeki murat bey inanmıyor yalnız şöyle bir durum var 4denememiz de negatifgerçektenmi canım.sen böyle söyleyince ne kadar sevindim.eşime en yakın zamanda semen örneği yaptırmasını isteyeciğim.inşallah dediğin gibidr ve bizdede çıkar.
Tam da dediğini yaşadım diyebilirim 3 yıldır uğraşıyoruz ilk gittiğimiz ürolog eninde sonunda microtese şart dedi biz c. Peru ile denemek istedik sonra tabi bıraktık tedaviyi ama geçen süre içinde yumurta rezervim azaldı ve sorun yaşıyorum şu an. Tabi bunda da bir hayır vardır.bırakın bence c.peru mücadelenizi ben inanıp güvenmiyorum ona tabi bu benim kadarım sizlerin kinede saygı duyarım velakin bu bir süre uzunluğu 2 yıl dan bahsediliyor yaşarınızıda düşünün ortaya koyun bence bu sürede eşlerimiz tedavi görsün düşüncesiyle kendimizde olcak doğacak sorunları hiç göz ardı etmiyoruz yaş geçiyor az daha zorlaşıyor herşey kendimiz ile bizlerin amacı umudu Allahın izniyle bi yavrumuz olması dileği bunun muradını vericekte O takdir herşey ondandır.
Biz azo yu öğrendiğimizde dünya tersine döndü öyle çok okuduk araştırma yaptık nerde ne okuduysak öğrendiysek gittik görüştük baktık en son eşim c.peru yada bi gideyim dedi gitti tahliller istemiş yaptırdık elimizde hormon genetik vs.. herşey var hepsine normal iyi bi sıkıntı yok neyse onun dediklerinide yaptırdık ama ısrarla bastıra bastıra incirlide andro... yaptırmamızı istiyo orası en iyi die eşim de heryeri araştırır öyle yaptırır bütün testleri tahlilleri öylede yaptırdı sonuçlar çıktı şahsı arıyoruz bulunduğu hastanede değil ayrılmış ee üü kem küm ediyo gl dio gün ver izin alalım dio eşim bişey diyemiyor mail dedik tmm dedi attık ses soluk cvp yok haydaa baktık whatsap var ordan resim yolladık görüo gene cvp yok arıyoruz mail atın gelin mail adresini bile vermekten aciz biri gitki kontrol diye para alsın amacı o eşim sinirlendi gitmeyi kesti zaten ilk ti yaptığımız testlerde Allahtan diğer Dr lar istemiştide ona yaradı ben kesinlikle tavsiye etmiyorum o şahsı zaman kaybı ve para tuzağı iyi ve düzgün olan genetiğiniz hormonlarla oynanıyor iğne ilaçla
kusura bakmayın uzun yazdım kabul edeninizde etmeyeninizde olucak yanlış anlamanızı istemem sadece bu benim kendi görüşüm okadar yazanınızı gördüm okudum yazmak başımdan geçeni söylemek istedim
MerhabaArkadaşlar daha önce Tansel hocaya giden yada onunla ilgili bilgi sahibi olan birileri varmı acaba
azo deil varikosel hastası kendisiArkadaslar iyi hos diyorsunuz da bizi bu is uzerine en iyilerden e.bakircioglu tese yapti ilkinde 8 iminci de 0 cikti ve hicbtedavi yapmadan direk kendi capimizda bir takim takviyeler yaptik temrar tese icin gittik sperm cikma sansi yok dedi ve yapmak istemedi biz israr ettik ve 25 adet sperm cikti. Ve arastirmalarimiz sonucu c.peru ya basladik az cok sperm analizlerinden anliyoruz elonge hucreye kadar ciktik bir sonraki evre sperm demek ki ilaclar fayda gosteriyor bunlar yasadiklarimizla sabit. Tama hocanin ilgisizligi var katilitorum ama faydasi da var ve kendisi de bizzat azospermi hastasiymis ve suan 2 evladi var
tüp bebel labratuvarlarını pek önemsemeyin bence özeller herzaman daha sağlıklı neden çünkü onlar sorunu biliyor ve direk kendilerine yönlendirme yapılıyor ama özel ise al sonucu Dr una göster sölesin he bu içi çok iyi özverili yapan yerlerde var sadece bakanıda varMerhaba
Gecen yil Tansel Bey esimin micro tesesini yapti. Kaan hocayla tedavi oluyorduk micro tese olmamizi onerince cok arastirdim ve bahcecinin labratuvarinin cok iyi oldugunu ogrenince tese icin oraya gittik. Negatif bir tutumla karsilasmafim. Tedavi uyguluyor mu bir bilgim yok. Ameliyat sonrasi esim kendini cok cabuk toparladi. Sperm bulunamadi maalesef ama zaten cok umudumuzda yoktu.
BBirisi kobay mi dedi? Ne tedavisi mi dedi tedavi yok mu dedi? Hazırlıklı ol arkadaşım neye hazirlikli olayim diyorsan bekle gor bu gerçekleri en son soyleyecegin yer burası çünkü burda fahri drlar varmisazo deil varikosel hastası kendisi
ve tedavi dediğimiz durumda eşlerimiz bir kobay deneyde hepsi herşeyi normal seviyede olan eşlerimiz sebepsiz azolar nasıl bir tedavi uygulancak onlara ? fsh lh e2 ve diğerleri neyin takviyesi yapılcakta normal çıkıcak ? fazlası düşüğü yokki bi tedavi uygulansın ona istinaden direk tese deniyor bi sorun olduğu takdir de düzelmesi için tedavi uygulanıyor hee bizler kendi bilgimizle artması için çaba sarfediyoz ki tesede bi umut çıksın diye
Bizim fsh da yukseklik testesteronda dusuklukler varsi ayrica bitkisel ilaclarda verdi ve tedavi iyi gidiyor gibi insallah fayda görürüzazo deil varikosel hastası kendisi
ve tedavi dediğimiz durumda eşlerimiz bir kobay deneyde hepsi herşeyi normal seviyede olan eşlerimiz sebepsiz azolar nasıl bir tedavi uygulancak onlara ? fsh lh e2 ve diğerleri neyin takviyesi yapılcakta normal çıkıcak ? fazlası düşüğü yokki bi tedavi uygulansın ona istinaden direk tese deniyor bi sorun olduğu takdir de düzelmesi için tedavi uygulanıyor hee bizler kendi bilgimizle artması için çaba sarfediyoz ki tesede bi umut çıksın diye
inşallah iyisi olur cnm inşallah olumlu sonuç alırsın Allahım hepimizin gönlüne göre versinBizim fsh da yukseklik testesteronda dusuklukler varsi ayrica bitkisel ilaclarda verdi ve tedavi iyi gidiyor gibi insallah fayda görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?