Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya Allah aşkına doktor kotulemeyi bırakın kac gundur ayni muhabbet herkesin aklı fikri var neyi sececegine karar verebilir kimseye ozel olarak sormadim kime gideyim diye tum sayfalari okumaya calistim burdaki olumsuz yorumlara rağmen ona gittim çünkü tese olmak istemedik bi sene diğer hocalar direkt tese dedi bizde onda karar kıldık. Burda her doktorda tedavi gören insanlar var tedavi gören kişilerin umudunu kirmayin kaan kötü ee onda tedavi gören ondan bi kotuluk gormedigi sürece bırakır mi Hayır aynı şekilde emre Celalettin murat Tansel hocalar içinde geçerli.bu konuda zaten bir elin parmağını geçmiyor doktor sayısı napalım.biri için dört dörtlük diyen var mı yok.

evet kobay evet Dr değilim iyi bilemem ama bildiğimi araştırdığımı kendi çerçevemde arzum da giderim savunurum haa görüşümü de söylerim ama herkesin de görüşüne duyarlılık ve yaptığına saygı duyarım

kimse kimseyi götülemiyor burda sadece kendi yaşanmışlıklarını ve dogrultusunu dile getiriyor sen kime gitmek istiyosan gidersin kimse seni yönlendiremez diktalıkta yapamaz herkesin ve hepimizin kendi öz iradesi bu sen yanlış anladın sanırım

burada bütün bilinmiş ve nam salmış uzm Dr lar fenomenleşmiş durum da benim demek istediğim zamanınızı kaydetmeden kendi sağlık sorunlarınızdan olmadan yaş geçmeden neyse o durumun da Allahın izniyle yavrularımıza kavuşmakta ve uğraşmaktayız

Kün fe Yekün

Fenomenlesme yok arkadaşım benim geçmiş mesajlarıma bakarsan da anlarsın benimde demek istediğim hepsinin iyi kötü yani var e secenegimiz de cok yok zaten. Ama tedaviye yeni ve binbir umutlu baslamis olanlar boyle olumsuz yorumlar okuyunca uzulur.Allah hepimizi hayırlı doktorlar la karsilastirsin tedavisinde yardım etsin

Can'larım bu doktor olayına bu kadar takılmayın çünkü herkesin bünyesi farklı sana iyi gelen doktor başka kişiye kötü gelebilir ilaçlar bünyede değişiklik gösterebilir kaderimizi yaşıyoruz tabiki tedbir bizden ama taktir rabbimden bizi bizden başka kimse anlayamaz kurban oldum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en yakın Zaman'da ( bu arada Kaan hoca eşimden hemen bi daha fiş testi istemiş 5 gün perhizli diye umutlanıyorum böyle olunca olcakmı acaba

inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.

Evet canim sana katiliyorum bu konuda hersey vesile siz daha yeni yaptirmamismiydiniz fisch testini hopilaid cikmamisdi yanlis hatirlamiyorsam neden birdaha istediki

arkadaşlar ibrahim saraçoğlunun azosperm için 3 aşamalı kürünü kullanıp fayda gören var mı?Alıp almamkta kararsız kaldım

Evet bişey çıkmamıştı ama sonucu görmemiştim kızlar eşime sordum hoplaid hücre felan yok demişti eşime mail yoluyla gelip oda Kaan hocaya yolluyordu hemen ne yazdını bilmiyorum 5 gün perhizli bidaha ver artık bişeyler yapalım demiş sizce ne olabilirki kızlar tesemi yapacak artık acaba?

Nasılsınız arkadaşlar şu whatsapp grubundakiler buraya yazsa da eskisi gibi gelişmeleri beraber takip etsek topik çok yavaş ilerliyor artık

Arkadaşlar.öncelikle hepimize geçmiş olsun...çok zor bir sınavdan geçiyoruz bizde 2 yıl önce tanıştık azospermi ile ...eşimin genetik vs tüm tahlilleri normaldi ama sonuç koca bir sıfırdı (fsh 12 ve 15 arasında değişiyordu )doktorumuz Kaan Aydos klomen ve pregnyl iğne tedavisine başladı .ara ara yapılan fish boyamalrında 3kez hiç haploid hücre görülmedi .tabi umutsuzca iğnelere ve ilaca devam ettik tabi yanı sıra çoban çökerten ve ısırgan çayı .nohut suyu ,polen ,bal,arı sütü vs.birçok şeyi inatla sürdürdüm kaan hoca geçen ay eşime ilk teseyi yaptı ve çok şükür sperm bulundu !kısmetse önümüzdeki ay tüp bebeğe geçiyoruz ,umutsuzluk yok eşinize destek olun ve bol bol dua edin inşallah rabbim hepimizi yavrularımıza kavuşturacak ...herkese sevgiler...

Ayyyy gözünüz aydın olsunnn bu haberler mutluluk verici ins hamile kalırsınız yakın zmanda Rabbim herkese yasatsin sperm çıkışını ins ne kar cikisiniz suan bizimde tam bir yıl sifirdi tese oluruz dedik çok şükür sperm çıkışı başladı suan yedi tane hareketli sperm çıkıyor şükür bin kere ben bi kere denedik tüp bebeği degerim düşük çıktı son gün vucudum atmis ins ikinciye kısma olur Nerede yaptıricam siniz tüp bebeği çıkan sperm kaç tane aç karinla keçiboynuzu özünü yesin eşiniz aç karinla vücuda karisiyormus etkisi var mis bize doktor dedi bir kaşık ins hersey güzel olur

Hayirli olsun insallh evlat sablhibi oluruz hepimiz ne kadar tedavi gördünüz ne kadar sperm bulundu acaba

Hayirli olsun insallh evlat sablhibi oluruz hepimiz ne kadar tedavi gördünüz ne kadar sperm bulundu acaba
Tedaviyi Çok düzenli olmaksızın yaklaşık bir yıl sürdürdük eşim ara ara aksattı maalesef ,kısmetse hrs ankara hastanesinde yapılacak biraz araştırdım iyi bir hastane olduğu ama biraz pahalı olduğu söylendi ama zaten orda donduruldu spermler eşim de ben de orda istiyoruz inşallah...

Gözün aydin canim cok sevindim senin adina insallah o güzel haberide verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…