Hastane masraflari ve teseiçin nekadar ödediniz ve embriyologlari nasıl kullanılan aletler vs
Tsk ederim canim bizde hastane arastiriyoruz bizim icin önemli olan embriyologlari ve aletleri iyi olsun yeter bizde üretim var spermde var ama ışte tutunma olmuyor bu yüzden embriyolog çok onemliBizim 20 bine ulaştı.çünkü eşimin 2. operasyonu da vardı.
Normalde 10 bin buluyor.
Otel yeme içme yol baya masraflı oluyor.
Embriloglar ve kullanılan aletler hakkında bilgim yok
Öyle canim Allahtan ümit kesilmiyor ama yasim ilerledi bu beni cok üzüyor fazla zamanim kalmadi keske suan 20 yasinda olsaydim sonun kadar herseyi denerdimÇağlacansu arkadaşım bizimkide geldi bizimkide negatif fiş testi ne hoplaid hücre ne başka bişey napalım allahtan ümit kesmek yok alnımıza yazılan neyse o
Benimki aylin pelin çil memnun kalmadın mıEvet yaradı zaten Celalettin Hoca dan ayrılıp Murat Başara gittiğimizde aynı iğneleri kullandı eşim ama dozları düşürdü sadece.Murat Bey de zaten en az 6 ay tedavi veriyor.6 aydan sonrası zararlı şahsi görüşüm bu.Bir arkadaşın eşinde kitle varmış.Celalettin hoca da iğne kullandı o kitle de ters tepki verdi onlara.Çok fazla arayı uzatmaya gerek yok.
Benim dr Banu hnm dı ama o ayrıldı ordan.Transferlerime AyLin Pelin Çil girdi
Ama bu sefer Ayşe hanımı isteyeceğim.
Bunun aynısı aynı donuç bizde de çıktı ama biz de normal yolla sperm çıkışı var.fish testinden hiçbir şey anlamadım zaten kaan hariç kimse inanmıyor
Canım 2. Operasyon derken indirmeyi mi kastettin çok tutmuş biz 10 bin gibi düşünmüştükBizim 20 bine ulaştı.çünkü eşimin 2. operasyonu da vardı.
Normalde 10 bin buluyor.
Otel yeme içme yol baya masraflı oluyor.
Embriloglar ve kullanılan aletler hakkında bilgim yok
Ya bilmeden namaz kılsa allah onu affeder bu kadar katı değil dinimiz siz katılaştırıyorsunuz ayrıca bitkiler alkol etkisi gösterebilir canım benim sorsaydınız içinde ne var diye biz de gittik o doktora bıraktık sonuçta herkes kendi işini yapsınNiye böyle yazdığınızı anlamadım. İnsanlar sorgulamasın mı? Biz tamam bu konuda çok hassas değiliz açıkcası eşim Zaman Zaman alkol alır ama ilacı içip namaz kılanlar var. Herkesin düşüncesi hayat tarzı farklı. Ben de içtiğim kullandığım şeyin ne olduğunu bilmek isterim.
Allah tabi ki affeder belki namazı da kabul eder ama onlarla tedavi görenlerin birçoğu namazında niyazında insanlar ve kendileri de. Madem içine alkol konmak zorunda açıklarsın herkese söylersin ve kabul eden kullanır. Düşünsene eşim sabah içiyordu ve araçla işine gidiyordu. Ya bişey olsaydı. Hadi namazı falan etkileşmez desek. Bu olay ortaya çıktığında ilacı kullananlar şok oldu hiçbiri inanmak istemedi. Tartışmslar çıktı. Ve şu an sanırım o beyefendiye yönlendirmiyor hoca. Tepki aldı çünkü ve haklı tepkiler bence.Ya bilmeden namaz kılsa allah onu affeder bu kadar katı değil dinimiz siz katılaştırıyorsunuz ayrıca bitkiler alkol etkisi gösterebilir
Elbette memnun kaldimBenimki aylin pelin çil memnun kalmadın mı
Evet indirme işleminden dolayi ücret aldılar.Canım 2. Operasyon derken indirmeyi mi kastettin çok tutmuş biz 10 bin gibi düşünmüştük
canim evet dinimizde kolaylastirin zorlastirmayin var ama bu gibi durumlarda bence katilik diil. Eger icki haramsa bi damlasi bile insan oglu bilmez demek ki onun bi damlasi ahiretimizi diil bu dunyamizi da zehir edicek ki Rabbim onu haram buyurmus. Hem kisi kisiyi uyarmali. Eger karsindaki arkadasin uzerine kamyon gelip carpacagini gorsen birak olunu gecmek istiyor gecsin demiiceksin. Ben kimsenin hakkina girmek istemem belki de koymuyordur. ama tedbir almakta fayda var. Zaten ahir zamanda hepimiz ne yidiyimize ne ictiyimize dikkat etmeli diyilmiyiz. Bi alimin yanina cocugunu getirmis babasi. Efendim cocuguma bal zararli ama bi turlu baldan vazgemiremiyoruz bi de siz anlatsaniz diyor. Alim adami da cocugu da geri gonderip gidin 40 gun sonra gelin diyor. Adam saskin geri donup 40 gun sonra geri donuyo. Alim sebebini soyluyor. siz yanima geldiyinizde ben de bal yemistim o zaman bisey soyliyemezdim. Bekledim 40 gun bal vucudumda etkisini kayb etsin ki sozumun de etkisi olsun demis alim. Simdi eger vucudumuzda o alkolu tasiyorsak onunla var olan cocugun damarinda da o olmazmi?Ya bilmeden namaz kılsa allah onu affeder bu kadar katı değil dinimiz siz katılaştırıyorsunuz ayrıca bitkiler alkol etkisi gösterebilir canım benim sorsaydınız içinde ne var diye biz de gittik o doktora bıraktık sonuçta herkes kendi işini yapsın
gerçektenmi canım.sen böyle söyleyince ne kadar sevindim.eşime en yakın zamanda semen örneği yaptırmasını isteyeciğim.inşallah dediğin gibidr ve bizdede çıkar.Bunun aynısı aynı donuç bizde de çıktı ama biz de normal yolla sperm çıkışı var.fish testinden hiçbir şey anlamadım zaten kaan hariç kimse inanmıyor
Mrb arkadaşlar bizde 3 yıl oldu mücadele ediyoruz hayırlı bir evlat için...... Kismetimizi arıyoruz herkes gibi şifa niyetine bizde prof. Doktor selahattin çayan a tedavi oluyoruz bize 1 defa micro tese yaptı sonuç olumsuz spermatid çıktı dediler...şimdi bir senedir iğne verdi puregon ve ovitrella bunları kullanıyoruz bu iğneler hakkında bilgisi olan varmı...bizim sperm in sıfır olma sebebini anne Karnına kadar dayanır dedi genetik temiz çıktı sol testis çalışmıyor sağ üzerinden tedavi uyguluyoruz dedi çok kararsızim
canım bence bunu önemseyin.olurmu önemi yok.yada başka doktorlara danışın.fikirleri ortaksa kararınızı o yönde verirsiniz.bence gözünüz aydın.Mrb arkadaşlar daha önce de yazmıştım ve sonucu merak eden arkadaşlar vardı semen testinde bir adet ölü sperm bulunmuştu Kaan hocaya mail atmıştık sağolsun cevap yazdı ölü sperm bulunuşunu çok önemsememiş sanırsam tese önermiş ve %50 bulma şansımız var demiş eğer tedaviyle sperm çıkma olasılığı yoksa boşu boşuna tedavi görmezsiniz yazmış sonucu merak eden arkadaşlarım için yazdım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
merhaba tülay.gözünüz aydın.ne kadar da güzel gelişme.sperm bulunmasına çok sevindim.Merhaba kader arkadaşlarım buraya yazmayalı epey oldu.
Güzel gelişmeler oldu ama mutlu sona ulaşamadık
Buraya güzel şeyler yazmak isterdim ama arkadaşlara yol göstermek için yazmak istedim.
10 yıllık evliyim.Şimdiye kadar gittiğim doktorlar bende herhangi bir sorun göremediler.
Sorun inmemiş testist.Eşimin genetiği normal
Eşim 1 biyopsi-2 mikro tese oldu.İlk ikisinde sperm bulunamadı.1. teseyi Kaan Hoca yaptı
2. tese yi 10 AĞUSTOS 2015 de memorial şişli de Murat Başar yaptı.
Testisleri yerine indirdi.17 sperm bulundu.Az bulundu ama
Teseden önce 3 yıl iğne ve bitkisel tedavi gördü eşim.
Celalettin hoca da 2 yıl tedavi gördü eşim.İğne+bitkisel
Bu arada umre ziyaretimizi de yaptık.Orda bol bol dualar ettik.
Yapılan mikro tese ameliyatında Sadece sol tarafta bulundu.Sağ tarafta hiç yoktu.
Aynı anda bende hazırlanmıştım.benden de 16 yumurta topladılar.
İlk gün 9 tane döllendi 4. gün bu sayı 4 e düştü.
2 tane kaliteli 5. gün embriyosu transferi oldu kalan 2 embriyo donduruldu.sonuç negatif
2. denemede yine 2 tane 5. gün embriyosu oldu sonuç pozitif di
Ama kimyasal gebelik oldu.Değerim 8. gün 30 çıkmıştı ve 2 gün sonra 15 oldu sonrada düştü
10 yıldır hayatımda görmediğim pozitif değerini görmüştüm elhamdülillah
Yine de şükür ettik.Toparlanmam zor oldu ama.
Kimyasal gebelik nedeni döllenen spermlerden kaynaklanıyo dediler.
Şu anda ne sperm var ne de embriyo.hiç bişey kalmadı
İş sperm çıkmakla bitmiyor.Rabbim ol deyince olacak anca.
Ama mücadeleyi bırakmıycaz pes etmiyoruz
Tekrar Murat Başar ile görüşeceğiz.
Ben bu dr a çok güvendim ve çok memnun kaldım.
Bize ne Kaan hoca ne de Celalettin Hoca testistleri yerinde indirin demedi
Ama sağ olsun Murat Bey ben o testisi asla orda bırakmam dedi ve yerine dikti testistleri
Ameliyat öncesi muane de testisleri yerinde bulamıyordu murat bey.
Ama eşim narkoz alınca vücut serbest kalınca testistler de inmiş ve dr da onları yerine dikmiş.
Belki bu bile mucizeydi bizim için.
Demek istediğim sizlerde pes etmeyin mücadele edin.
Sonuçta evlada kavuşmak var.
merhaba tülay.gözünüz aydın.ne kadar da güzel gelişme.sperm bulunmasına çok sevindim.
tekrardan geçmiş olsun.sizin için belkide bu tese hayıırlı olmuştır.
en azından testis olması gereken yerde.batında kalması ileri yaş için çok tehlikeli olabilirdi.
umre ziyaretinizi rabbim kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?