Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hastane masraflari ve teseiçin nekadar ödediniz ve embriyologlari nasıl kullanılan aletler vs

Bizim 20 bine ulaştı.çünkü eşimin 2. operasyonu da vardı.
Normalde 10 bin buluyor.
Otel yeme içme yol baya masraflı oluyor.
Embriloglar ve kullanılan aletler hakkında bilgim yok

Normalde 10 bin buluyor.
Tsk ederim canim bizde hastane arastiriyoruz bizim icin önemli olan embriyologlari ve aletleri iyi olsun yeter bizde üretim var spermde var ama ışte tutunma olmuyor bu yüzden embriyolog çok onemli

Çağlacansu arkadaşım bizimkide geldi bizimkide negatif fiş testi ne hoplaid hücre ne başka bişey napalım allahtan ümit kesmek yok alnımıza yazılan neyse o
Öyle canim Allahtan ümit kesilmiyor ama yasim ilerledi bu beni cok üzüyor fazla zamanim kalmadi keske suan 20 yasinda olsaydim sonun kadar herseyi denerdim

Benimki aylin pelin çil memnun kalmadın mı

Normalde 10 bin buluyor.
Canım 2. Operasyon derken indirmeyi mi kastettin çok tutmuş biz 10 bin gibi düşünmüştük

Ya bilmeden namaz kılsa allah onu affeder bu kadar katı değil dinimiz siz katılaştırıyorsunuz ayrıca bitkiler alkol etkisi gösterebilir canım benim sorsaydınız içinde ne var diye biz de gittik o doktora bıraktık sonuçta herkes kendi işini yapsın

Ya bilmeden namaz kılsa allah onu affeder bu kadar katı değil dinimiz siz katılaştırıyorsunuz ayrıca bitkiler alkol etkisi gösterebilir
Allah tabi ki affeder belki namazı da kabul eder ama onlarla tedavi görenlerin birçoğu namazında niyazında insanlar ve kendileri de. Madem içine alkol konmak zorunda açıklarsın herkese söylersin ve kabul eden kullanır. Düşünsene eşim sabah içiyordu ve araçla işine gidiyordu. Ya bişey olsaydı. Hadi namazı falan etkileşmez desek. Bu olay ortaya çıktığında ilacı kullananlar şok oldu hiçbiri inanmak istemedi. Tartışmslar çıktı. Ve şu an sanırım o beyefendiye yönlendirmiyor hoca. Tepki aldı çünkü ve haklı tepkiler bence.

Mrb arkadaşlar bizde 3 yıl oldu mücadele ediyoruz hayırlı bir evlat için...... Kismetimizi arıyoruz herkes gibi şifa niyetine bizde prof. Doktor selahattin çayan a tedavi oluyoruz bize 1 defa micro tese yaptı sonuç olumsuz spermatid çıktı dediler...şimdi bir senedir iğne verdi puregon ve ovitrella bunları kullanıyoruz bu iğneler hakkında bilgisi olan varmı...bizim sperm in sıfır olma sebebini anne Karnına kadar dayanır dedi genetik temiz çıktı sol testis çalışmıyor sağ üzerinden tedavi uyguluyoruz dedi çok kararsızim

canim evet dinimizde kolaylastirin zorlastirmayin var ama bu gibi durumlarda bence katilik diil. Eger icki haramsa bi damlasi bile insan oglu bilmez demek ki onun bi damlasi ahiretimizi diil bu dunyamizi da zehir edicek ki Rabbim onu haram buyurmus. Hem kisi kisiyi uyarmali. Eger karsindaki arkadasin uzerine kamyon gelip carpacagini gorsen birak olunu gecmek istiyor gecsin demiiceksin. Ben kimsenin hakkina girmek istemem belki de koymuyordur. ama tedbir almakta fayda var. Zaten ahir zamanda hepimiz ne yidiyimize ne ictiyimize dikkat etmeli diyilmiyiz. Bi alimin yanina cocugunu getirmis babasi. Efendim cocuguma bal zararli ama bi turlu baldan vazgemiremiyoruz bi de siz anlatsaniz diyor. Alim adami da cocugu da geri gonderip gidin 40 gun sonra gelin diyor. Adam saskin geri donup 40 gun sonra geri donuyo. Alim sebebini soyluyor. siz yanima geldiyinizde ben de bal yemistim o zaman bisey soyliyemezdim. Bekledim 40 gun bal vucudumda etkisini kayb etsin ki sozumun de etkisi olsun demis alim. Simdi eger vucudumuzda o alkolu tasiyorsak onunla var olan cocugun damarinda da o olmazmi?

Mrb arkadaşlar daha önce de yazmıştım ve sonucu merak eden arkadaşlar vardı semen testinde bir adet ölü sperm bulunmuştu Kaan hocaya mail atmıştık sağolsun cevap yazdı ölü sperm bulunuşunu çok önemsememiş sanırsam tese önermiş ve %50 bulma şansımız var demiş eğer tedaviyle sperm çıkma olasılığı yoksa boşu boşuna tedavi görmezsiniz yazmış sonucu merak eden arkadaşlarım için yazdım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bunun aynısı aynı donuç bizde de çıktı ama biz de normal yolla sperm çıkışı var.fish testinden hiçbir şey anlamadım zaten kaan hariç kimse inanmıyor
gerçektenmi canım.sen böyle söyleyince ne kadar sevindim.eşime en yakın zamanda semen örneği yaptırmasını isteyeciğim.inşallah dediğin gibidr ve bizdede çıkar.

alah h

allah hepmzn yardmcısı olsun herkes bı ımthanda kedıne gore.. sabır ve dua....

canım bence bunu önemseyin.olurmu önemi yok.yada başka doktorlara danışın.fikirleri ortaksa kararınızı o yönde verirsiniz.bence gözünüz aydın.

merhaba tülay.gözünüz aydın.ne kadar da güzel gelişme.sperm bulunmasına çok sevindim.
tekrardan geçmiş olsun.sizin için belkide bu tese hayıırlı olmuştır.
en azından testis olması gereken yerde.batında kalması ileri yaş için çok tehlikeli olabilirdi.
umre ziyaretinizi rabbim kabul etsin.

Amin çok teşekkür ederim.
Rabbim bu yolda çaba harcadığımız emeklerimizin karşılığını hepimize versin inşallah
Sende kaan beye çok takılma verecek olan rabbim elbet
Biz kaan beyde tese olduk ama keşke testistleri yerine indirseydi belki 2. tese de fazlaca sperm bulunabilirdi
O yüzden çok fazla güvenim kalmadı kaan beye

Celalettin Peru kadar mükemmel bir doktor daha görmedim eşim için gidiyoruz kendisine ve ilk gittiğimiz andan itibaren moralimiz acayip düzeldi herkeze tavsiye ederim. Daha çok yeniyiz gelişmeleri yazıcam

esmde azospermı yok ama pazrtesıvarıkosel amelıyat olcak. rabbm herkesn yar ve yardımcısıolsun........

Bazı arkadasların dedigi gibi insan unutuyo guluyo oynuyo ama bi an geliyo bi cocuk goruyo bi sohbet geciyo insanin eli ayagi bosaliyo cokuyo resmen,ama elden gelen bisey yok malesef...biz de microtese olmaya karar verdk.esim progeny m diye bi ilac kullaniyo yaza dogru tese olacak.hakkimizda hayirlisi.esimin fsh yuksek genetikte bi sorun cikmadi uretimde bi problem var,doktorlar tese yapmadan dokuyu gormeden uygulanan tedavinin zaman kaybi olacagni soyledi bize de mantikli geldi.yorum yazan arkadaslari takip edince cocuk sahibi olanlarimizin gercekten az oldugunu farkettikce canim sikiliyo.Allah hepimize hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…