Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım hepınıze ıyı geceler! kımsecıkler yok topıkte anlasılan eslerınınzle dolu dolu bır pazar aksamı gecırıyorsunuz.allhım huzurumuzu bozmasın .mutlulugumuza daha cok mutluluk katsın ınsaallah

slm kızlar pek giren olmamış.bugün benm doğum günüm.sabah eşimle kahvaltıya gittik.2 arkadşım da pasta alıp geldiler.süpriz yaptılar.güzel bi gündü.acayip yağmur vardı aslında.ama bir ara durdu da gezebildik.29 uda devirdik gitti ((

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım iyimiziniz umudunukaybetmeden haber varmı demişsiniz ben telefonla görüşüyorum toparlanmaya calışıyo ama onların evde internet yok oyüzden giremiyo neyse kızlar be cıkıyorum

gamze dogum günün kutlu olsun allahhhhhhhhh bundan sonraki senelrini bebeklerinle gecirmeni nasip etsin hep beraber meliscim inşallah şuan hamilesindir allah yardımcın olsun......................................

mrb kızlar iyi geceler diliyorum herkese.
GAMZE cim doğum günün kutlu olsun canım huzurlu mutlu sağlıklı ve tabiki bebekli yılların olsun inşallah.
SAYES burdasın sanırım nasılsın ?sağol sağol canım inşallah öyledir.cumartesi gitçem dr a.hayırlısıyla bu sefer tutar inşallah.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah.üzücü haberden bahsetmişin hayırdır inşallah.

günaydın kızlaaaaaar opuyorumnanaktan
inşşallah hepimiz için güzel bi hafta olur, eşim perşembe günü hormon testi yaptırcak bakalım fsh ve testesteron kaç çıkıcak eyvahedigeldismile bizim için bu 2 hormon önemliymiş fsh 23 tü bakalım kaç oldu şimdiden merak etmeye başladım eyvahedigeldismile

eryasu günaydın nasılsın kaan bey size ne umut veriyo eşin kac defa amaliyat oldu canım benim

UMUT OLSUN canım kaan bey bize şansınız az ama var diyo artık nolucak bilmiyorum, eşim 1kez burda izmirde tese ameliyatı oldu sperm çıkmadı....

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE MERHABA :)))).
SAYES üzücüymüş canım ya allah rahmet eylesin.bazen gerçekten düşünüyorum bende biranda herşeyin boş olduğu vekısacık bir anda herşeye veda edebileceğimizi.herşey biz insanlar için acıda kederde sevinç ve mutlulukda.4 mevsimi yaşıyoruz belki kısacık bir dönemde. güz daha ağır geçsede bahar gelir,bahar coştursada güz kendini hatırlatır.hayat bu savrulan duygularımıza bakarız kalırız sadece.

Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah sayes çok teşekkür ederim iyi dileklerin için allah hepimize annelik duygusunu yaşatır inşallah canım ya.geçen sefer sabırsızlıktan zor duruyodum ama bu sefer yine o hüznü yaşamak çok sarsıcak allah kimseye yaşatmasın tabide korkuyorum ondan rahat rahat bekliyorum :)

sagol canım inşallah ikimizde aynı anda anne oluruz sende umutta olacaksın dimi bahçecide değil karşılaşırız belkide canım hayıordır kötü haber ney canım .
canım iyi haberlerini dualarla bekliyoruz.

canım iyiki doğdun sana eşinle mutlu bir ömür diliyorum inşallah bu yeni yaşında bebeğine kavuşur seneye üç kişi olarak kutlarsınız.:içelim:

canım benim bir de bizim yaşlarımızdakiler daha çok etkiliyor. Eşime bakışım bile değişiyor hemen olumsuz sonuçlar aldığımızda hayattan nasıl dünya başımıza yıkılıyor aslında hiç bişey için dünyamızı karartmaya değmez allah sağlık versin bize ve eşlerimize ne bebişlerimizin ne onların yokluğuyla sınamasın bizi Amin!

GAMZECiGim dogum günün kutlu olsun canim insallah yeni yasinda bebegine kavusursun zemuszemus opuyorumnanaktan

canim insllah sonuc iyi cikar allah yardimciniz olsun

amin canım inşallahh.
BELGİN sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimizin dualarıda çabalarıda hayırlara vesile olur.

inşallah canım hayırlı haberler alırsınız inşallah.
ÇİÇEK nasılsın canım hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…