Canimm 2bin kusur galiba fiyati. Ileri derece mi varikosel. Murat hoca elle muayenede anlamssa kesin vardir. Tabi varikoselden sonra cikis olanlar var. Tabi Allah bilir. Rabbimm insaAllah nasip etsinn canim.Kizlar merhaba
Beni bilenler bilir az cok gecen ay olumsuz tesemiz olmusdu 1 sene tedaviden sora kaan aydosda esim cuma günü murat basara gitti ve solda varikosel olabilecegini söylemis elle muayenedinde ultrason cektirin demis varikosel ameliyati nasil bisey teseye benzermi yoksa dahami farkli fiyati ne kadar az cok birde varikoselden sora normal cikis olabiliyormu
Sorularimi cevaplarsaniz sevinirim canlar
Canım benim eşimde 2 sene dir hormon iğnelerini vuruluyor ne yapacağımızı bizde şaşrdık bir de bizim 2 olumlu 1 olumsuz tesemiz var.Allah hayırlı yollara sevketsin hepimizi emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.neolur bana yardim edin arkadaslarim endiselerim korkularim cok buyuk.esim 2014 eylulden bu yana araliksiz o hormon ignelerini kullaniyo.cok uzun zaman oldu 1,5 sene.sagligindan olmasindan korkuyorum.esim ise tedaviye devam etmek istyr.allah korusun sagligindan olsa ona bisi olsa naparim ben ne anlami var.cocuk allahin bizlere nimeti o nimeti bize nasip etmedyse bu da bizm imtihanimiz.rabbimden gelen hersey kabulumuz.
neyapmaliyim sizce?
allahim yardimcimiz olsun insaallah
Canimm 2bin kusur galiba fiyati. Ileri derece mi varikosel. Murat hoca elle muayenede anlamssa kesin vardir. Tabi varikoselden sonra cikis olanlar var. Tabi Allah bilir. Rabbimm insaAllah nasip etsinn canim.
evet canim c.peru bize onerdi testis volumumuz yuksek diye.hazirandan buyana esim testise suluk yaptiriyo 15 gun once de belden hacamat yaptirdi.allahim insallah sifasini verirArkadaslar eşim bu sperm yokluğu ile alakali hacamat ve sülük tedavisi duymuş hacamat vucutdaki pihtilasmis kani aliyormus sülük te pis kani alip kan dolaşımını düzenleyerek soerm oluşumuna katkisi oldugunu duymuş bu konuda bilgisi yada duyumu olan var mi ?
Nerede yaptiriyorsunuz hangi bölgelere sülük uygulaniyor acabaevet canim c.peru bize onerdi testis volumumuz yuksek diye.hazirandan buyana esim testise suluk yaptiriyo 15 gun once de belden hacamat yaptirdi.allahim insallah sifasini verir
Hangi zaman araliklari ile yaptiriyor bizde c.peru da tedavideyiz buze böyle birseyden bahsetmedi azo sebeiniz neydi sizin hic m.tese oldunuz muevet canim c.peru bize onerdi testis volumumuz yuksek diye.hazirandan buyana esim testise suluk yaptiriyo 15 gun once de belden hacamat yaptirdi.allahim insallah sifasini verir
Hangi zaman araliklari ile yaptiriyor bizde c.peru da tedavideyiz buze böyle birseyden bahsetmedi azo sebeiniz neydi sizin hic m.tese oldunuz mu
Biz e. Bakircioglu tarafindan 3 defa m.tese olduk ama bic bir tedavi yapmadan sadece oldugu gibi su an c.peru da tedavi görüyoruz neden tedavi olmadan m.tese oldunuz diye sordu cevap bulamadik e.bakircioglu ile tansel bey ayni hastane grubunun doktorlari idi bi ara esimde kendisiyle görüştü durumumuzu anlatti neden emre bey tedavisiz m.tese yapmis anlamadim dedi doktor secimini iyi yapmalisiniz ama tedavi gormeden m.tese derlerse yaptirmanizi tavsiye etmemArkadaşlar biz bir hafta sonra azosperm için ilk muyenemizi olacaz sürekli kaan aydos emre bakırcıoğlu ve Murad başar dan bahsediliyor ama biz şuan tansel kaplancan a gitmeyi düşünüyoruz şuan onunla irtibattayız ve bu doktor bize sıcak geldi sağolsun WhatsApp dan sorularımızı yanıtlıyor ve sonuçlarımızı yorumluyor
Ama daha netleştirmedik tansel kaplancan a tedavi olan ya da bilgisi olan varsa bizi bilgilendirebilir misiniz lütfen..
Aslında emre beyi düşünmeme nedenimiz direk tese yapıyor olması celalettin hocadan da ilaçları konusunda duyduğumuz bazı şeylerden soğudukBiz e. Bakircioglu tarafindan 3 defa m.tese olduk ama bic bir tedavi yapmadan sadece oldugu gibi su an c.peru da tedavi görüyoruz neden tedavi olmadan m.tese oldunuz diye sordu cevap bulamadik e.bakircioglu ile tansel bey ayni hastane grubunun doktorlari idi bi ara esimde kendisiyle görüştü durumumuzu anlatti neden emre bey tedavisiz m.tese yapmis anlamadim dedi doktor secimini iyi yapmalisiniz ama tedavi gormeden m.tese derlerse yaptirmanizi tavsiye etmem
Evet kendi dedi c.peru hakkinda yazilanlari bende okudum ama bana iyi geliyor kendisi yukamalu sperm analizini ilk defa o yapti orada spermin olgunlasmadan onceki evreleri gozukuyordu asama aşama takip ediyoruz usg doppleri o yaptirdi ufak bir varikosel ve kist cikti bitkisel cayi ve balli karisim verdi ve spermin bir olgunlasmadak onceki halinine kadar gördük biz memnunuz takdir allahinAslında emre beyi düşünmeme nedenimiz direk tese yapıyor olması celalettin hocadan da ilaçları konusunda duyduğumuz bazı şeylerden soğuduk
Tansel hoca direk tese yaparım demedi iğne veririm gerekirse ilaç dedi bilmiyorum yanlış karar vermek ve kocama zarar vermek istemiyorum
Tansel kaplancan adını burada çok duymadığım için de endişeliyim hani biz daha görmeden iyi geldi ama nasıldır 18 yıldır bu alanda çalışıyormuş
Size tansel hoca mı neden hemen tese yapmış diye sordu
Allah hayırlısını versin hakkımızda canım inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız tedavilerimizden bizde bismillah deyip başlayacağız bakim işteEvet kendi dedi c.peru hakkinda yazilanlari bende okudum ama bana iyi geliyor kendisi yukamalu sperm analizini ilk defa o yapti orada spermin olgunlasmadan onceki evreleri gozukuyordu asama aşama takip ediyoruz usg doppleri o yaptirdi ufak bir varikosel ve kist cikti bitkisel cayi ve balli karisim verdi ve spermin bir olgunlasmadak onceki halinine kadar gördük biz memnunuz takdir allahin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?