Emre bakircioglu size bie tedavi soyledi mi yada azo sebebielzem uzulme canım biz 2 kere o tramvayı yasadık esim su an bitkısellerle devam ediyo bi tane de cıkıs görse tekrardan emre beye gıtmeyı düşünüyor tese için..pes etmek yok..duanızı eksık etmeyın
hayır canım yurt d ışında araştrma yaptıklarını söyledi bilim adamlarıyla..yınede bitkisel alabilirsiniz isterseniz dedi..Hersy Allahtan dedı zamanın ne göstereceğini nilemeyiz dedi..esim cok memnun kaldı emre beyden bnde aynen cok memnundumEmre bakircioglu size bie tedavi soyledi mi yada azo sebebi
Acikcasi bizde memnunduk ama herhangi bir tedavi onermemesi bizi sikintiya soktu kaan aydos a tahlilleri gonderdik tedaviye cevap verecek gibi görünüyor dedi c.peru da tedavi görüyoruz iyi gidiyor dedi bakalim sansimizi deniyoruzhayır canım yurt d ışında araştrma yaptıklarını söyledi bilim adamlarıyla..yınede bitkisel alabilirsiniz isterseniz dedi..Hersy Allahtan dedı zamanın ne göstereceğini nilemeyiz dedi..esim cok memnun kaldı emre beyden bnde aynen cok memnundum
ben eşime ilaç kullandırtmıyorum açıkçası canım..bitkisellerle gidiyoruz..su ankı sıkıntım ben hala adet olmadım artk gögüslerim agrıyo yarın son kez doktora gidip ilaç icecem artık..aksamdan gebelik testi yapmıştım bi umut cok beklediğinden mi ikinci çizgi cıkmıstı bakalım yarın ne olacak...Acikcasi bizde memnunduk ama herhangi bir tedavi onermemesi bizi sikintiya soktu kaan aydos a tahlilleri gonderdik tedaviye cevap verecek gibi görünüyor dedi c.peru da tedavi görüyoruz iyi gidiyor dedi bakalim sansimizi deniyoruz
Canlı sağlıklı olarak 15 civarı Sperm çıktı canım, teseyi kaan Aydos yaptı ...daha önce yapılan 3 fish testinde hiç haploid hücre yoktu yani kesin bir veri değil bence fish testi ...ne güzel çıkmış sizde ne kadar cıktı sizde tüp yaptınız mı canım?
Tüp bebeği Mart ayında önerdi kaan hoca yani teseden 3 ay sonra ....Bu sürede eşim tedaviye devam ediyor iğne ,klomen ve bitkisellere ...ne güzel çıkmış sizde ne kadar cıktı sizde tüp yaptınız mı canım?
Canım merhabalar öncelikle geçmiş olsun Rabbim bi an önce isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah bende dahil.benim eşimde aynı şekilde küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş hemde iki defa ikincisinde testisin teki alınmış.bizde geçen sene bu zamanlar öğrendik azosperm sorunumuzu.kaç dr kaç hastane kaç merkez gezdik tahliller testler muayeneler.kafayı yememek elde değil bizi bizden başka kimse anlamaz. Ne yapalım diye düşünürken herşey normal çıkınca tedavisiz tese olmaya karar verdik ve çok şükür çıktı spermler dr umuz bize ameliyatta sperm çıkış kanallarını deforme ettikleri için çıkışın olmadığını söyledi.. Benden 10 yumurta toplandı 8 i döllendi blastokist transferi yapıldı hamile kaldım ama düşük yaptım ne yazık ki Rabbim inşallah sizede nasip eder ve kucağınıza alırsınız. Kusura bakma canım uzun oldu ama anlatıyım dedim
cnm çok ama çok üzüldüm neler yaşadığını biliyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak ama umudun biraz kendinizi toplayınca gene gelecek göreceksin hersey bitti dediğin anda gene bi şey çıkıp tutunuup sımsıkı yola devam ediyorsun bir sürü örnekler var sende biliyorsun inşlh rabbim bu günleri güzel günlerle unuttursun tez zamanda ....Arkadaşlar destekleriniz için çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. tabi ki Allah'ımdan ümidimi kesmiyorum zaten bundan sonrası ancak onun mucizesi ile olur. Eşim ameliyattan sonra çok kötüydü onu öyle görmek beni kahretti tekrarını isteyeceğimi sanmıyorum.
Merhaba cemremcnm çok ama çok üzüldüm neler yaşadığını biliyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak ama umudun biraz kendinizi toplayınca gene gelecek göreceksin hersey bitti dediğin anda gene bi şey çıkıp tutunuup sımsıkı yola devam ediyorsun bir sürü örnekler var sende biliyorsun inşlh rabbim bu günleri güzel günlerle unuttursun tez zamanda ....
merhaba cnm bizde durum aynı şükür hala sperm çıkışımız var çok sayıda olmasada var onları kalitelendirmek için yola devam ediyoruz tatlım anlıcan hala beklemedeyiz zamanı gelmemiş benim bebiş içinde galiba ... sen nasılsın ne durumdasınız sık girm,iyorum artık bazen fırsat olmuyo bazende aynı devam olduğu için bakıp çıkıyorum sayfaya..Merhaba cemrem
Uzunsuredir girmiyodum sizin durumuda merak ediyodum
Sizde en son sperm cikmisti
Simdi durumunuz ne
Ben de öyle düşündüm açıkçası birkac sene böyle devam eden arkadaşlar olmuş, benim eşim çok güvendi hocaya bu yüzden devam ediyoruz.arkadaslar ben kimsenin hakkina girmek istemem ne kerametse Celalettin Peruda tedavi alan her kesde sadece elongeler gorulmus. Yani elonge var icin rahat olsun diyolar, insanlar umutlaniyor. Tamam ilerleme kayd edenler de olmus ama elongelerde takilanlar da olmus gibime geldi sanki
Sizin tesede bulunanadı mı? Bizim inhibin b 150 bu yüzden şansınız yüksek dedi ama az olanlarda da üretim olabiliyor diye okudum bir makalede hatta orda inhibin b bu yüzden çok güvenilir bir değer değil diye yazıyordu. Testis volumu de normal her şey normal gel gör ki yine de elimizde hiçbir şey yok. Yoğurda karıştırdığımız baharatların hangileri olduğunu bilmiyorum baya birşeyler saydı ama aklımda kalmadı o an ki piskolojiyle. Elimizden geleni yapıyoruz tevekküldeyiz. Rabbim burdaki bekleyen tüm kucakları salih saliha evlatlarla doldursun inşaAllah.canim benim esimde sizin esinizle ayni durumda tek fark mikrotese oldu.bizde 6 aydir c.perudayiz elonge var tikanikliktan suphelendgini hatta kesin oyle oldugunu dusundugunu soyledi.sizin inhibin b kacti? testis volumu hakkinda bisi soledimi?ayrca yogurda hangi bahartlar karistiriyorsunuz bizde kullaniyoruz. yuce rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Volum normal sınırın içinde ama alt sınırda. Tabi neyin ne olduğunu kestiremiyorum bir öyle deniliyor bir böyle allak bullak olduk. Bize sunulan tedavileri yapıyoruz işte denememiş olmamak için ama gerçek manada kimseye güvenemiyorum. Herkes umut tüccarı biz de umuda açız işte. Düşünmekle olmuyor zaten ama düşünemeden de duramıyoruz. Rabbim hepimizin Yardımcısı olsun.Canim tikaniklikta volum dusuk oluyor diye biliyorum volm normalsa sanmiyorum hem elenge cikabiyosa tikaniktik olmasi dusuk ihtimal ama yinede karisimlari kullanin allah insalla nasip eder cok dusunmemeye calis
amin canim aminn.Sizin tesede bulunanadı mı? Bizim inhibin b 150 bu yüzden şansınız yüksek dedi ama az olanlarda da üretim olabiliyor diye okudum bir makalede hatta orda inhibin b bu yüzden çok güvenilir bir değer değil diye yazıyordu. Testis volumu de normal her şey normal gel gör ki yine de elimizde hiçbir şey yok. Yoğurda karıştırdığımız baharatların hangileri olduğunu bilmiyorum baya birşeyler saydı ama aklımda kalmadı o an ki piskolojiyle. Elimizden geleni yapıyoruz tevekküldeyiz. Rabbim burdaki bekleyen tüm kucakları salih saliha evlatlarla doldursun inşaAllah.
Siz mikroteseyi nerede yaptırdınız?amin canim aminn.
evet bizim mikrotesede bulunamadi malesef. inhibin b bizim 236 cikti ve testis volumu yuksek oldugu icin kan damarlaryla alakali dedi.cikis olursa dogal yoldan bile olur dedi.cok kolay kafa karisiklgi yasayan biri degilm ama burda c.peru yorumlari okuyunca korkuyorum..farkndaym veren ol diyen rabbim doktorlar sdce vesile ama iste elmde dgl..
ankarada kaan aydos yapti ve sonuc sertoli cell only hatta onun yaptgi ozel testlere gore hic sans vermedi.herseyin hayirlisi.iyide kotude rabbimden.cok dogru soyluyosun bizi en iyi bizler anlariz hepiniz dualarimdasiniz..Siz mikroteseyi nerede yaptırdınız?
Allah yardımcımız olsun bizi en iyi biz anlarız bu yüzden birbirimize en samimi biz dua ederiz. Dualarımızdan birbirimizi eksik etmeyelim inşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?