Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
elzem uzulme canım biz 2 kere o tramvayı yasadık esim su an bitkısellerle devam ediyo bi tane de cıkıs görse tekrardan emre beye gıtmeyı düşünüyor tese için..pes etmek yok..duanızı eksık etmeyın
Emre bakircioglu size bie tedavi soyledi mi yada azo sebebi

Emre bakircioglu size bie tedavi soyledi mi yada azo sebebi
hayır canım yurt d ışında araştrma yaptıklarını söyledi bilim adamlarıyla..yınede bitkisel alabilirsiniz isterseniz dedi..Hersy Allahtan dedı zamanın ne göstereceğini nilemeyiz dedi..esim cok memnun kaldı emre beyden bnde aynen cok memnundum

Acikcasi bizde memnunduk ama herhangi bir tedavi onermemesi bizi sikintiya soktu kaan aydos a tahlilleri gonderdik tedaviye cevap verecek gibi görünüyor dedi c.peru da tedavi görüyoruz iyi gidiyor dedi bakalim sansimizi deniyoruz

Acikcasi bizde memnunduk ama herhangi bir tedavi onermemesi bizi sikintiya soktu kaan aydos a tahlilleri gonderdik tedaviye cevap verecek gibi görünüyor dedi c.peru da tedavi görüyoruz iyi gidiyor dedi bakalim sansimizi deniyoruz
ben eşime ilaç kullandırtmıyorum açıkçası canım..bitkisellerle gidiyoruz..su ankı sıkıntım ben hala adet olmadım artk gögüslerim agrıyo yarın son kez doktora gidip ilaç icecem artık..aksamdan gebelik testi yapmıştım bi umut cok beklediğinden mi ikinci çizgi cıkmıstı bakalım yarın ne olacak...

Cok teşekkür ederım yüreğıme su serptın...allahım tez Zaman'da sıze bu yolda mücadele eden herkese evlat kokusunu tattırsın hayırlısıyla..cok sevındım sperm çıkmasına ınşallah herkese Nasıp olur...benım cok korkularım var ınşallah bizdendeçıkar ..bızımde Nasıp olursa mart ortası gıbı tese olacak ınşallah çıkar...cok zor ınşallah dondurulmuşlar vardır ve bu kez bebegıne kavuşursun...blastokıst transferi ne demek cnm

cnm çok ama çok üzüldüm neler yaşadığını biliyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak ama umudun biraz kendinizi toplayınca gene gelecek göreceksin hersey bitti dediğin anda gene bi şey çıkıp tutunuup sımsıkı yola devam ediyorsun bir sürü örnekler var sende biliyorsun inşlh rabbim bu günleri güzel günlerle unuttursun tez zamanda ....

ELZEM
canim cok gecmis olsun
Rabbim ins yeni kapilar acar
Onun gucu herseye yeter ..

Merhaba cemrem
Uzunsuredir girmiyodum sizin durumuda merak ediyodum
Sizde en son sperm cikmisti
Simdi durumunuz ne

ELZEM
Canım geçmis olsun,çok uzüldüm ama hiç bişey bitmiş değil Rabbimden ümit kesilmez,insallah hayirli kapilar açılır tekrar başlarsın biryerlerden,insallah tez zamanda bu gunleri unutturacak guzel gunlere kavusursunuz

Merhaba cemrem
Uzunsuredir girmiyodum sizin durumuda merak ediyodum
Sizde en son sperm cikmisti
Simdi durumunuz ne
merhaba cnm bizde durum aynı şükür hala sperm çıkışımız var çok sayıda olmasada var onları kalitelendirmek için yola devam ediyoruz tatlım anlıcan hala beklemedeyiz zamanı gelmemiş benim bebiş içinde galiba ... sen nasılsın ne durumdasınız sık girm,iyorum artık bazen fırsat olmuyo bazende aynı devam olduğu için bakıp çıkıyorum sayfaya..

Ben de öyle düşündüm açıkçası birkac sene böyle devam eden arkadaşlar olmuş, benim eşim çok güvendi hocaya bu yüzden devam ediyoruz.

Sizin tesede bulunanadı mı? Bizim inhibin b 150 bu yüzden şansınız yüksek dedi ama az olanlarda da üretim olabiliyor diye okudum bir makalede hatta orda inhibin b bu yüzden çok güvenilir bir değer değil diye yazıyordu. Testis volumu de normal her şey normal gel gör ki yine de elimizde hiçbir şey yok. Yoğurda karıştırdığımız baharatların hangileri olduğunu bilmiyorum baya birşeyler saydı ama aklımda kalmadı o an ki piskolojiyle. Elimizden geleni yapıyoruz tevekküldeyiz. Rabbim burdaki bekleyen tüm kucakları salih saliha evlatlarla doldursun inşaAllah.

Canim tikaniklikta volum dusuk oluyor diye biliyorum volm normalsa sanmiyorum hem elenge cikabiyosa tikaniktik olmasi dusuk ihtimal ama yinede karisimlari kullanin allah insalla nasip eder cok dusunmemeye calis
Volum normal sınırın içinde ama alt sınırda. Tabi neyin ne olduğunu kestiremiyorum bir öyle deniliyor bir böyle allak bullak olduk. Bize sunulan tedavileri yapıyoruz işte denememiş olmamak için ama gerçek manada kimseye güvenemiyorum. Herkes umut tüccarı biz de umuda açız işte. Düşünmekle olmuyor zaten ama düşünemeden de duramıyoruz. Rabbim hepimizin Yardımcısı olsun.

amin canim aminn.
evet bizim mikrotesede bulunamadi malesef. inhibin b bizim 236 cikti ve testis volumu yuksek oldugu icin kan damarlaryla alakali dedi.cikis olursa dogal yoldan bile olur dedi.cok kolay kafa karisiklgi yasayan biri degilm ama burda c.peru yorumlari okuyunca korkuyorum..farkndaym veren ol diyen rabbim doktorlar sdce vesile ama iste elmde dgl..

Siz mikroteseyi nerede yaptırdınız?
Allah yardımcımız olsun bizi en iyi biz anlarız bu yüzden birbirimize en samimi biz dua ederiz. Dualarımızdan birbirimizi eksik etmeyelim inşaAllah.

Siz mikroteseyi nerede yaptırdınız?
Allah yardımcımız olsun bizi en iyi biz anlarız bu yüzden birbirimize en samimi biz dua ederiz. Dualarımızdan birbirimizi eksik etmeyelim inşaAllah.
ankarada kaan aydos yapti ve sonuc sertoli cell only hatta onun yaptgi ozel testlere gore hic sans vermedi.herseyin hayirlisi.iyide kotude rabbimden.cok dogru soyluyosun bizi en iyi bizler anlariz hepiniz dualarimdasiniz..

neolur bana yardim edin arkadaslarim endiselerim korkularim cok buyuk.esim 2014 eylulden bu yana araliksiz o hormon ignelerini kullaniyo.cok uzun zaman oldu 1,5 sene.sagligindan olmasindan korkuyorum.esim ise tedaviye devam etmek istyr.allah korusun sagligindan olsa ona bisi olsa naparim ben ne anlami var.cocuk allahin bizlere nimeti o nimeti bize nasip etmedyse bu da bizm imtihanimiz.rabbimden gelen hersey kabulumuz.
neyapmaliyim sizce?
allahim yardimcimiz olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…