melshh canım olsun sen ne olursa olsun üzme kendini inşallah olacak olmazsada canınız sagolsun ...
allaarkadaşlar mrb.bu iş gerçekten çok zormuş ya eşimin azo olduğunu öğreneli 1 ay oldu ama sanki ömrümden 10 yıl gitti.bakalım bu hafta içinde genetik sonuçlarını alıcaz.sonra da kromozom için kan verilecek.dr söylediği hormonlar aşırı bozukmuş ondan dolayı tüp bile denemenize gerek yok dedi ya başta bitirdi bizi zaten o günden beri yaşayıp yaşamadığımı bilemiyoruz.hormon değerleri : fsh 43, lh:24, tot.testr.:243.sizde sperm çıkma ihtimali varmıdır ne dersiniz.
hoşgeldin canım taha öncede gelmiştin dimi inşallah genetik temiz çıkar canım hormonlara gelince yüksek ama böyle olupta sperm bulunanlarda var allahın taktiri aslında. inşallah sizde sperm çıkanlardan olursunuz nerede tedavi görüyorsunuz.arkadaşlar mrb.bu iş gerçekten çok zormuş ya eşimin azo olduğunu öğreneli 1 ay oldu ama sanki ömrümden 10 yıl gitti.bakalım bu hafta içinde genetik sonuçlarını alıcaz.sonra da kromozom için kan verilecek.dr söylediği hormonlar aşırı bozukmuş ondan dolayı tüp bile denemenize gerek yok dedi ya başta bitirdi bizi zaten o günden beri yaşayıp yaşamadığımı bilemiyoruz.hormon değerleri : fsh 43, lh:24, tot.testr.:243.sizde sperm çıkma ihtimali varmıdır ne dersiniz.
BELGİN siz nezamandır uğraşıyosunuz bu illetle
evet canım bende çok kuruyorum türlü türlü üretiyorum kafamda canım siz nerde yaptırdıydınız tüpbebeği...dr kim.
kimsenin değil canım benim hayallerim...
evet haklısın tabi bacım, ama işte insan güzel bişiler duymak moral bulmak istiyor, yıllarca bu hayalle yaşayıpta, olmayacağını bilmek çok kötü ya.yine de allah herkese özlemini çektiği bebeğini kucağına alabilmeyi nasip etsin, bizim imtihanımızda böyle sanırım, inşallah hayırlısıyla geçeriz ne diyebilirim ki
Belgin sizin tedavi ne zaman başlıyor kızz??
canım hoşgeldin eşimin fsh 26 çıktı ctesi günü baktırdık tedaviyi sorarsan konuşmuştukya bizimki şu an istemiyor bende için için kendimi yiyip bitiriyorum ne yapcam bilmiyorumsenağlama
kızlar genetik test nekadar tutuyo. Merak ettim.
ankarada z.t.burak hast.150-tl diye biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?