Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım bende çok kuruyorum türlü türlü üretiyorum kafamda canım siz nerde yaptırdıydınız tüpbebeği...dr kim.

arkadaşlar mrb.bu iş gerçekten çok zormuş ya eşimin azo olduğunu öğreneli 1 ay oldu ama sanki ömrümden 10 yıl gitti.bakalım bu hafta içinde genetik sonuçlarını alıcaz.sonra da kromozom için kan verilecek.dr söylediği hormonlar aşırı bozukmuş ondan dolayı tüp bile denemenize gerek yok dedi ya başta bitirdi bizi zaten o günden beri yaşayıp yaşamadığımı bilemiyoruz.hormon değerleri : fsh 43, lh:24, tot.testr.:243.sizde sperm çıkma ihtimali varmıdır ne dersiniz.

alla

allah kurtarsın canım.aklımda değil bizim sonuçlarımız ama dr bize % 10 şans vermişti 6 adet sperm bulunmuştu.okuduğum diğer yazılara göre asla bulunmaz denilen kişiler normalde çıkarabiliyo.ne desek yalan allah a kalmış o isterse herşey mümkündür.

hoşgeldin canım taha öncede gelmiştin dimi inşallah genetik temiz çıkar canım hormonlara gelince yüksek ama böyle olupta sperm bulunanlarda var allahın taktiri aslında. inşallah sizde sperm çıkanlardan olursunuz nerede tedavi görüyorsunuz.
BELGİN siz nezamandır uğraşıyosunuz bu illetle

canım 4 yıl oldu 3 yıl öncede eşim ilk tesesini olmuştusenağlama

evet canım bende çok kuruyorum türlü türlü üretiyorum kafamda canım siz nerde yaptırdıydınız tüpbebeği...dr kim.

bursada pembe mavi kadın doğum ve tüp bebek merkezi.ama biz üroloğumuzdan memnun kalmadık belgin ya.adam hiç ilgilenmedi direkt ameliyat dedi birlikte hazırladılar.zaten bizi ne ilaç ne tedavi eşim öylecne ameliyata girdi.
ya canım bişi dicem bu genetik test önemli mi iyileşip iyileşmiceni anlamak için.bizim dr gerek yok öyle şeylere dedi bu rahatsızlık düzelmez dedi.

peki bulunamadımı tutmadımı.insan ümitlernin yavaş yavaş gasp edildiğini tüketildiğini hissediyo resmen ya

evet haklısın tabi bacım, ama işte insan güzel bişiler duymak moral bulmak istiyor, yıllarca bu hayalle yaşayıpta, olmayacağını bilmek çok kötü ya.yine de allah herkese özlemini çektiği bebeğini kucağına alabilmeyi nasip etsin, bizim imtihanımızda böyle sanırım, inşallah hayırlısıyla geçeriz ne diyebilirim ki

amin canım inşallah.kızlar daha çocuklukta belirler gelecekteki çocuklarının isimlerini defalarca değiştirsede hayali vardır hep dillerinde hepimizde olmuştur mutlaka ama gelecekte bu durumda olucamızı nerden bilcektikki.

Belgin sizin tedavi ne zaman başlıyor kızz??

canım hoşgeldin eşimin fsh 26 çıktı ctesi günü baktırdık tedaviyi sorarsan konuşmuştukya bizimki şu an istemiyor bende için için kendimi yiyip bitiriyorum ne yapcam bilmiyorumsenağlama

belgincim evet yazmıştım daha önce.ankara zekai tahir burak devlet hastanesinde başladı herşey bir siperm testiyle ama şuan genetiğe kadar gitti sonu.onu bekliyoruz işte canım.eğer bir umut bile olsa tüp için ona da razıyız.sonuna kadar denemeye yani.

meliss cim bilmiyorum bu genetik ne kadar önemli ama eşimin hormonlar karışık olduğundan dolayı doğumsal problemlerden olabilir dedi doktor sanırım onu araştıracaklar

canım hoşgeldin eşimin fsh 26 çıktı ctesi günü baktırdık tedaviyi sorarsan konuşmuştukya bizimki şu an istemiyor bende için için kendimi yiyip bitiriyorum ne yapcam bilmiyorumsenağlama

Yiyiyip bitirme kendini canım. Erkekler bizim gibi değiller biz her acıya her derde gögüs gerebilecek kapasitedeyiz onlar bedenen güclüde olsa duygusal olarak çok zayıflar, oyle olsaydı erkekler cocuk doğururdu. Şimdi eşin içinde kolay değil adamı kesip bicicekler tekrar, oda tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyor belkide hayliyle eminim onun üstündede çok fazla baskı var. Sadece sana sorulmuyordur neden bebeğiniz yok diye onda çok sık geliyordur bu soru. Biz burda anlatıp dertleşip yeri gelip ağlıyoruz deşarj oluyoruz ama onlar öyle değiller hep içlerine atıyorlar. Eminim iyi şeyler olacak buna inan. Herşeyin hayırlısı olsun. Allah vereceksede sağlıklı evlat versin yoksa hiç vermesin.

slm kızlar opuyorumnanaktan ev işi yapıyodum anca girebildim ev pırıl pırıl oldu zemuszemus ama bende açlıktan öldüm daha kahvaltı bile etmedim iş yapmaktan cokacimcoook ÇİÇEK sağol canım iyi dileklerin için MELİSÇİM sende çok sağol inşşallah seninde hamile haberini alırız inşaallah bebişin sana tutunmuştur :Saruboceq:
ben açlıktan bayılmadan gidiyimde bi kahvaltı edip geliyim bu saatte sırnaşık şey cokacimcoook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…