Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hosbulduk melis iyiyim sen nasilsin canim?

iyiyim bende sağol zaman geçirmeye çalışıyorum.çok eski yazıları okudum bugün biraz hamilelik belirtileri filan yazmışmışlar hiçbiri yok bende ya sadece sizde oluyomu bilmem ama adetten önce çok kasıklarım gurulduyodu o var.5 gün daha moralimi bozmak istemiyorum ama sanırım

meliscim herkesteki belirti farkli olur bence olumsuz düsünme insallah hamilesin canim bak ben ne diyorum sana ben teyze olmak istiyorim kótü düsünme

meliscim herkesteki belirti farkli olur bence olumsuz düsünme insallah hamilesin canim bak ben ne diyorum sana ben teyze olmak istiyorim kótü düsünme

canım inşallah ya şimdi teyze olursun hemencecikte anne olursun inşallah ay böle boş durmakda bunaltıyo insanı.

canım inşallah ya şimdi teyze olursun hemencecikte anne olursun inşallah ay böle boş durmakda bunaltıyo insanı.

canim insallah hamilesin canim iste dinlen niye bunaliyon öyle deme

canim insallah bende anne olurum.olurmuyumki o gününleri görürmüyúm insallah allahim gösterir o günleri hepimize

kizlar ben cikiyorum esim evde neti istiyor
benimde islerim var görüzürüz sonra

canim insallah hamilesin canim iste dinlen niye bunaliyon öyle deme

canim insallah bende anne olurum.olurmuyumki o gününleri görürmüyúm insallah allahim gösterir o günleri hepimize

işallah olursun canım ya.ne illet bir hastalıkmış bu 9 ay oldu biz öğreneli böyle olduğunu öğrencemize 9 ay önce hamile olduğumu öğrenseydim şimdi anne olcaktım ama kısmet değilmiş.bizlerde bu durumu yaşamak zorundaymışız işte üzülme ben herşeyin zamanı gelicene inanıyorum.bakalım bizleri daha neler bekliyor.

melshh canım olsun sen ne olursa olsun üzme kendini inşallah olacak olmazsada canınız sagolsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…