Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım haklısın bende bıraktım kendi haline temmuzda dyor bakalım hayırlısı bekliyorum onada üzülüyorum ama başka çaremiz yok zamanda aleyhimize işliyor lehimize değil iyiki varsınŞeniz
kızlar genetik test nekadar tutuyo. merak ettim.
canım biz umut tüp bebekte 150 yaptırdık.canım ilk tesede gelişmemiş hücreler bulundu sperm değil onlarla 2 emriyo oluştu fakat tutmadı zaten gelişmemişle tutması çok zormuş.
Canım benim Rabbim inşallah en kısa zamanda gerçek kılar hayallerini...

inşallah canım hepimizin hayalleri gercek olsun hayırlısıylaŞeniz

hoşgeldin canım gel ben sana çayla bişeyler hazırlarım:içelim:

kızlar genetiğin önemini emre bey bize şöyle açıklamıştı eger bu azospermi doğuştansa ikinciyi denememize gerek yok bulamayız demeşti şükür birşey çıkmadı...

kızlar genetiğin önemini emre bey bize şöyle açıklamıştı eger bu azospermi doğuştansa ikinciyi denememize gerek yok bulamayız demeşti şükür birşey çıkmadı...
ayyy belgin böyle deyince çok üzüldüm bak şimdi, bizimkide genetik problem ya 1.cide çıkmadı şimdi 2.ci için uğraşıyoruz çıkmıcak galiba yaaaa offffffff senağlama senağlama

ayyy belgin böyle deyince çok üzüldüm bak şimdi, bizimkide genetik problem ya 1.cide çıkmadı şimdi 2.ci için uğraşıyoruz çıkmıcak galiba yaaaa offffffff senağlama senağlama

yok yok sen üzülme bakma onlara allahtan başka kimse bilemez canım Şeniz

neyse kızlar ben soğutmadan çayımı içip geleyim, bişi yemeye pek iştahım kalmadı mafoldumben buyrun beraber içelim kızlar çayı :içelim:

kızlar ben şimdi çıkıyorum dün bi elbise aldım biraz beli boldu daralttım aldıgım yerden eve geldim kolları çok dar olmuş çok üzüldüm versem aldığım yere geri almazlar bende terziye gidecegim şimdi belki biraz genişletirler yaaa elbiseden bile şansım yok ben çok şanssız bir kadınım yaaa

neyse kızlar ben soğutmadan çayımı içip geleyim, bişi yemeye pek iştahım kalmadı mafoldumben buyrun beraber içelim kızlar çayı :içelim:

afiyet olsun tatlım sağol iyiyim bende ama yetişemedim gitmişiniz.inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız.

BELGıNCıM kadaşımızı bir kazada kaybettik onun için üzgünüz biraz... karşılabilriz seninle eğer temmuz düşünüyürsanız ben de Umut ta olucam allah izin verirse. bu ay sonu belki bu hafta bile olabilir kontrole gidicem belki bir ay önceden bişeyler kullanmamız gerekebilir tam bilmiyorum ki nasıl işliyor prosedür.. Allah inşallah kullandıklarımızı vesile kılar da sperm bulunur.

bu arada bizim işyerinden bir arkadaşın akrabası aktarmış mısır çarşısında ben bugün tesadüfen cocukistiyorum.com forumunun eski başlıkların ı okuyordum; Orada da adının geçtiğini ve bir macun hazırladıklarını okudum. Bu kadar olur yani daha cuma günü aldım adını arkadaştan bugün 2008 yılı forumunda gördüm:) Forumdaki bir üye 1 sene kadar kullanmış ve normal yoldan çıkış olmuş. Şimdi onu mu alsam diyorum belki 2 ay var ama faydası olur belki yine de bilemeyiz ki. Bu cmtsi ben yine çarşı tarafların akıyım bi diyorum... Adı ve adresi belki lazım olur hem de google dan aratırsanız çıkar forumdaki başlıkta daha ayrıntılı incelersiniz....

cocukistiyorum forumundaki adres:

AKTARIN ADRESı
PAŞA OĞLU
Mısır çarşısı içi no;79 EMıNÖNÜ
TEL;02125223521 22
MAıL:SALT_MUAMMER@HOTMAıL.COM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…