slm kızlar
evet canım haklısın bende bıraktım kendi haline temmuzda dyor bakalım hayırlısı bekliyorum onada üzülüyorum ama başka çaremiz yok zamanda aleyhimize işliyor lehimize değil iyiki varsınŞenizYiyiyip bitirme kendini canım. Erkekler bizim gibi değiller biz her acıya her derde gögüs gerebilecek kapasitedeyiz onlar bedenen güclüde olsa duygusal olarak çok zayıflar, oyle olsaydı erkekler cocuk doğururdu. Şimdi eşin içinde kolay değil adamı kesip bicicekler tekrar, oda tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyor belkide hayliyle eminim onun üstündede çok fazla baskı var. Sadece sana sorulmuyordur neden bebeğiniz yok diye onda çok sık geliyordur bu soru. Biz burda anlatıp dertleşip yeri gelip ağlıyoruz deşarj oluyoruz ama onlar öyle değiller hep içlerine atıyorlar. Eminim iyi şeyler olacak buna inan. Herşeyin hayırlısı olsun. Allah vereceksede sağlıklı evlat versin yoksa hiç vermesin.
canım biz umut tüp bebekte 150 yaptırdık.canım ilk tesede gelişmemiş hücreler bulundu sperm değil onlarla 2 emriyo oluştu fakat tutmadı zaten gelişmemişle tutması çok zormuş.kızlar genetik test nekadar tutuyo. merak ettim.
Canım benim Rabbim inşallah en kısa zamanda gerçek kılar hayallerini...
slm kızlar opuyorumnanaktan ev işi yapıyodum anca girebildim ev pırıl pırıl oldu zemuszemus ama bende açlıktan öldüm daha kahvaltı bile etmedim iş yapmaktan cokacimcoook ÇİÇEK sağol canım iyi dileklerin için MELİSÇİM sende çok sağol inşşallah seninde hamile haberini alırız inşaallah bebişin sana tutunmuştur :Saruboceq:
ben açlıktan bayılmadan gidiyimde bi kahvaltı edip geliyim bu saatte sırnaşık şey cokacimcoook
ayyy belgin böyle deyince çok üzüldüm bak şimdi, bizimkide genetik problem ya 1.cide çıkmadı şimdi 2.ci için uğraşıyoruz çıkmıcak galiba yaaaa offffffff senağlama senağlamakızlar genetiğin önemini emre bey bize şöyle açıklamıştı eger bu azospermi doğuştansa ikinciyi denememize gerek yok bulamayız demeşti şükür birşey çıkmadı...
ayyy belgin böyle deyince çok üzüldüm bak şimdi, bizimkide genetik problem ya 1.cide çıkmadı şimdi 2.ci için uğraşıyoruz çıkmıcak galiba yaaaa offffffff senağlama senağlama
neyse kızlar ben soğutmadan çayımı içip geleyim, bişi yemeye pek iştahım kalmadı mafoldumben buyrun beraber içelim kızlar çayı :içelim:
neyse kızlar ben soğutmadan çayımı içip geleyim, bişi yemeye pek iştahım kalmadı mafoldumben buyrun beraber içelim kızlar çayı :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?