Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin bitanem inşallah çok üzüldüm cennetteler şimdi inşallah benim kuzularıma arkadaş olurlar umarım orada denk geliriz canım
İns beraberlerdir Melek'lerimiz. İns denk geliriz bende cok isterim tanışmayı. Mayıs adetimde kontrole gidicem ben eger haziran sonuna denk gelirse diger adetim başlarız yoksa temmuz adetiyle tekrar denicez. İns rabbim bu seferde hamileyim demeyi nasip eder bizlere ki ins kucağımıza almayi da nasip eder rabbim cumlemize

aglattin beni ...

Canım lökosit olayını halledebiliriz mi benim eşimde de çıktı ne kullandınızda geçti acaba

Canım bende aynen öyle düşünüyorum dün görüşmeye gittik ahmet hoca birsürü tahlil istedi senden de istendi mi

Kizlar kaan hoca 23 nisana kadar tedaviye devam et benden haber bekle yazmis napicak acaba hic anlamadim(ayriyeten benim koca cok sigara iciyor)bende hic bi kur uygulamiyorum sadece ignesini. Hapini kullaniyor cunku laftan anlamiyor bende pes ettim kaan hoca demistiki icme evladim ben sana tese yaptim zaman nikotin etrafini sarar hic bisey bulamam demisti bakalim tese derse nolacak fazlada umutlanmak istemiyorum cikar diye hayirlisi rabbimden

Rica ederim canım jimer hst.yaptırdık birkaç ay sonra nasipse bz de baslamyi düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı insaallah.

Canım bende aynen öyle düşünüyorum dün görüşmeye gittik ahmet hoca birsürü tahlil istedi senden de istendi mi
Tüp bebek öncesi istemişti kan hormon tahlilleri istemişti Gazi de yaptırın burda para vermeyin demisti. Bu arada sen ne düşünüyorsun memnun musun merkezden

Tüp bebek öncesi istemişti kan hormon tahlilleri istemişti Gazi de yaptırın burda para vermeyin demisti. Bu arada sen ne düşünüyorsun memnun musun merkezden
Canım bence merkez iyi ama geçen sene düşükten sonra görüşmeye gittiğimde bişey dikkatimi çekti orada kiminle konuştuysam hep tekrarlayan düşükten bahsettiler acaba merkezle ilgili bi sıkıntı olabilir mi bu

Merhaba arkadadim Ne olur kendinizi bırakmayın Rabbim nasip edecek ins tekrar biz mücadelemizi birakmayalim zor sınav hepimizin zor sperm bulunması zor bulundumda zor bu sınavimiz geçmek nasip olsun ins bir kere bulunmuş ins bidaha buluncak üretim var mis çok şükür olacağına inanıyorum kendinizi üzme yın benimle evlenen herkes ama herkes bebisli yada hamile bazıları ikinciyi doğurdu yada ikiye hamile zor bir sınav ama ben artık bebisleri sevmeye alıştım ve mücadelemizi sonuna kadar devam edicem sizde ne olur sonuna kadar bırakmayın kendinizi birbirimize moral verelim bu mücadeleyi kazanacaz...

arkadaslar c.peruda tedavide olup elonge cikip yakin zamanda muayene gidip olumlu gelismeler sonuclar alan varmi?hem maddi hem manevi yonden cokusteyim resmen esime hic bisi uygulamiyorum sadece prengyl kullaniyor son 1 aydir.mayista muayene gidicez hic umidim yok,zaman dusundugumden dahada hizla akip gidiyor..allahim yardimcimiz olsun

Yani açıkcası ben kimseyle konuşmadım ama tup benek denemelerinde ilklerde dusuk riski cok oluyo hele ki ikizse demisti dr um.gerci benimle birlikte transfer olup olumlu sonuç alan 5 kişi var onlar doğurdu. Bilmiyorum yanı nasip meselesi sanirim kuzum

İnşallah bize de nasip olur bitanem çok korkuyorum aynı şekilde düşük olacak diye

Iyı aksamlar ben yenı uyeyım. Kafam cook karısık esımde cıft taraflı varakısel var ve azosperm aranızda varıkosel kaynaklı azo olan varmı varsa varokısel amalıyatından sonra duzelme oldumu luften yardımm

Cnm jimet de kime gittiniz? Biz hatice hanımı dusunmustukde bide nasıl oluyorr gidip gelme çok mu?
Canım jimerde tüp bebek Dr.u 1 tane o da Suat Hazer normal muayene için gideceksen dusunebilirsin diğer drlari ilk gorusme ücretsiz oluyor tedaviye başladığında diğerlerinde ise tüp bebek tedavi parasını oduyorsun tedavi pozitif olursa aylık 130 TL muayene ücreti oduyorsun.

Ben varım canım hersey normaldi genetik hormon sayı hep sifirdi variskosel den snra çıkış başladı yüzde beş ihtimal di cikisin başlaması doktorlar çok onemsemiycem variskoseli yaşımiz genç die olduk iyiki olmusuz sen sormak sietduguni sor yardimci olacağım bişey olursa sevinirim

Canım bızımde genetık normol fsh 11 cıvarı hersey normal bı varıkosel var cok sıddetlı grade 3 ve cıft taraflı doktorlar sorunun bu olmadıgını soyluyorlar ama ben varıkosel olduguna ınanmak ıstıyorum. Sızın cıkıs ne zaman basladı amalıyattan sonra

Sımdıden cok tsk ederim cevapların ıcın cook zor durumdayım ne yapıcagımı bilemiyorum

Sımdıden cok tsk ederim cevapların ıcın cook zor durumdayım ne yapıcagımı bilemiyorum
Lütfen sabret bu zor bir surec kolay değil bizimde bir yıl sifirdi halimize şükürler olsun dedik sağlığımız yerinde die bizi fsh de normaldi canim bir sene sifirdi hep testlerde snra olmaya karar verdik variskosel olduk altı ay snra test vermeye cagiriyorlar test verdik iki kere başlamıştı çok şükür evet bazı arkadslarda variskosle oldular çıkmadı doktor olmanızı öneriyorum yüzde bir ihtimal bile olsa biz olmak istedik sizde sakin olun nezman öğrendiniz uc kere test verdimi eşiniz ve elle muayenede belki olduğumu variskosle sidetliyse olun derim ben geçmiş olsun yinede doktorunuza danışın iyi bir doktor seçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…