İns beraberlerdir Melek'lerimiz. İns denk geliriz bende cok isterim tanışmayı. Mayıs adetimde kontrole gidicem ben eger haziran sonuna denk gelirse diger adetim başlarız yoksa temmuz adetiyle tekrar denicez. İns rabbim bu seferde hamileyim demeyi nasip eder bizlere ki ins kucağımıza almayi da nasip eder rabbim cumlemizeAmin bitanem inşallah çok üzüldüm cennetteler şimdi inşallah benim kuzularıma arkadaş olurlar umarım orada denk geliriz canım
Keske mucizeler hepimizi bulsa;bulsada o anne olma duygusunu bizde yaşasak tekme yeme,göğüslerin sütten buyumesi,ayaklarin şişmesi,mide bulantisi,carpinti,kilo alma,vucutta çatlak hepsine ama hepsine raziyim ah olsa keske Alisveris yapmak ona minik kiyafetler,patikler,ayakkabilar daha neler neler almak.Helede o besigi alip yatagini kenarina koymak artik yatak odanda 3 kisi olmak acaba nefes aliyomu diye dinlemek,terledimi,yoksa usuyomu diye tedirgin olmak gece en tatli uykundan bebek sesiyle uyanmak onu bi hevesle emzirmek daha buraya yazsam sigmayacak bir birinden guzel zamanlar BiZde yaSayacakmIyIZ KIzlaR bunlari?
Canım lökosit olayını halledebiliriz mi benim eşimde de çıktı ne kullandınızda geçti acabaMeme kanseri olan hastalara verilen bir hap olan arimidex propolis kapsülü ve zinco vermiş,3ay daha tedavi gör demiş. ben gidip laboratuvar ile görüştüm onlar da bana sperm kültür testi isteyin dr unuzdan dedi,kendi dr um da likefikasyon süresi 100 dk olan insanlar nasıl çocuk sahibi oluyor dedi. Korkma eşinin değerleri iyi lökosit hallolursa diğerleri de hallolur dedi laborant da benim dr um da içime su serpti. Eşim birkaç gün sonra tekrar test verecek,sperm kültür testi ona göre bakacağız artık nelere bağışıklık kazanmış.
Canım bende aynen öyle düşünüyorum dün görüşmeye gittik ahmet hoca birsürü tahlil istedi senden de istendi miİns beraberlerdir Melek'lerimiz. İns denk geliriz bende cok isterim tanışmayı. Mayıs adetimde kontrole gidicem ben eger haziran sonuna denk gelirse diger adetim başlarız yoksa temmuz adetiyle tekrar denicez. İns rabbim bu seferde hamileyim demeyi nasip eder bizlere ki ins kucağımıza almayi da nasip eder rabbim cumlemize
Insh en yakin zamanda mutluluktan aglariz canimaglattin beni ...
Rica ederim canım jimer hst.yaptırdık birkaç ay sonra nasipse bz de baslamyi düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı insaallah.Canım benim çok teşekür ederim güzel yazın için çok şükür kavusmussunuz ins bizde kavusuruz ben yalova dayım yakın sayılır hangi merkezde deneme yapıyorsunuz canim bizde hep sifirdik bir sene snra tek tük çıkmaya başladı suan 7 tane hareketli cikio bende yapiom hergün muz ceviz keçiboynuzu özü ins şifa olur ilk denemem negatifi benimde devlete yaptım şimdi merkez araştırıyorum ins doğru karar veririz ins ❤ hepimize nasip olsun arkadasimm...bizimde üç yıl olucak diğer ay ramazanda snra deneme yapcam bende
Tüp bebek öncesi istemişti kan hormon tahlilleri istemişti Gazi de yaptırın burda para vermeyin demisti. Bu arada sen ne düşünüyorsun memnun musun merkezdenCanım bende aynen öyle düşünüyorum dün görüşmeye gittik ahmet hoca birsürü tahlil istedi senden de istendi mi
Canım bence merkez iyi ama geçen sene düşükten sonra görüşmeye gittiğimde bişey dikkatimi çekti orada kiminle konuştuysam hep tekrarlayan düşükten bahsettiler acaba merkezle ilgili bi sıkıntı olabilir mi buTüp bebek öncesi istemişti kan hormon tahlilleri istemişti Gazi de yaptırın burda para vermeyin demisti. Bu arada sen ne düşünüyorsun memnun musun merkezden
Cnm jimet de kime gittiniz? Biz hatice hanımı dusunmustukde bide nasıl oluyorr gidip gelme çok mu?Rica ederim canım jimer hst.yaptırdık birkaç ay sonra nasipse bz de baslamyi düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı insaallah.
Merhaba arkadadim Ne olur kendinizi bırakmayın Rabbim nasip edecek ins tekrar biz mücadelemizi birakmayalim zor sınav hepimizin zor sperm bulunması zor bulundumda zor bu sınavimiz geçmek nasip olsun ins bir kere bulunmuş ins bidaha buluncak üretim var mis çok şükür olacağına inanıyorum kendinizi üzme yın benimle evlenen herkes ama herkes bebisli yada hamile bazıları ikinciyi doğurdu yada ikiye hamile zor bir sınav ama ben artık bebisleri sevmeye alıştım ve mücadelemizi sonuna kadar devam edicem sizde ne olur sonuna kadar bırakmayın kendinizi birbirimize moral verelim bu mücadeleyi kazanacaz...Ya dayanamıyor artık daha iki yıllık evliyim belki ama zoruma gidiyor 1 tüp bebek denemesi 4,5 aylık kalbi durdu ve kaybettim bebegimi ama eşim de belki de artık hiç sperm kalmadı hergün hamile haberi almak yanımda ballandıra ballandıra anlatmaları ve sonunda da allah sana da versin demelerini kaldiramiyorum.eşim üzülmesin diye aldırmıyor gb yapıyorum ama misafirliğe gitmeyi bile istemiyorum birisi bişey diyecek diye iyice psikolojik sorunlar başladı bende ne yapacam nasıl dayanacak böyle
Yani açıkcası ben kimseyle konuşmadım ama tup benek denemelerinde ilklerde dusuk riski cok oluyo hele ki ikizse demisti dr um.gerci benimle birlikte transfer olup olumlu sonuç alan 5 kişi var onlar doğurdu. Bilmiyorum yanı nasip meselesi sanirim kuzumCanım bence merkez iyi ama geçen sene düşükten sonra görüşmeye gittiğimde bişey dikkatimi çekti orada kiminle konuştuysam hep tekrarlayan düşükten bahsettiler acaba merkezle ilgili bi sıkıntı olabilir mi bu
İnşallah bize de nasip olur bitanem çok korkuyorum aynı şekilde düşük olacak diyeYani açıkcası ben kimseyle konuşmadım ama tup benek denemelerinde ilklerde dusuk riski cok oluyo hele ki ikizse demisti dr um.gerci benimle birlikte transfer olup olumlu sonuç alan 5 kişi var onlar doğurdu. Bilmiyorum yanı nasip meselesi sanirim kuzum
Canım jimerde tüp bebek Dr.u 1 tane o da Suat Hazer normal muayene için gideceksen dusunebilirsin diğer drlari ilk gorusme ücretsiz oluyor tedaviye başladığında diğerlerinde ise tüp bebek tedavi parasını oduyorsun tedavi pozitif olursa aylık 130 TL muayene ücreti oduyorsun.Cnm jimet de kime gittiniz? Biz hatice hanımı dusunmustukde bide nasıl oluyorr gidip gelme çok mu?
Ben varım canım hersey normaldi genetik hormon sayı hep sifirdi variskosel den snra çıkış başladı yüzde beş ihtimal di cikisin başlaması doktorlar çok onemsemiycem variskoseli yaşımiz genç die olduk iyiki olmusuz sen sormak sietduguni sor yardimci olacağım bişey olursa sevinirimIyı aksamlar ben yenı uyeyım. Kafam cook karısık esımde cıft taraflı varakısel var ve azosperm aranızda varıkosel kaynaklı azo olan varmı varsa varokısel amalıyatından sonra duzelme oldumu luften yardımm
Lütfen sabret bu zor bir surec kolay değil bizimde bir yıl sifirdi halimize şükürler olsun dedik sağlığımız yerinde die bizi fsh de normaldi canim bir sene sifirdi hep testlerde snra olmaya karar verdik variskosel olduk altı ay snra test vermeye cagiriyorlar test verdik iki kere başlamıştı çok şükür evet bazı arkadslarda variskosle oldular çıkmadı doktor olmanızı öneriyorum yüzde bir ihtimal bile olsa biz olmak istedik sizde sakin olun nezman öğrendiniz uc kere test verdimi eşiniz ve elle muayenede belki olduğumu variskosle sidetliyse olun derim ben geçmiş olsun yinede doktorunuza danışın iyi bir doktor seçinSımdıden cok tsk ederim cevapların ıcın cook zor durumdayım ne yapıcagımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?