Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizimde grade 3 Du canim çift tarafliydi

Aynen senin gibiyim ben de.Her kesden laciyorum. Akrabalardan cevremden. O lanet olasi sorular hix vitmiyor. Cok canim yaniyor. Bazen Allahim cok egoluyum hep krndimi dusunuylrum cok kalbi tas kirli insanin diylrum. Kendime gittikce nefret ediylrum.

Bizimde grade 3 Du canim çift tarafliydi
Canım esım 5 kez verdı test hep 0. 1 ay oncekı testte bol lokosıt ve yuvarlak hucreler vardı doktor 1 aylık antıbıyotık tedavı verdı. Dun tekrar sperm testı verdı yıne malesef 0 ve yuvarlak hucrelerde yok olmus bı nebze umıtlenmıstım belkı spermın ılk evresıdır dıye ama degılmıs.varıkoselı sıddetlı agrı yaptıgı ıcın amalıyat dedı doktorlar evet elede gelıhor muayenede. Bız unuversıte hastanesıne gıdıyoruz dr prof. Sız hangı doktora gıdıyorsunuz

Aynen senin gibiyim ben de.Her kesden laciyorum. Akrabalardan cevremden. O lanet olasi sorular hix vitmiyor. Cok canim yaniyor. Bazen Allahim cok egoluyum hep krndimi dusunuylrum cok kalbi tas kirli insanin diylrum. Kendime gittikce nefret ediylrum.
Arkadad

Arkadaşlar sizde oluyormu bilmiorum ben yıprandım heralde ay dabirkere falan bu konudan siddetli kavga ediorum esimle ne olacak ne olacak sonumuz diye sonra cok üzülüyorum ama zor yani akrabaların çocukları devamlı onların muhabbetleri onların çocklarinin gelecekleri

Hangi universite hastanesi bizde univeriste hastanesinde oldukk memnun kaldık gayet ilgililer tüp bebekte yoğun oldukları için aynı şeyi diyemem ama ameliyat iyi geçti çok şükür

Olmazmı kuzum oluyo ama dışimi sıkıyorum sabrediyorum dua ediyorum imtihanım buymuş diyorum kavga etme Can'ım esinde istemezdi ki basına böyle bi olay gelsin sınanıyoruz işte

cnm zor bır surec yasıyoruz sabırlı olmamız gerekıyo evet yıpranıyoruz ama buda bızlerın ımtıhanı yerı gelıyo tartısıyoruz ıstenmeyecek sozler soyluyoruz ama yınede esımıze destek olmalıyız onlarda bızım kadar uzuluyolar eger sureklı tartısma oluyosa bırlıkte bır psıkologa gıdın cnm
sorunu yenımı ogrendınız kac senelık evlısınız azo sebebınız ne cnm

Yok canım 2012 den beri biluoruz ama çok zor celalettin hocada tedavidyiz bazen umutlaniyorum sonrada yine çıkmayacak hissi ne kapılıyorum.seneler geçiyor ee biz bayanlarin yasida gidior bunları düsüdükce psikolojimi bozdum Allah kimsye bu imtuhani. Vermesin cok zormus.

Kızlar eğer Kaan hoca esime tese yaparda çıkmassa ben yumurtalarımı dondurtcam ne olacağımız belli değil belki çok seneler beklicez tam sperm bulundu derken bu sefer benim yumurta sorun çıkarır rezervem azalır menopoz olur Allah korusun 40 yasımada gelsem sperm bulunursa o annelik duygusunu yaşamak istiyorum çünkü

Arkadaşlar kaan hocada tese olanlar tüp bebek için hangi merkezi tercihediyolar acaba?

Bennde syni durumdayim. Akrabalarim esime boyle eksik gibi bakiyorlar sanki.

amın cnm pekı celalettınde hangı asamdasınız tese falan oldunuz mu

Emrede tese olduk maturasyon arrest duraklama patoloji sonucumuz emre kok hücreden baska sans vermedi.cellalettin hocada 6ay oldu elonge asamasindayiz .
anladım cnm morel bozmak ıstemıyorum ama celalettının butun hastaları elonge sevıyesınde ondan ılerı gıdenı duymadım hıc acaba baska bır doktorla daha mı gorussenız kaan aydos mesala

Reactions: yry
anladım cnm morel bozmak ıstemıyorum ama celalettının butun hastaları elonge sevıyesınde ondan ılerı gıdenı duymadım hıc acaba baska bır doktorla daha mı gorussenız kaan aydos mesala
Bence de çok doğru söylüyorsun bende öyle duydum hatta testte gönderdiği yer bitkisel ilaçları aldırdığı yer anlaşmalı felan duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…