- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Bizimde grade 3 Du canim çift tarafliydiLütfen sabret bu zor bir surec kolay değil bizimde bir yıl sifirdi halimize şükürler olsun dedik sağlığımız yerinde die bizi fsh de normaldi canim bir sene sifirdi hep testlerde snra olmaya karar verdik variskosel olduk altı ay snra test vermeye cagiriyorlar test verdik iki kere başlamıştı çok şükür evet bazı arkadslarda variskosle oldular çıkmadı doktor olmanızı öneriyorum yüzde bir ihtimal bile olsa biz olmak istedik sizde sakin olun nezman öğrendiniz uc kere test verdimi eşiniz ve elle muayenede belki olduğumu variskosle sidetliyse olun derim ben geçmiş olsun yinede doktorunuza danışın iyi bir doktor seçin
Aynen senin gibiyim ben de.Her kesden laciyorum. Akrabalardan cevremden. O lanet olasi sorular hix vitmiyor. Cok canim yaniyor. Bazen Allahim cok egoluyum hep krndimi dusunuylrum cok kalbi tas kirli insanin diylrum. Kendime gittikce nefret ediylrum.Ya dayanamıyor artık daha iki yıllık evliyim belki ama zoruma gidiyor 1 tüp bebek denemesi 4,5 aylık kalbi durdu ve kaybettim bebegimi ama eşim de belki de artık hiç sperm kalmadı hergün hamile haberi almak yanımda ballandıra ballandıra anlatmaları ve sonunda da allah sana da versin demelerini kaldiramiyorum.eşim üzülmesin diye aldırmıyor gb yapıyorum ama misafirliğe gitmeyi bile istemiyorum birisi bişey diyecek diye iyice psikolojik sorunlar başladı bende ne yapacam nasıl dayanacak böyle
Canım esım 5 kez verdı test hep 0. 1 ay oncekı testte bol lokosıt ve yuvarlak hucreler vardı doktor 1 aylık antıbıyotık tedavı verdı. Dun tekrar sperm testı verdı yıne malesef 0 ve yuvarlak hucrelerde yok olmus bı nebze umıtlenmıstım belkı spermın ılk evresıdır dıye ama degılmıs.varıkoselı sıddetlı agrı yaptıgı ıcın amalıyat dedı doktorlar evet elede gelıhor muayenede. Bız unuversıte hastanesıne gıdıyoruz dr prof. Sız hangı doktora gıdıyorsunuzBizimde grade 3 Du canim çift tarafliydi
Canım esım 5 kez verdı test hep 0. 1 ay oncekı testte bol lokosıt ve yuvarlak hucreler vardı doktor 1 aylık antıbıyotık tedavı verdı. Dun tekrar sperm testı verdı yıne malesef 0 ve yuvarlak hucrelerde yok olmus bı nebze umıtlenmıstım belkı spermın ılk evresıdır dıye ama degılmıs.varıkoselı sıddetlı agrı yaptıgı ıcın amalıyat dedı doktorlar evet elede gelıhor muayenede. Bız unuversıte hastanesıne gıdıyoruz dr prof. Sız hangı doktora gıdıyorsunuz
ArkadadAynen senin gibiyim ben de.Her kesden laciyorum. Akrabalardan cevremden. O lanet olasi sorular hix vitmiyor. Cok canim yaniyor. Bazen Allahim cok egoluyum hep krndimi dusunuylrum cok kalbi tas kirli insanin diylrum. Kendime gittikce nefret ediylrum.
Arkadaşlar sizde oluyormu bilmiorum ben yıprandım heralde ay dabirkere falan bu konudan siddetli kavga ediorum esimle ne olacak ne olacak sonumuz diye sonra cok üzülüyorum ama zor yani akrabaların çocukları devamlı onların muhabbetleri onların çocklarinin gelecekleriArkadad
Hangi universite hastanesi bizde univeriste hastanesinde oldukk memnun kaldık gayet ilgililer tüp bebekte yoğun oldukları için aynı şeyi diyemem ama ameliyat iyi geçti çok şükürCanım esım 5 kez verdı test hep 0. 1 ay oncekı testte bol lokosıt ve yuvarlak hucreler vardı doktor 1 aylık antıbıyotık tedavı verdı. Dun tekrar sperm testı verdı yıne malesef 0 ve yuvarlak hucrelerde yok olmus bı nebze umıtlenmıstım belkı spermın ılk evresıdır dıye ama degılmıs.varıkoselı sıddetlı agrı yaptıgı ıcın amalıyat dedı doktorlar evet elede gelıhor muayenede. Bız unuversıte hastanesıne gıdıyoruz dr prof. Sız hangı doktora gıdıyorsunuz
Olmazmı kuzum oluyo ama dışimi sıkıyorum sabrediyorum dua ediyorum imtihanım buymuş diyorum kavga etme Can'ım esinde istemezdi ki basına böyle bi olay gelsin sınanıyoruz işteArkadaşlar sizde oluyormu bilmiorum ben yıprandım heralde ay dabirkere falan bu konudan siddetli kavga ediorum esimle ne olacak ne olacak sonumuz diye sonra cok üzülüyorum ama zor yani akrabaların çocukları devamlı onların muhabbetleri onların çocklarinin gelecekleri
Bız adanadayız doktorumuz atılla arıdoganHangi universite hastanesi bizde univeriste hastanesinde oldukk memnun kaldık gayet ilgililer tüp bebekte yoğun oldukları için aynı şeyi diyemem ama ameliyat iyi geçti çok şükür
Adana balcalı unuversıtesı en yakın zamanda varıkosel amalıyatı olucak ınsallah cıkıs olur sızın gıbı. Rabbım buyuk kımse cocuksuz kalmaz bu topıkte ınsallahBız adanadayız doktorumuz atılla arıdogan
cnm zor bır surec yasıyoruz sabırlı olmamız gerekıyo evet yıpranıyoruz ama buda bızlerın ımtıhanı yerı gelıyo tartısıyoruz ıstenmeyecek sozler soyluyoruz ama yınede esımıze destek olmalıyız onlarda bızım kadar uzuluyolar eger sureklı tartısma oluyosa bırlıkte bır psıkologa gıdın cnmArkadaşlar sizde oluyormu bilmiorum ben yıprandım heralde ay dabirkere falan bu konudan siddetli kavga ediorum esimle ne olacak ne olacak sonumuz diye sonra cok üzülüyorum ama zor yani akrabaların çocukları devamlı onların muhabbetleri onların çocklarinin gelecekleri
İnş olur canım inş buradan Paylaş olur mu süreci cikisin olduğunu insAdana balcalı unuversıtesı en yakın zamanda varıkosel amalıyatı olucak ınsallah cıkıs olur sızın gıbı. Rabbım buyuk kımse cocuksuz kalmaz bu topıkte ınsallah
Yok canım 2012 den beri biluoruz ama çok zor celalettin hocada tedavidyiz bazen umutlaniyorum sonrada yine çıkmayacak hissi ne kapılıyorum.seneler geçiyor ee biz bayanlarin yasida gidior bunları düsüdükce psikolojimi bozdum Allah kimsye bu imtuhani. Vermesin cok zormus.cnm zor bır surec yasıyoruz sabırlı olmamız gerekıyo evet yıpranıyoruz ama buda bızlerın ımtıhanı yerı gelıyo tartısıyoruz ıstenmeyecek sozler soyluyoruz ama yınede esımıze destek olmalıyız onlarda bızım kadar uzuluyolar eger sureklı tartısma oluyosa bırlıkte bır psıkologa gıdın cnm
sorunu yenımı ogrendınız kac senelık evlısınız azo sebebınız ne cnm
Yazarım tabı yazmazmıyım RABBIM ıns o gunlerı gosterse bana. Sız amalıyattan sonra kur ılac falan kullandınız mı pekıİnş olur canım inş buradan Paylaş olur mu süreci cikisin olduğunu ins
Bennde syni durumdayim. Akrabalarim esime boyle eksik gibi bakiyorlar sanki.Arkadaşlar sizde oluyormu bilmiorum ben yıprandım heralde ay dabirkere falan bu konudan siddetli kavga ediorum esimle ne olacak ne olacak sonumuz diye sonra cok üzülüyorum ama zor yani akrabaların çocukları devamlı onların muhabbetleri onların çocklarinin gelecekleri
amın cnm pekı celalettınde hangı asamdasınız tese falan oldunuz muYok canım 2012 den beri biluoruz ama çok zor celalettin hocada tedavidyiz bazen umutlaniyorum sonrada yine çıkmayacak hissi ne kapılıyorum.seneler geçiyor ee biz bayanlarin yasida gidior bunları düsüdükce psikolojimi bozdum Allah kimsye bu imtuhani. Vermesin cok zormus.
Emrede tese olduk maturasyon arrest duraklama patoloji sonucumuz emre kok hücreden baska sans vermedi.cellalettin hocada 6ay oldu elonge asamasindayiz .amın cnm pekı celalettınde hangı asamdasınız tese falan oldunuz mu
anladım cnm morel bozmak ıstemıyorum ama celalettının butun hastaları elonge sevıyesınde ondan ılerı gıdenı duymadım hıc acaba baska bır doktorla daha mı gorussenız kaan aydos mesalaEmrede tese olduk maturasyon arrest duraklama patoloji sonucumuz emre kok hücreden baska sans vermedi.cellalettin hocada 6ay oldu elonge asamasindayiz .
Bence de çok doğru söylüyorsun bende öyle duydum hatta testte gönderdiği yer bitkisel ilaçları aldırdığı yer anlaşmalı felan duydumanladım cnm morel bozmak ıstemıyorum ama celalettının butun hastaları elonge sevıyesınde ondan ılerı gıdenı duymadım hıc acaba baska bır doktorla daha mı gorussenız kaan aydos mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?