Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bence de çok doğru söylüyorsun bende öyle duydum hatta testte gönderdiği yer bitkisel ilaçları aldırdığı yer anlaşmalı felan duydum
evet aynen cnm onun verdıgı bıtkısellere ve o detaylı sperm testıne guvenmıyorum acıksası ben orda yaptırdıgımızda gucreler h elongeler falan cıkıo baska yerde yaptıgımızda tesede falan cıkmıyo o elongeler nasıl oluyosa

Reactions: yry
Canım nerhaba iyilik sukur sen nasılsın zayıfla din mi nasıl geciioo günlerin
Iyiyim Pinarım sagol. 8 kilo verdim su anda durdu, rolantide sabit kaldi canım vaktim var sanirim 4-5 kilo daha veririm yetmez bence ama idare edicem napiyim motivasyonum iyi moralim yüksek

Iyiyim Pinarım sagol. 8 kilo verdim su anda durdu, rolantide sabit kaldi canım vaktim var sanirim 4-5 kilo daha veririm yetmez bence ama idare edicem napiyim motivasyonum iyi moralim yüksek
Ayyy kuzum çok sevindimm multu ol ins hep ideal kilona ulaş ins bende ilk tedavim olumsuz ikinciyi ramazanda snra dusunuom bakalım ins kavusuruz yavrumüza bende pko var kuzu ama kilo yok şükür ama ben de 3 5 kilo versem süper olur ya

Sevdamm iyi olmana sevindim kuzummmmm canım tekrar ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah

Sevdamm iyi olmana sevindim kuzummmmm canım tekrar ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah
Canlarim sagolun. Cok iyiyim Rabbime sukur. Mayis sonu haziran basi gibi deneyecegim tekrar insallah sekerler.insallah hepimiz kavusuruz yavrularimiza

Son düzenleme:
Of off içim sıkılır oldu artik napicaz ya kizlar ilkbahar geldi yaz geliyo bebesini alan ya parka,pikniğe gezmeye alışverişe gidiyo peki bizler?

Merhaba kızlar.. Nasılsınızz??
İnşallah herkes umutlu mutlu bir yaza başlangıç yapar bu yıl..
Herbiriniz için dua ediyorummm sürekli..
Bizde çok şükür iyiyiz şimdilik.. Büyümeye çalışıyoruz.. Rabbimm yavrularımızı kucağımıza versin inşallah hasret bırakmasınn canlarım.. Hepinizii çokk seviyorum..

MERHABA KIZLAR
BİŞEY SORUCAM BİZ DE CELALETTİN HOCADAYIZ KAFAMI BİŞEYLER KURCALAYIP DURUYO ONA GİDEN HERKESTE Mİ ELONGE SPERMATİD BULUNUYO ANLAMADIM RABBİM NE ZOR YA HERŞEYDEN HERKESTEN UMUT EDİP UMUTSUZLUĞA DÜŞMEK

Hayir herkeste cikmiyor ama oyle soyleyenlerde var hemde çok facebookta bir grup var orayida takip ediyorum % 9 spermatit görüp sevinenler bile var

Hayir herkeste cikmiyor ama oyle soyleyenlerde var hemde çok facebookta bir grup var orayida takip ediyorum % 9 spermatit görüp sevinenler bile var
FACEBOOKTAKİ GRUBUN ADI NE BİZ DE O SEVİNENLERDENİZ GALİBA %11 DEN 12 ÇIKTI YA RABBİM SPERM ÇIKMASINI DA NASİP ETSİN SAĞLIKLI 1 TANE YETER NE BİLEYİM HERKES AYNI ŞEYİ SÖYLEYİNCE İNSAN ACABA DİYE DÜŞÜNÜYOR

Azoospermia yumurt yetmezliği yanlis degilsem 1700 civari uyesi var cogu c.peru hastasi

buldum canım çok sağol okuyalım bakalım nasip kısmet herşey ama ben umutluyum bu sene içim kıpır kıpır bişeyler olacakmış gibi geliyo Allahın izniyle
Orada ki bazi yazilari okuyunca bazen bende umutlaniyorum 2 sene tedavi görüp spermatit görünce sevinenler var biz 3 ayda elonge seviyesini gorduk biraz umutlandim hayirlisi insallah rabbimden

buldum canım çok sağol okuyalım bakalım nasip kısmet herşey ama ben umutluyum bu sene içim kıpır kıpır bişeyler olacakmış gibi geliyo Allahın izniyle
Bana da öyle geliyo canım havalardanmi acaba sanki bu sefer tese olunca bulunmamış gibi ama fazla da umutlanmak istemiyorum

Bana da öyle geliyo canım havalardanmi acaba sanki bu sefer tese olunca bulunmamış gibi ama fazla da umutlanmak istemiyorum
RABBİM RUHUMUZA VERDİĞİNE GÖRE BU HİSSİ KENDİSİNİ DE VERECEK İNŞALLAH..BEN İNANIYORUM GEÇENLERDE ÖYLE GÜZEL Bİ RÜYA GÖRDÜM Kİ GERÇEKTİ SANKİ RABBİM GERÇEK OLMASINI NASİP EDER İNŞALLAH HEPİMİZE CANIM

son zamanlarda bu kuskular bendede olusmaya basladi nebileyim buradaki soylemlerden etkilenir oldum artik annelik ozlemi duygularim kabardigindan..

arkadaslar bu arada belki daha once duyaniniz uygulayaniniz vardir NISAN YAGMUR SUYUNUN SIFASINI. nisan yagmur suyu aldiktan sonra okununan bazi dualar var ve daha sonra iciliyor.bu sene esim ve ben yapicaz sifasi rabbimden insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…