kızlar ben şimdi çıkıyorum dün bi elbise aldım biraz beli boldu daralttım aldıgım yerden eve geldim kolları çok dar olmuş çok üzüldüm versem aldığım yere geri almazlar bende terziye gidecegim şimdi belki biraz genişletirler yaaa elbiseden bile şansım yok ben çok şanssız bir kadınım yaaa
yok canım benim sen niye suçlu hissediyon kendini, ben biliyorumki ve eminimki herşey rabbimin yüce ALLAHIMIN elinde o ol dedikten sonra olur, doktorlar falan sadece bir vesile herşey onun elinde, yumurtaya can veren rabbim inşallah beni burdaki herkesin sesini duyarda bizleride annelikten mahrum bırakmaz :Saruboceq::Saruboceq:canım suçlu hissettim kendimi bilseydim söylemezdim üzüldüm şimdisenağlama
angel ben hiç gitmedim ama saglıklı blgiyi belginden alabilirisn
angel belgin sana dönecektir canım cünkü aramızda en yeni gitmiş olan arkadasımız o inşllah umutlu gittiginiz gibi mutlu dönersiniz
slm arkadaşlar,emre bakırcıoğlu nun ilk muyanesi ne kadar suruyor ,birde aynı gun test yaptırıyomu,sonuçları cıkıyormu...istanbula gidecegiz.1 gun yetecekmi? onun için sordum..
BELGİN slm,umut olsun senden bilgi alabilecegimi soyledi,,,,emre bakırcıoğlu nun ilk muyanesi ne kadar suruyor ,birde aynı gun test yaptırıyomu,sonuçları cıkıyormu...istanbula gidecegiz.1 gun yetecekmi? onun için sordum.. kalmamız gerekebilir mi?ilk kez gidecegiz .son 2 ayda yapılmıs 2 test sonucumuz var elimizde.
BELGİNCİM kadaşımızı bir kazada kaybettik onun için üzgünüz biraz... karşılabilriz seninle eğer temmuz düşünüyürsanız ben de Umut ta olucam allah izin verirse. bu ay sonu belki bu hafta bile olabilir kontrole gidicem belki bir ay önceden bişeyler kullanmamız gerekebilir tam bilmiyorum ki nasıl işliyor prosedür.. Allah inşallah kullandıklarımızı vesile kılar da sperm bulunur.
Ben buradayım :))
iyi aksamlar kizlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?