Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kız belgin güldürdün beni.nereye bağlamışsın konuyu.bırak olmazsa olmasın üzülme canım.zaten bu derdi düşünüp duruyoruz birde böyle şeyler sıkmasın canını.sallaaaa gitsin kyver gitsinnnnnnsırnaşık şey:teselli:

canım suçlu hissettim kendimi bilseydim söylemezdim üzüldüm şimdisenağlama
yok canım benim sen niye suçlu hissediyon kendini, ben biliyorumki ve eminimki herşey rabbimin yüce ALLAHIMIN elinde o ol dedikten sonra olur, doktorlar falan sadece bir vesile herşey onun elinde, yumurtaya can veren rabbim inşallah beni burdaki herkesin sesini duyarda bizleride annelikten mahrum bırakmaz :Saruboceq::Saruboceq:

eryasu sen kafana takma rabbim ol derse herşyin düzgün olsa bvile bebegin olmaz her tahlil bozuk cıksa bile olacagı varsa olur nasip kısmet ve hayırlısı olsun syolcu sana bişey söyleyimmi bize 3 profösör paranzı boşuna harcamayın dedi onların ugrunua bir sürü hata yaptık ama ne oldu 1 düşük 1 tutmadı nasip olunca herşey olur doktor olmuşlar ama insan adam olamamışlar kaan bey hariç hiç bişeyin allahtan geldigine cıkmadık candan ümüt kesilmiceğine inanmıyorlar nurda cougunun hiç olmaz dediler ama oldu

arkadaşlar dün öğrendiğimi yazayım arkadaşımın okulunda öğretmen arkadaşı 13 yıl uğraşiyorlar tedavi sonuç vermiyor 2 yıl önce 6 ay adet görmüyor düzenim bozuldu adetleri düzene girsin diye kadın doğum uzmanına gidiyor hamile oduğunu öğreniyor şok oluyor şimdi sağlıklı bir çocuğu var allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez o çok büyük ve herşeye kadir umudumuzu kaybetmeyelim

arkadaşlar allahın izniyle inşallah hepimiz evlat sahibi oluruz bunları duyunca ümidim artıyor

slm arkadaşlar,emre bakırcıoğlu nun ilk muyanesi ne kadar suruyor ,birde aynı gun test yaptırıyomu,sonuçları cıkıyormu...istanbula gidecegiz.1 gun yetecekmi? onun için sordum..

BELGİN slm,umut olsun senden bilgi alabilecegimi soyledi,,,,emre bakırcıoğlu nun ilk muyanesi ne kadar suruyor ,birde aynı gun test yaptırıyomu,sonuçları cıkıyormu...istanbula gidecegiz.1 gun yetecekmi? onun için sordum.. kalmamız gerekebilir mi?ilk kez gidecegiz .son 2 ayda yapılmıs 2 test sonucumuz var elimizde.

angel belgin sana dönecektir canım cünkü aramızda en yeni gitmiş olan arkadasımız o inşllah umutlu gittiginiz gibi mutlu dönersiniz

slm arkadaşlar,emre bakırcıoğlu nun ilk muyanesi ne kadar suruyor ,birde aynı gun test yaptırıyomu,sonuçları cıkıyormu...istanbula gidecegiz.1 gun yetecekmi? onun için sordum..

Biz de Emre beyin hastasıyız yardımcı olmaya çalışayım:) muayene elle muayene hemen kısacık bitiyor zaten. Bizim herşey normal olduğu için sadece FSH tahlili istedi onu da dışarı da yaptırdık . Onun sonucu da 1 günde çıkıyor istersen döndükten sonra yaptır telefonda söylüyürsun. Yani bence kalmanızı gerektirecek bir durum olmaz. Genetik te orada yaptırılıyor belgincim orada yaptırdı. Sonuçlar çıktıktan sonra konuşursunuz. Yani sen gel de bence 1 günde biter işiniz sonrasını telefonda halledersiniz.

merhaba canım SAYES bacım sana güzelce açıklamış evet bizim işimiz birgün içinde bitmişti bizden fsh felan istemedi sadece genetik istedi onun sonucuda bir haftada çıkar biz size döneriz dedi fsh isterse eger oda birgünde çıkacaktır canım muayene ücreti 150 tl 15o de genetik test için oluyor canım ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN GÜZEL HABERLERLE DÖN...

başınızsağolsun canım.biz temmuzda düşünnüyoruz bakalım inşallah bu sefer yüzümüz güler yine konuşuruz burdan canım...Şeniz

iyi akşamlar herkese:))

ay melish vallahi kendim gibi heyecanlanıyorum:)) ınşallah allah nasip eder bu sefer inşallah!!! Sakın belirti falan takılma yorma kendini ruhunu zaten bişeycik kalmadı inşallah poztifi görücez. ınşallah 2 ay sonra da biz görürüz hep pozitif ol olumlu düşün...

Ezel i seyrediyorum da arada kaçayım dedim:) reklam bitti görüşürüz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…