Allah yardımcınız olsun ınsallah bulunur hepımız anne oluruzİzmir
Allah razı olsun ınsallah yürekten dılıyorum ve tanımasam da sızler içinde her defasında dua edıyorum..ızmır de medıcal parkta persembe gunu tese olacak Allah'ın ıznıyle..olumlu yada olumsuz mutlaka yazacağım..dualarınızı eksik etmeyin cok sağolun ...
Canimm amin insaAllah guzel haberler veririm bende Allahin takdiri. Canim Allahin izni ile insaAllah mayis sonu. Memorial murat başardaAllah yarimcibiz olsun kuzu ne zman tese ve kimde olucak siz ins sizdede olumlu haber alcaz Allahü izniyle ins ins
İnsanlar neden bukadar acimasiz Rabbim yardimet bizlere cok zor bir sinav bende cok yoruldum artik gozumden yaş hic eksilmiyorArkadaslar cok canim yandi. bir az once kuzenimle konusuyorduk. yeni dogurdu. bebeginin resimlerini yollarmisin dedim. uzaktan yuzu ortulu yolladi. e yuzunu de goster dedim. simdilik gosteremem dedi. o kadar agladim ki. cok canim acidi. bir anlam da vermedim uzulmeme. esime soyleyemedim. odaya girdim sakince agladim. Rabbim hicbirimizin boynunu bukuk birakmasin. Elhamdulillah dedim Allahim bu bir imtihan. Rabbim daha beter imtihanlarin var dedim. Rabbim cekemecegimiz yuk yuklemez elbet. Rabbim bu sinavdan basariyla cikmayi nasib etsin.
Canım benimkiler dondurulacak kadar olmadı ama embriyo dondurma size kalmış ücretli zatenİzmir'de medical parkta olacağız ..bakalım hayırlısı tek dılegım saglıklı spermler çıkması...bişey sormak istıyorum tek tüp de donduruluyor hepsını çözüyorlar daha sonrasında yumurtalar toplanıp kalite olanları embrıyoya dönüştürüp bırtanesini transfer yapıp gerı kalan embrıyoları donduruyorlar mı?bu konuda bılgınız var mı acaba..Bunları sormayı unuttum doktora cok pısmanım ..belkı aranızda bılenınız vardır...
Cnm bu çıkışınız varsa ne bekliyorsunuz ... bence mutlaka başlayın adını hiç duymadık ama burdakiler genel murat basar celalettin peru ve Müfit beye gidiyorlarArkadaslar bizde cikis var malum. Acaba bizede Tese gerekli olur mu?Yoksa cikan soermler dondurula bikir mi?Esim dun artik son baharda Tup bebege geceriz dedi. Kendi ulkemde olucam tup bebegi. Her haftanin cuma gunu Abdullah Arman Ozdemir geliyor. Isiten oldu mu. Burdan arama verdim. Kendisi Zeynep Kamilde calisiyor. Iyi yorumlar da okudum. Azospermde de iyi tedavileri olmus.
Ne üzülüyorsun çıkış olsa ahh bize de dua etArkadaslar bizde cikis var malum. Acaba bizede Tese gerekli olur mu?Yoksa cikan soermler dondurula bikir mi?Esim dun artik son baharda Tup bebege geceriz dedi. Kendi ulkemde olucam tup bebegi. Her haftanin cuma gunu Abdullah Arman Ozdemir geliyor. Isiten oldu mu. Burdan arama verdim. Kendisi Zeynep Kamilde calisiyor. Iyi yorumlar da okudum. Azospermde de iyi tedavileri olmus.
canim uzulmuyorum tabii. bu bizim icin buyuk bir nimet. ama kokruyorum ya cikan spermler kalitesiz derlerse ya tese olursa esim diye korkuyorum. zaten sen ve qrubumuzdaki ve bu topikteki tum kizlara duamdasiniz. burdan aldigim her hamilelik haberi beni oyle cok sevindiriyor ki sanki kendim hamileymisim gibi. Insha Allah bir gun hepimiz Hamileyim diye biliriz burdan.Ne üzülüyorsun çıkış olsa ahh bize de dua et
canım dualarımız seninle güzel haberler veririsin inş...Arkadaşlar bugün eşim teseye giriyor.bizim için dua eder misiniz
Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah hayirli sonuçlar alirsin dualarimiz seninleArkadaşlar bugün eşim teseye giriyor.bizim için dua eder misiniz
Canım güzel haberlerle gelirsin inşallah duam sizlerleArkadaşlar bugün eşim teseye giriyor.bizim için dua eder misiniz
İnş bol bol sperm bulunur arkafasimArkadaşlar bugün eşim teseye giriyor.bizim için dua eder misiniz
Rabbım herseyı gonlune gore versın ınsallahhhhhArkadaşlar bugün eşim teseye giriyor.bizim için dua eder misiniz
İnş.bol bol spermleriniz bulunur canım haberdaret...Kızlar eşim saat 1 buçukta girecek amelıyata...damar yolu açıldı verdıklerı antıbıyotık cok kotu yaptı onu..tansıyonu falan düştü ..suan iyi beklemedeyız...sperm bulununca dondurulacak ..ben daha sonra hazırlanacağım..kalbim suan ağzımda ...ınsallah guzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?