Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sizde testis boyutu nasıldı...

Ayyyy csnimmmm coook ama cok sevindim. Ben de akkima geldikce hem heyecanlaniyor hem de dua ediylrdum. Akkim hep burdaydi. Rabbim bi kac gun sonra hamileyim demeni de nasib etsin. Hepinizden hu mutlu haberi duyalim insha Allah. Insha Allah bundan sobra yuzune hep iyi hayirli kapilar acilir canim. Hamd olsun binlerce.defa hamd olsun.

Kızlar sperm bulundu ve tek testıs açıldı
Gözün aydın canım benim Rabbim hamile haberini de almayi nasipetsin inşaAllah unutma haber ver bize kaç embriyo olcak falan inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün çok mutlu oldum çooookkkkkk darısı herkese inşallah bir gün herkes hamile haberini paylaşır hepinizi seviyorum canlarrrr

Hadi inşallah bebişine kavuşursun canım yakınmışız sizin sorun nedir peki
Bizimde azopsemi ydi canim variskosle vardı olduk test verdikten snta dışarı spemr atmaya başladı çok şükür yani çıkış başladı ben bi kere devlete denedim olmadı ikinci icinn özelde olmayı düşünüyoruz bakalım nasip imiz de vardır ins anne bababa olmak canimmmm

İnşallah canım hadi hayırlısı

Oyle olmasi gerekiyor esime 3 ay arimidex verdiler hormonlada degisim oldu biraz ama hemen mikro tese yaptilar sperm bulnmdi ama spermatid ve germ hucre var yaziyodu doktorlarda bilgi vermyo zaten egede tedavi gorduk tup bebkte tedavi uyglmdan direk ameliyat yaptlar bu hastlik icn endokrinemi gitmemiz gerekiyo acaba hormonlarin yerine konulmasi icin butun arkadaslara soruyorum

Hayir sonucta sizde de azospermi. Iste androlologa gitseniz dahs iyi olur bence. Hic butkisel denemediniz mi. Aslinda fsh.nin yuksek olmamasi bir avantaj. Biz mesela esimjze bazi seyler verirken aman dikkat edelim fsh yuskelir korkusu yasiyoruz. Bitkiselleri denemekde hic bir zarari olmaz sanirim. Iste hepimizin bildigi nohut kuru,kecibiynuzu kuru ve ya pekmezi, zeytin yaginda bekletilmis icnir,havuc suyu. Bir de testesgeron icin tribulus duymustum dengeliyor testesteronu.

Oncelikle gecmis olsun..insallah hayirli haberlerinizi aliriz.ameliyat ucreti ne kadardi ve esin ameliyat sonrasi sikinti yasadami?

Oncelikle gecmis olsun..insallah hayirli haberlerinizi aliriz.ameliyat ucreti ne kadardi ve esin ameliyat sonrasi sikinti yasadami?
Merhabalar.ameliyat ücreti 2500 tl..eşim amelıyat sonrası bi sıkıntı cekmedı cok hafıf Ağrı'sı oldu..bugun tekrar pansumana gıttı..bakalım doktor ne diyecek

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir sene önce öğrendik azosperm sorunumuzu ve tedavi olmadan bir mikrotese geçirdi eşim sonuç sıfır ve sertoli cell sendromu karşımıza çıktı 3 ay önce celalettin peruda tedaviye başladık az da olsa bi ilerleme oldu bakalım devam edecez tedaviye rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun bizi bizden başka kimse anlayamaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim hayırlı kapılar açsın arkadaşım ins hepimiz için bilinmeidik kapılar açılsın tadaviyle sperm çıkışı olan çok kişi var ins sizinde çıkar sağlıklı Beslenin canim sigara olmasın hayatında eşinin bol yeşillik doğal saglikli maddeler tüketsin ins kendiliğinden sperm cikis başlar ben yine burada okudum bi arkadas burda bunları yaşamış aynen üç dört sene sonra kendiliğinden spemr çıkış olmuş bebeği olmuş Rabbim büyüktür buz sabredelim ins imkansız bişey yokk Rabbim katında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…