- 30 Ekim 2013
- 366
- 187
- 303
Canim bi cok sayfayi inceledim esi hipigonadizm olup tedavi goren yada tedavisi olumlu sonuclanan varmi?Bu hastalik icin endokrin bolumunemi gitmemiz gerekiyo izmirde yasiyorum izmir disinda tedavi olmam cok zorhttps://www.facebook.com/Azosperm-246758038728589/ bu sayfayi incele canim
cnm ınsss bol bol spermlerınız cıkar dualarımız sızınleKızlar eşim saat 1 buçukta girecek amelıyata...damar yolu açıldı verdıklerı antıbıyotık cok kotu yaptı onu..tansıyonu falan düştü ..suan iyi beklemedeyız...sperm bulununca dondurulacak ..ben daha sonra hazırlanacağım..kalbim suan ağzımda ...ınsallah guzel sonuçlar alırız
Canim orda oyle hastalik gecirip.dogal.cikisi olanlar vardi onun icin bu sayfayi onerdim sana. Ben bu hastalardan kaxinin iyilestigini duydum. Bildiyim.kadariyla fsh asagi oluyor,testesteron ise yuksek oluyor.diyil mi?Canim bi cok sayfayi inceledim esi hipigonadizm olup tedavi goren yada tedavisi olumlu sonuclanan varmi?Bu hastalik icin endokrin bolumunemi gitmemiz gerekiyo izmirde yasiyorum izmir disinda tedavi olmam cok zor
dualarimiz seninle rabbim kabul etsin ins.guzel haberler verirsin ve senin kadar bizleride mutlu edersin..Kızlar eşim saat 1 buçukta girecek amelıyata...damar yolu açıldı verdıklerı antıbıyotık cok kotu yaptı onu..tansıyonu falan düştü ..suan iyi beklemedeyız...sperm bulununca dondurulacak ..ben daha sonra hazırlanacağım..kalbim suan ağzımda ...ınsallah guzel sonuçlar alırız
Merhaba canimİnş hayırlı haberler alirsiniz canim zor sınav di sabredelim ins bizde mucizemiz kavusuruz buradan da yaz gelişmeleri olur muu hakkınızda en hayırlısı olsunnn insMerhaba arkadaşlar. Bende size hikayemi anlatmak isterim 2012 de evlendik hiç korunmadık 1 sene sonra öğrendik ki azosperm bize direk eşin tese olucak tüp bebek dediler tabiki tese de sperm bulunamadı ve doktor boşuna uğraşmayın deyip yolladı bizi. Tabiki vazgeçmedik bursada yaşıyoruz önce bir prof'un özeline oradan bizi Uludağ üniversitesine yönlendirdi oradada azfc y delesyonu olduğu ortaya çıktı ama oradaki doktorlarda hiçbir tedavi uygulanmadan tüp bebeğe yönlendirdi. Biz tedavi olmak istiyorduk araştırdım Ankara ya Kaan bey'e gittik bize olumlu konuştu eşime tedavi verdi fısh boyama testinde diploit hücreler görüldü ve şuan tedavimiz 6 ayı geçti mikrotese olucaz mayıs 16 da heycanla o günü bekliyoruz inşallah sperm bulunacak inanıyorum
İnşallah Canım yazıcam burdan liste varsa benide ekleyebilirsinizMerhaba canimİnş hayırlı haberler alirsiniz canim zor sınav di sabredelim ins bizde mucizemiz kavusuruz buradan da yaz gelişmeleri olur muu hakkınızda en hayırlısı olsunnn ins
Liste yokk sanirim canimm eskiden yapılıyordu sanirimm bizde tup bebege hazırlanıyorum bende size yakınım yalovadayimİnşallah Canım yazıcam burdan liste varsa benide ekleyebilirsiniz
Hadi inşallah bebişine kavuşursun canım yakınmışız sizin sorun nedir pekiListe yokk sanirim canimm eskiden yapılıyordu sanirimm bizde tup bebege hazırlanıyorum bende size yakınım yalovadayim
Ayyyy cokkkkkkk sevındım sana sabahtan berı dua ediyorum. Cook sukur canım allah sonunu da getırsın ınsallahhKızlar sperm bulundu ve tek testıs açıldı
Rabbım bızede gostersın o gunu ınsallah burda kı herkeseKızlar sperm bulundu ve tek testıs açıldı
Cok sevindim canim allah hayirlisi ile tamamlatsin tedavini insallahKızlar sperm bulundu ve tek testıs açıldı
kım yAptı amalıyatı canımAmin kızlar amın allahım sizlerede bu mutluluğu tattırsın ...hepınız dualarımdasınız...allah razı olsun ...
Ay nasıl sevindim canım inan bizlerede umut oldunKızlar sperm bulundu ve tek testıs açıldı
Binlerce şükür aklım hep burdaydi çok sevindim ins hamileyim de yazarsın yazarım arkadasimm bilasikk yıkıyor um bi yandan dua ediyorum ins bulunur die cokkk sevindimm cokkKızlar bız hıc tedavı olmadık dırek tese dedıler...İzmir medıcal parkta Serkan Akdemir doktorumuz amelıyat etti...cok memnun kaldık arkadaşlar okadar ilgililer ki..allahım ıyı doktorlarla guzel sonuçlarla karşılaştırsın 5 tane hareketli 10 dan fazla hareketsız sperm bulunmuş ..tek tektıs açıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?