- 29 Nisan 2016
- 11
- 15
- 8
- 34
Canimm yumurtalarin toplandimi senin suan ne asamadasinz :)Mutlu huzurlu pazarlar cnm
Sanada mutlu pazarlar kuzumMutlu pazarlar
Günaydın cnm ..Mutlu haftalar...yok yavrucum daha yumurtalarım toplanmadı.regl günümü beklıyorum..mayıs ortası gıbı Allah Nasıp ederse..haberdar Ederım sizleri gelişmelerden...bu yolda inşallah hepımızın yuzleri GülerCanimm yumurtalarin toplandimi senin suan ne asamadasinz :)
Zelihamm canım nasılsın napıyorsun var mı bi değişiklik tedaviye ne zaman başlıyorsunSanada mutlu pazarlar kuzum
Bende size yazicaktim kalp kalp karşıdır sizin ne zman canim ne ler düşünüyorsunuzZelihamm canım nasılsın napıyorsun var mı bi değişiklik tedaviye ne zaman başlıyorsun
Siz ozlede mi yaptıricak siniz tüp bebeği cnmKızlar İzmir'de yaşayan var mı aranızda
Ozaman spermler donduruldu dimi canim. Hakkinizda hayirlisi insaAllah hersey guzel olur.Günaydın cnm ..Mutlu haftalar...yok yavrucum daha yumurtalarım toplanmadı.regl günümü beklıyorum..mayıs ortası gıbı Allah Nasıp ederse..haberdar Ederım sizleri gelişmelerden...bu yolda inşallah hepımızın yuzleri Güler
Canimm cok sukur iyiym sen nasilsin. Mayis sonu Allah in izniyle insaAllah canim. InsaAllah hersey guzel olur.Zelihamm canım nasılsın napıyorsun var mı bi değişiklik tedaviye ne zaman başlıyorsun
İnşallah güzelim inşallah seninde müjdeli haberini alırız balımmm inşallah tedavide ki herkes pozitif haberler verirCanimm cok sukur iyiym sen nasilsin. Mayis sonu Allah in izniyle insaAllah canim. InsaAllah hersey guzel olur.
Evet Can'ım özelde yaptırcaz medical parkta olacak ınsallahSiz ozlede mi yaptıricak siniz tüp bebeği cnm
Evet Can'ım donduruldu bakalım..toplam 5 doku alınmış onlarıda 3 tüpte dondurmuşlar .tam olarak anlamadım ama..ınsallah Allah hepımızın gönlümüze göre versin tatlımOzaman spermler donduruldu dimi canim. Hakkinizda hayirlisi insaAllah hersey guzel olur.
Canım benim bana mı sordunBende size yazicaktim kalp kalp karşıdır sizin ne zman canim ne ler düşünüyorsunuz
Siz Hangı aşamadasınız Can'ım..ınsallah guzel haberlerını alacağız ..Canimm cok sukur iyiym sen nasilsin. Mayis sonu Allah in izniyle insaAllah canim. InsaAllah hersey guzel olur.
Evet canım sana yazmıştım bizde ramazandan önce bir iki merkezle görüşüp özelde fikir edincez ins hayırlısı olur hepimiz için senin kaçıncı denemen bende rahim filmi istiyorum tedaviden önce çekilir ins devlete çekim oluyor muCanım benim bana mı sordunbanaysa canım şimdi bi değişiklik yok Ağustos ayında rahim filmi çekilecek histeroskopi yapılacak rabbim kısmet ederse o zaman eşim sperm verecek inşallah normal çıkış devam ederse donduracaz histereskopi den 2 ay sonra da tedaviye başlıyacaz inşallah sen nasılsın neler yapıyorsun hayatım tedaviye ne zaman başlıyorsun inşallah hepimiz hayırlı müjdeli haberler veririz canlarım
Aminnnn guzel yureklimm aminn. Allahh o gunleri bizede yasatir insaAllah. Rabbim kullarina merhametlidir.İnşallah güzelim inşallah seninde müjdeli haberini alırız balımmm inşallah tedavide ki herkes pozitif haberler verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?