Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm yumurtalarin toplandimi senin suan ne asamadasinz :)
Günaydın cnm ..Mutlu haftalar...yok yavrucum daha yumurtalarım toplanmadı.regl günümü beklıyorum..mayıs ortası gıbı Allah Nasıp ederse..haberdar Ederım sizleri gelişmelerden...bu yolda inşallah hepımızın yuzleri Güler

arkadaşlar bugün teste gittik, elongenin ne olduğunu biliyorum ama 1-2 dediği, 1-2 tane mi? bunu bilen var mı? testi yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• Adsız.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 227
Ozaman spermler donduruldu dimi canim. Hakkinizda hayirlisi insaAllah hersey guzel olur.

Canimm cok sukur iyiym sen nasilsin. Mayis sonu Allah in izniyle insaAllah canim. InsaAllah hersey guzel olur.
İnşallah güzelim inşallah seninde müjdeli haberini alırız balımmm inşallah tedavide ki herkes pozitif haberler verir

Bende size yazicaktim kalp kalp karşıdır sizin ne zman canim ne ler düşünüyorsunuz
Canım benim bana mı sordunbanaysa canım şimdi bi değişiklik yok Ağustos ayında rahim filmi çekilecek histeroskopi yapılacak rabbim kısmet ederse o zaman eşim sperm verecek inşallah normal çıkış devam ederse donduracaz histereskopi den 2 ay sonra da tedaviye başlıyacaz inşallah sen nasılsın neler yapıyorsun hayatım tedaviye ne zaman başlıyorsun inşallah hepimiz hayırlı müjdeli haberler veririz canlarım

Evet canım sana yazmıştım bizde ramazandan önce bir iki merkezle görüşüp özelde fikir edincez ins hayırlısı olur hepimiz için senin kaçıncı denemen bende rahim filmi istiyorum tedaviden önce çekilir ins devlete çekim oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…