merhaba kızlar.güzel güzel sohbete dalmışsınız.yazılı sorusu hazrlıyorum.slm verm dedim.siz devam edin:)))
melish ben de bazen uyuyacakken diyorum allah a nasip edecek misin bir işaret ver diye :)) annem dedi ki sen deli misin??? insan çok tuhaf düşüncelere dalıyo vallahi:)) ben kimim ki:)
melish ben de bazen uyuyacakken diyorum allah a nasip edecek misin bir işaret ver diye :)) annem dedi ki sen deli misin??? insan çok tuhaf düşüncelere dalıyo vallahi:)) ben kimim ki:)
kızlar nasılsınız
arkadaşlar mrb.bu iş gerçekten çok zormuş ya eşimin azo olduğunu öğreneli 1 ay oldu ama sanki ömrümden 10 yıl gitti.bakalım bu hafta içinde genetik sonuçlarını alıcaz.sonra da kromozom için kan verilecek.dr söylediği hormonlar aşırı bozukmuş ondan dolayı tüp bile denemenize gerek yok dedi ya başta bitirdi bizi zaten o günden beri yaşayıp yaşamadığımı bilemiyoruz.hormon değerleri : fsh 43, lh:24, tot.testr.:243.sizde sperm çıkma ihtimali varmıdır ne dersiniz.
bursada pembe mavi kadın doğum ve tüp bebek merkezi.ama biz üroloğumuzdan memnun kalmadık belgin ya.adam hiç ilgilenmedi direkt ameliyat dedi birlikte hazırladılar.zaten bizi ne ilaç ne tedavi eşim öylecne ameliyata girdi.
ya canım bişi dicem bu genetik test önemli mi iyileşip iyileşmiceni anlamak için.bizim dr gerek yok öyle şeylere dedi bu rahatsızlık düzelmez dedi.
slm kızlar nasılsınız haziranın ilk haftası eşim ankaraya kaan beyin yanına gidiyor kaan bey çağırdı uzun bir süredir klomen kullanıyordu ve e vitamini ,keçiboynuzu vs.. inş bu sefer yaradanım yüzümüzü güldürür eşim çok endişeli ilt tese ameliyatında bulunamamıştı tam 1 yıl oldu inş bu sefer yaradanım yüzümüzü güldürür. haberdar ederim sizi durumdan..
slm kızlarr eşim haziranın ilk haftası mikrotese ameliyatı olacak tarih bugün kesinleşti rahattım ama kesinleşince inanılmazheyecan ve stres yapmaya başladım ne olur kızlar dualarınızı esirgemeyin hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah sonuç olumsuz olursada inşallah psikolojik olarak çok yara almadan atlatırız. şuan tek düşündüğüm eşim ve onun psikolojisi. eşi mikrotese olan arkadaşlar prosedürler nasıl, zor bir ameliyatmı kaç gün yatacak hastanede ,narkozmu verecekler kaç günde iyileşir( istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz) bana bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?