Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amın ınsaalh CICEKCIM melıscım saol canım benım.kızlar haydı canlarım ben cıkıyorum.kıb ıyı geceler

melish ben de bazen uyuyacakken diyorum allah a nasip edecek misin bir işaret ver diye :)) annem dedi ki sen deli misin??? insan çok tuhaf düşüncelere dalıyo vallahi:)) ben kimim ki:)

melish ben de bazen uyuyacakken diyorum allah a nasip edecek misin bir işaret ver diye :)) annem dedi ki sen deli misin??? insan çok tuhaf düşüncelere dalıyo vallahi:)) ben kimim ki:)

canım sende benim gibi delisin valla :))))))bende yapıyorum bazen annem kızdı banada pazarlık yapar gibi tövbe tövbeee diyo

canım diziyemi daldın banamı darıldın yoksa ben gibi delisin dedimya kötü niyetle demedim valla ya.

meliscim fazla ayakta dolaşma git yat dinlen sonra aklında kendinde sucluluk duygusu hissetmezsin ben herşeyi yaptımda olmadı diye kızlar offfffff cok canım sıkılıyo hadi gelinde dertleşelim

slm kızlarr eşim haziranın ilk haftası mikrotese ameliyatı olacak tarih bugün kesinleşti rahattım ama kesinleşince inanılmazheyecan ve stres yapmaya başladım ne olur kızlar dualarınızı esirgemeyin hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah sonuç olumsuz olursada inşallah psikolojik olarak çok yara almadan atlatırız. şuan tek düşündüğüm eşim ve onun psikolojisi. eşi mikrotese olan arkadaşlar prosedürler nasıl, zor bir ameliyatmı kaç gün yatacak hastanede ,narkozmu verecekler kaç günde iyileşir( istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz) bana bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim

gülümse hastanede yatmak falan yok ogün kalkar yürür sonuc güzel olursa herşey gayet basit kötü olursada her inanılmaz kötü oyüzden allah yarımcınız olsun

syolcu canım doğal yoldan çıkış olması çok zor görünüyor ama testisi açıp bakmadan kimse tüp yapmayın diyemez bu çok yanlış, bilgisizce ve haksız. Mikrotese ile az da olsa üretim odakları bulunabiliyor testis içinde Her ne kadar her 5 çiftten biri eve çocuk götürebilsede bu durumdakilerden götüremeyen dördü olduğunuzda bak gördün mü haklıymışım mı diyecek o doktor. ya götürebilen biri olursanız ve o çocukta ilerde insanlığı büyük mutluluğa kavuşturacak bir önder olursa:) bunu engellemenin vebalini nasıl taşıyabilir anlamak mümkün değil. Doktor bilgisini verir tercihini hastasına bırakır. ona ne paranızın boşa harcanacağından. Denemeye her zaman değer canım üzülme.

melishçim genetikse düzelmez ama değilse her zaman düzelme ihtimali var. sorunun kaynağının genetik olup olmadığına bakmak için yapılır genetik test ama altın standart mikrotesedir. bak umutolsunun eşinden sperm bulunmuştu sorun genetik te olsa. yani açıp bakmadan sperm varlığı yada yokluğuyla ilgili yorum yapan kimseye itibar etmeyin. Emre, Tansel, Kaan beylerden biri testisin içini açıp durumuyla ilgili yapacağı yorumlar neyse onlara itibar etmek gerekir diye düşünüyorum. Ne de olsa bu doktorlarımız Bugüne kadar 100 den fazla bu ameliyatı yaptılar. Bulup bulunamayan spermlerin ilerideki durumu hakkında en doğru fikri bu doktorlarımız verebilir. 5-6 ay kadar her türlü ilaç ve bitkiseli deneyip normal çıkış görülemediğinde Bu üç doktorumuzdan birine mikrotese olunması en akıllıcası geliyor bana

slm kızlar nasılsınız haziranın ilk haftası eşim ankaraya kaan beyin yanına gidiyor kaan bey çağırdı uzun bir süredir klomen kullanıyordu ve e vitamini ,keçiboynuzu vs.. inş bu sefer yaradanım yüzümüzü güldürür eşim çok endişeli ilt tese ameliyatında bulunamamıştı tam 1 yıl oldu inş bu sefer yaradanım yüzümüzü güldürür. haberdar ederim sizi durumdan..

canım benim di bakalım inşallah allahım bu sefer yüzünü güldürür dualarım seninle:Saruboceq: bizi habersiz bırakma bi görünüp bir kayboluyorsun CADIARZUözlüyruz canım seniŞeniz

canım allah yardımcınız olsun dualarım seninle nerede tese olcak eşin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…