Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim çok sağol kuzum amin inşallah sizde hayırlısıyla hayırlı haberleri alırsınız inşallah

Biz kullandik ikisinide sonuc 0 kaan aydos sadece oyaliyor herkesde biseyler deniyor baska doktorlarla görüsün derm vakit kaybetmemek icin biz cok pismaniz 2 teseyide onda oldugumuz icin ikisinindede olgunlasmamis hücreler var dedi herlese aynisini söylyüor ya cikdi ya cikmadi demiyor olgunlasmamis hüxreler var diyor anlamiyorum

Amin canm benim inşallah bizde sperm bulundu ama zaman geçtikçe ve hicbsey yapamadan bekledikce en önemliside çevre faktorleri sayesinde kafayı yemek üzereymişim gibi hissediyorum artık birisi en ufak bsey dese çok zoruma gidiyo oturup ağlıyorum hayatm boyunca hep büyük sınavlardan geçtim ama bu çok yordu ve çok zorladı rabbim burdaki tüm kardeslerime yardımcı olsun insallah seninde sağlıklı güzel ve hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzumm :*

Pek a
Pek fazla açıklama yapmasını sevmeyen bi insan sanırım ama allahtan bize tese sonrası istediğim sonuca ulaştım bulunan spermleri sakladm bu ilaçları kullanin olmadı tüp bebeğe geçeriz dedi hicbsey anlamıyorum bu doktorlardan keske anlayabilecegimiz dilden konussalar daha sorunun ne olduğunu bile bilmiyoruz kabakulaktan şüphelendi saçma salak şeyler işte

Tesekkur ederimbizde Hataylıyız, hangi hastahane ve doktor adi alabilirmiyim ?

Herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım.Allah hepimize anne olmayı nasip etsin.Biz de bebek düşünüyoruz fakat uzun bir süre olmayınca doktora görünmeye karar verdik benim sonuçlarım iyi ama eşimde azosperm olduğunu öğrendik moralimiz sıfır ve söylenilen tek çare tüp bebek ve onda bile garanti yok.Sizler nasıl bir süreç izliyorsunuz birbirimizi bilgilendirirsek çok sevinirim.

Keske hıc gelmeseydın aramıza ınsallah hepımız bebek haberını verebılırız burdan. Bende 9 aylık evlıyım esımde hormon sonucları 11.07. Genetık teste bakıyorlar bızımkı hamd olsun temız.esımde cıft taraflı varıkosel vardı bugun amalıyat oldu doktor etkı etmez sperm cıkmaz dedı ama bız olmak ıstedık. 6 ay beklıyıp sperm gormeyı umucaz artık. ALLAH BUYUK olucak ınsallah. Bezım gıdısatımız boyle rabbım hepımıze kolaylık versın

biz de 3 yıllık evliyiz daha erken diye bekledik sonra tam karar verdik önümüze kocaman sıfırlar çıktı geçmiş olsun size de İnşallah güzel haberinizi alırız

Bizde doktor yüzde beş çıkar Sperm dedi variskosle de olmasanız da olur dedi eşim oldu hamd olsun çıkışımiz başladı çok şükür dondurduk tüp bebek merkezide de e olur umutsuz olma bol bol dua et sağlıklı Besle eşini hersey gönlünce olsun burada önceden variskosel olmuş Sperm çıkmış arkadaşlar vardı bende ne güzel onlarda çıkmış diodum oda bana destek oldu ben sizden umutluyum die çok şükür dediği gibi de oldu ne olur sende umutlu olll ...

Tesekkur ederimbizde Hataylıyız, hangi hastahane ve doktor adi alabilirmiyim ?
Aaaaa gerçekten mi şaşırdım canım çünkü pek denk gelmiyor Hataylı hatayın neresi canım bizim dr akademi Hastanesi de eğer yalnış hatırlamıyorsam adı yusuf Çapar zaten akedemi de bi tane Üroloji dr var inşallah pozitif sonuç alırsınız canım benim herkes inşallah alır pozitif sonucu rabbim bu ayın hürmetine hiçkimse nin kucağını boş bırakmasın inşallah

Arkadaşlar iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bizim horman sonuçları normal çıkmış sperm de bulundu sevinmelimiyim bilmiyorumm

ne mutlu size insallh insallh daha da mutlu olacaginiz haberler alirsiniz. Bizde malesef cift tarafli ameliyat olduk 1 bucuk yil oldu ama sonuc degismedi
Antakya'liyim ben ya sen ? Canim yusuf capar diyecegini biliyordum. Bizde cok arastirmadan sonra oraya gittik ilk varikoseli cozmemiz lazim dedi ameliyat dedikten bir hafta sonra ameliyatimizi yaptik. Esim yurtdisinda calisiyor 3 ay sonra yaptigi tahlil sonucunun yine 0 sifir oldugunu soyluyunce dr. Yusuf capar'i aradim sonuc sifir deyince tup bebek merkezine basvurunuz dedi okadar basitti yani tedaviyle asabilecegimiz baska bir sorun vardir dedim yine tekrarladi tup bebek merkezini iste orda cok uzulmustum hungur hungur agladim .

Sende bana umut oldun ınsallah bızdede sızın gıbı cıkar sızın hormonlar tam olarak kactı canım. Dua edın bıze ben hepınıze edıyorum her gece her gece rabbım bıze hayırlı evlatlar ver rya rabbım bu mubarek gunlerın hatırına

Amin canım etmezmiyim bende hep hepimize ediom Allahım inş nasip edicek canım hormonlar genetik hersey normaldi bizim çift taraflı variskosel vardı herseyi normaldi sadece sayı sıfır di heppp inş canım hep olumlu düşunnn ...

Merhaba canım sper normal testede mi çıktı çok sevindim gözünüz aydın bence Sperm ciktiysada hormonda normal se Sevin canım
Sperm tese de çıktı canm doktor istediğim sonuca ulaştım dedi iki tane ilaç vermis onları iç normal yolla sperm çıkışı sağlayalım demiş eşim bugün almış bakalm kullanmaya baslayacak inşallah güzel sonuçlara ulaşırız hepimiz

Canım benim ben de antakyalıyım canım benim eşimde yurtdışında çalışıyordu antep tup bebek merkezindeki dr bence artık gitmesin çünkü her gidiş gelişte sıkıntı yaşanıyor ve bu spermleri çok etkiliyor allah korusun ikinci tese de hiç bulamayız belki demişti ve cok korumuştuk ama ne yaparsın ekmek parası neyseki 1 bucuk senedir gitmiyor artık sonucun sıfır olmasına gerçekten çok üzüldüm ama bak biz 6 senedir her yurtdışından gelişinde tahlil yaptırıyordu sonuç canlı cansız hiçbir hücreyerastlanmamıştır yazıyordu geçen sene 1 2 tane ölüsperm bulundu şimdi çok şükür çok azda olsa canlıya rastlandı ama bize 4 sene once mersin de 100 bin hücre var dendi büyük ihtimalle yalandı eğer yalansada aldıkları her kuruş haram zıkkım olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…