Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selamm kizlar bende daha once yazmistim size azospermide 9 yildir anne olmayi bekleyen ben fistik kizimi dogum gunumde kucgima aldim erken dogdu annesinin dogum.gunu hediyesi oldu rabbim herkeze nasip etsin
Ömrün boyunca yavrunla multu ol ins darısı hepimizin başına inş cnm arkadaşım ❤

Selamm kizlar bende daha once yazmistim size azospermide 9 yildir anne olmayi bekleyen ben fistik kizimi dogum gunumde kucgima aldim erken dogdu annesinin dogum.gunu hediyesi oldu rabbim herkeze nasip etsin
sağlıkla buyütün sevindim sizin adınıza ve böyle güzel haberler almak da bizim için umutlandırıcı :)

kızlar bugün eşimin hormon testi yapıldı. FSH 12.72 Total testesteron 1.85 . değerler hakkında yardımcı olabilir misiniz? dr la henüz görüşemedik.​

Arkadaslardan duydugum andan beri kendimi toparlayamadim aglamktan her yerim sisti.gecen cuma tup bebek tedawsni baslamistik esimin 2ay once 64milyon spermi vardi varikosel tespit etmislerdi bu nedenle hizininda problm vardi 2hafta once tekrar test verdik 8milyon sperm harektlilik yuzde 5 idi bizde zamn kaybetmeyelim die tedawye basladik bna gerekli igneler verildi dub tekrar test yaptrdik sperm malesef azospermi dedilee bu kez hic sperm yoktu dunyalar basima yikildii.doktorumuz cok pozitifti tekrar test yaparz 2_3 tane cikmazsa cerrahi yolla bulurz dedi spermi ama icime laf anlatamiyorum boyle bir anda nasil oldu azospermi.yakinlarimla konusamiyorum bile aglmktan halim kalmadi

belki ameliyattan ilaçlardan vs. kaynaklanan geçici birseydir canım ya üzülme inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.

Ameliyat olmadik bize 2haftadr proxed kullaniyoruZ bir de keci boynuzu kuru beslenmemize de cok ozen gosteriyorduk.insallah amin hepimiz bir an once kavusuruz
Sakın ol canım üretim var mıs bizden de dedi doktor az bile çıkış varsa olmuşsa içeride üretim vardır dedi doktor canımın sıkma içeride üretim var Allahın izniyle inş hersey gönlünce olsun tekrar Sperm çıkış olduğunda dondurun bizde az çıkış var dondurduk her ihtimale karşı ...

Tesekkur ederim canim yarin gidecegiz insallah umarim oyledir o kadar tedaviye basladik 3_4 gun sonra yumurtalarim toplanacak bnde hic moral kalmadi olan spermlerimize de sahip cikamadik diye hirpaliyorum kendimi acaba tikaniklik mi oldu diye dusunmeye basladim.umarim sizin hepimizin biran oncr bebeklrrimiz hayirlisiyla olur insallah amin

Canim yazdigini yeni gordumkusura bakma Kesinlikle arastirilmali en azindan tese olmadan bazen ilac tedavisiyle birseyler degistirilebiliyor diye soyledi doktorumuzz bizde sisli memorialda mehmet murat basar la gorusmeye gidicez ve orda da agustos gibi baslicaz ins sende baslarsan olumlu olumsuzz birbirimize haber verelimm canimm

Cnm cok gecmis olsun uzulme beninde esim mikro tese oldu normal yolla 3 sperm bulunmustu tese yapildi denemeleri onunla yaptik sukur kizim 16 gunluk oldu yeterki umidin olsun tese oldugundada sperm ayni sperm uzulme

Biri beni anlatsa bu kadar anlatabilirdi galiba okadar iyi anliyorumki bizde 1 bucuk yillik evliyiz 1 yildir istiyoruz son 4 5 ay hep olumsuz sonuclar alinca artik bir sıkıntı olmali diye doktora gittik bendeki degerler normalken esimin azoospermi oldugunu ogrendik bizdedde uretim yok hormonlar ve diger genetik testler falan hep normal kimseye anlatamadikk caresizce internette saatlerce okudumm cok zorr allahim kimseye yasatmasin ama sabretmek zorundayiz cunku eslerimizin bize ihtiyaci var bende bahceci fulya ve sisli memorialin tup bebek konusunda en iyilerden oldugunu okudum hep 2taraflada gorustum ama kafamiza memorial yatti istanbuldaysan buralari arastir git gorus iins ben artikk baska doktorla. Gorusmeme karari aldim bu iki yerden neresi olursa olsun pisman olmicagimi dusunuyorum cunku malesf her gittigin yer yeni bir kafa karisikligi yorgunluk bize soylenenler hic degismedi cunku insan tukeniyor kafani karistirmadan en kafana yatanla git gorus basla derim sonrasi rabbime kalmiss hakkimizda hayirlisi ins

Estağfurullah ne kusuru umarım sizin içinde cokguzel gecer herşey hayırlı haberlerini alırız bir an once

Cnm cok gecmis olsun uzulme beninde esim mikro tese oldu normal yolla 3 sperm bulunmustu tese yapildi denemeleri onunla yaptik sukur kizim 16 gunluk oldu yeterki umidin olsun tese oldugundada sperm ayni sperm uzulme
Çok sevindim sizin adınıza Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hepinize.yarin gideceğiz tekrar insallah aklındakilerisoracagim.umarim hayırlı güzel haberler alırız aminn

Canimm Allah bagislasin yavrunu. Saglikla buyut. Rabbim bizlere de nasip eder inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…