Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyy canım bemiğmmm niye darılayım:)))) Aşk olsun diziye dalmışım sonra da eşimn i,stila etti pc yi :)))) nasılsın iyi misin??

iyiyim canım ya nolsun takılıyorum öyle nette.sen nasılsın? neyse yemekten sonra konuşuruz afiyet olsun tatlım.

gülümse canım seninle ilk bu siteye girdiğimde ve ikimizde eşlerimizin azospermi olduğunu bilmeden önce hamilelik belirtileri sayfalarında yazışıyorduk( ben daha sonra başka bir rumuz aldım... ahh ahh 2 seneyi geçmiş biz de temmuz da allah nasip ederse düşünüyoruz. Yani aynı heyecanları yaşıcaz. Hep dua ediyorum canım allah yar ve yardımcınız olsun. Umduklarınızdan emin kılsın hayırlısıyla hepimiz evlat sahibi olalım canım :Saruboceq:

melishhh geldim ben:) zaten rejimdeyim 1 kase çorba içtim:))) ay allahım ben de bugün önümüzdeki ay tüp raporu ve temmuz da tedavi çin müdürümle konuşmak istiyorum... offf off çektiğimiz sıkıntıların mükafatını görürüz inşallah...

canım allah kolaylık versin bidahaki aymı başlıyosunuz eşinin ameliyatıyla aynı zamanamı denk gelcek.genelde bu durumlarda birlikte hazırlamayı tercih ediyo drlar.hakikatende offf inşallah mizlerde tam ve mutlu bir aile olmayı başarıcaz canım.
fazlanmı var ne rejimi canım :)))))

slm kızlar.........

amanın ne kalabalık burası bugün böle ohaoldumsmile 10 kullanıcı

canım ben 2 senedir her kış alıyorum yazın veriyorum:)) çok değil de 4-5 versem fena olmazz yani:)) Evet birlikte olacak. Umut tüp bebekte Allah izin verirse. Bakalım son hız bitkiseller falan filan inşallah hayırlısıyla bulunur ve bebişimiz olur hepimizin inşallah:)

bu sene tatil falan iptal zaten bebişimiz gelsin de hayırlısıyla :) şimdi benim adetim 7'sinde oluyor o zaman transfer falan ne zamana denk gelir? Sen deneyimlisin melishim :)

bu sene tatil falan iptal zaten bebişimiz gelsin de hayırlısıyla :) şimdi benim adetim 7'sinde oluyor o zaman transfer falan ne zamana denk gelir? Sen deneyimlisin melishim :)

Hemen hemen aynı denk gelicek işlemlerimiz bende haziran 3 te adet olucam 4.de başlıycağız mutlaka haberleşelim

Bizimde umut tüp bebekte olucak haziranın ikinci haftası gibi, Rabbim hayırlısıyla sevindirir inşallah.

canım benim hayırlısı olsun inşallah:) bu yaz çok deneyecek var galiba.. belgin ben sen bildiklerim melissh de beklemede allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…